- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Hakeden nasip etsin gerçektenamin canım benim,rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,hakeden herkese anneliği nasip etsin inşallah
ayy bende gördüm o haberi,ne anneler var yarabbimHakeden nasip etsin gerçekten
Bugun haberlerde izledim yabancı ülkede 20 yaşındaki bi kadıncıgın 2 tane çocuğu 1.5 ve 3 yaşında bunları evde yalnız bırakıp 9 günlüğüne tatile gidiyor ! hala gözümün önünde çocukların resimleri.. rabbim öyleleri nasip etmesin...
maşallah canım Allah kucağına da alma yi nasip etsin inşallah,ilk muayenemi 6 haftalıkken oldum ben ikinci muayeneme 10 gün sonra çağırdı kalp atışları için,sen ne zaman duydun canım kalp atışlarını neler yaşıyorsun biraz anlatirmisinKizlar meraba bende ikizlerime hamileyim 8 haftalik kaç haftada bi kontrole gidiyorsunuz siz
Amin cnm inşallah cumlemize nasip olsun bende 6+6 da duydum kalp atışlarıni çok şükür 2 hafta da bi gel dedi o yüzden sordum zararlı olmazmi 2 haftada bi ultrasyon. 10 gündür mide bulantım var rahimde baski var hafif halsizlik o kadar sizin kaç aylikmaşallah canım Allah kucağına da alma yi nasip etsin inşallah,ilk muayenemi 6 haftalıkken oldum ben ikinci muayeneme 10 gün sonra çağırdı kalp atışları için,sen ne zaman duydun canım kalp atışlarını neler yaşıyorsun biraz anlatirmisin
Çok sağol cnm Dr da öyle dedi ama endiselendim rahatladım biraz ınsalah duyarsın kalp atışlarıni seninkide mi ikizAmin canım inşallah,biz bugün 7 haftaligiz çok şükür,cuma günü muayeneye gidicem kısmetse kalp atışlarını da duyucam inşallah,ikiz gebeliklerde muayenelerin 2 hafta da bir olması normalmiş riskli gebelik grubuna girdiği için sürekli kontrol altında olmak iyi bisey bence
Hersey Allahtan bende çok korkuyordum rahat ol hersey yolunda olur inşallah kalp atışlarıni gördüm ama halen endişe korku bitmiyo bitecek gibide durmuyoBen henüz ikizler diyemiyorum,sağlıklı bi şekilde rahime yerleşen iki kesem var diyorum,gerisi cuma günü inşallah canim
Kizlar meraba bende ikizlerime hamileyim 8 haftalik kaç haftada bi kontrole gidiyorsunuz siz
Selam hayırlı olsun kaç haftaliksiniz en güzeli tüp bebek yapan hastane veya doktora devam etmeniz benceHanimlar merabalar tup bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür ne kadar hala hamileyim demeye korksamdam. Şimdi de hangi doktora gitmeliyim nerde doğum yapmalıyım onu arastyrm bildiğisi olanlar varsa paylasirsa çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
9 haftaligim canım doktorumla devam etmek maddi açıdan sıkıntıya sokuyor bizi yine özel istiyoruz aslında çok kararsizizSelam hayırlı olsun kaç haftaliksiniz en güzeli tüp bebek yapan hastane veya doktora devam etmeniz bence
Çok şükür canım benimde tüp bebek 3 kere kimyasaldan sonra doktoru evine yakın seç bence9 haftaligim canım doktorumla devam etmek maddi açıdan sıkıntıya sokuyor bizi yine özel istiyoruz aslında çok kararsiziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?