Tüp bebek ile gebe kalıp covid olan var mı ?

sevgiemektir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
44
6
88
31
Tüp bebek ile 7 haftalık gebeyim ve bugün covid olduğumu öğrendim benim gibi gebeliğin ilk üç ayında covid olan var mı acaba nasıl bir yol izlemeliyim?

Geçmiş olsun canım oncelikle İlk üç ayında Şubat'ta covid olmuştum ilk gün bel ağrısı halsizlik oldu baş ağrısı çok fazlaydı bol su tükettim parol kullandım iki veya üç defa dinlendim zencefil limon içtim abartmadan sonra karantina bitince doktora göründüm çok şükür sıkıntı yaratmamisti suyu fln azalabilirdide demişti doktorum kan sulandırıcı alayimmi test yapayım mı hocam dedim pıhtılaşma için hayır gerek yok demişti ozaman belki erken olduğu için belkide bebeğin durumu iyi olduğu için çok şükür sıkıntısız geçti

Bende şuan burun tıkanıklığı ve kuru öksürük dışında pek bir şey yok grip gibi seyrediyor. Tüp bebek olduğu için korkuyorum inşallah bizde bir sıkıntı yaşamdan atlatırız bu durumu

Bende şuan burun tıkanıklığı ve kuru öksürük dışında pek bir şey yok grip gibi seyrediyor. Tüp bebek olduğu için korkuyorum inşallah bizde bir sıkıntı yaşamdan atlatırız bu durumu
Bende tüp bebek sahibiyim canım anlıyorum endiseni ama stres yapma bebisin etkilenmesin inşallah bizde ilk eşim oldu ki hissettiği an odaları lavaboları bile ayırdık ben ona yemek yapıp işleri bile yaptım üç gün sonra bende dediğim şeyleri yaşayınca aniden akşam dedim tmm sende koronasin kızım ertesi gün test yaptım üstüme alınmadım hiç koronayi ilk akşam hissetigimde kötüydüm sonrası halsizlikti geçti gitti çok şükür sizde öyle yapın düşünmeyin elinizden geldiğince dinlenin

Tüp bebek ile 7 haftalık gebeyim ve bugün covid olduğumu öğrendim benim gibi gebeliğin ilk üç ayında covid olan var mı acaba nasıl bir yol izlemeliyim?
Cuma günü transferim oldu bugün 5.günü eşimin ortağı covid olmuş eşimde olabilir zaten o covidse bende de vardır acaba embriyonun tutunmasını falan etkiler mi bende ona takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…