- 8 Şubat 2015
- 30
- 29
- 18
- 33
canim yukseldimi degerin insallah yukselmistir..merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım dün 11.gündü tahlil verdim 0,1 değer çıktı.dün regl olmam gerekiyordu olmadım acaba ilaçlardan mıdır.böyle durum yaşayan varmı.yada değerlerde yükselme olabilirmi öyle kötüyüm ki küçücük bir umut ışığına ihtiyacım var. Allahım kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın.hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Malesef canım ilaçlar adet gecikmesine sebep oluyormuş bunu öğrenmiş oldum.bebeğim tutunamadı bana.inşaallah Rabbim bir daha ki tedavide nasip eder.şu mübarek günde Allahım herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin.herkesin duasını kabul etsin inşaallah. mirac kabdiliniz mübarek olsun.canim yukseldimi degerin insallah yukselmistir..
Amin Canım.. Herseyin hayirlisi bundada vardir bir hayirr elbet.Allahim tez zamanda isteyen herkezin kucagini hayirli evlatlarla doldursun insallah..Şu güzel mübarek günün hatrına ne olursun YARABBIM dualarimi kabul et.Kapina geldik boş çevirme bizi YARABBIM.Amin...Malesef canım ilaçlar adet gecikmesine sebep oluyormuş bunu öğrenmiş oldum.bebeğim tutunamadı bana.inşaallah Rabbim bir daha ki tedavide nasip eder.şu mübarek günde Allahım herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin.herkesin duasını kabul etsin inşaallah. mirac kabdiliniz mübarek olsun.
Bu arada seninde kandilin mubarek olsun canım..Malesef canım ilaçlar adet gecikmesine sebep oluyormuş bunu öğrenmiş oldum.bebeğim tutunamadı bana.inşaallah Rabbim bir daha ki tedavide nasip eder.şu mübarek günde Allahım herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin.herkesin duasını kabul etsin inşaallah. mirac kabdiliniz mübarek olsun.
Amin canım inşaallah dualarımız kabul olur Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın .sen tedavi falan mı oluyosun canım.Bu arada seninde kandilin mubarek olsun canım..
bu ay tup bebege basliyorum canim bakalim hayirla sonuclanir insallah..Amin canım inşaallah dualarımız kabul olur Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın .sen tedavi falan mı oluyosun canım.
İnşaallah tedavinin sonucunda o güzel haberi almak nasip olurda bebeğine kavuşursun canım.ben temmuzda ikinci tüp bebek tedavisine başlıycam. bu ay histereskopi yapacaklar.ilk tüp bebekte neden tutunma olmadı diye arastıracaklar.bu ay tup bebege basliyorum canim bakalim hayirla sonuclanir insallah..
İnşaallah tedavinin sonucunda o güzel haberi almak nasip olurda bebeğine kavuşursun canım.ben temmuzda ikinci tüp bebek tedavisine başlıycam. bu ay histereskopi yapacaklar.ilk tüp bebekte neden tutunma olmadı diye arastıracaklar.[/QU
Insallah canim ya..Hakkimizda hayirlisi.Umarım hitereskopinde temiz cikar hakkinda hayirli olan neyse o olsun canim. Allahim kucagina hayirli bir evlat almayi nasip etsin insallah..
tüp Bebek yaptırdınızmıBende tup bebek yaptırcam ins..
dr.lacin beylikduzunde ..Bilgisi olan varmı?
Nasıl bir doktor? Orda hamile kalanlar varsa lūtfen yazarmısınız..
Henūz değilT
tüp Bebek yaptırdınızmı
Bende yaptırmadım ama süreç Nasıl olacak bilmiyorumHenūz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?