Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhab a kızlar bnde aranıza yeni katıldım 1 aylik hamileyim.tup Bebeğimi safak hastanesinde yaptım dokör 1 ay sonra çağırdı bni sanki çok geç sizödemi öğrendikten sonra geç cagirdi

Adetimden 4 gün sonra kan tahlili yaptım 913 çıktı sağlık ocağındaki doktora sordm baya yüksek olabilir gibi diyo ne derim hc bilmiyorum

Mrb arkadaşlar ben 2.denemem de hamile kaldım 10. gün yaptığım testte 57,8 12. günde 100,3 çıktı bu değerler normal mi bilemedim.cevap için Şimdiden teşekkürler

Merhaba transferimin 5 .günü adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyor genelde yatmayı tercih ediyorum ekşi eriği tuzla yemenin zararı olur mu acaba ben yatığım yerde sürekli yiyorum ama bi an aklıma ekşi olduğu için dokunabileceği geldi bilgisi olan var mı acaba

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım dün 11.gündü tahlil verdim 0,1 değer çıktı.dün regl olmam gerekiyordu olmadım acaba ilaçlardan mıdır.böyle durum yaşayan varmı.yada değerlerde yükselme olabilirmi öyle kötüyüm ki küçücük bir umut ışığına ihtiyacım var. Allahım kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın.hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.

canim yukseldimi degerin insallah yukselmistir..

canim yukseldimi degerin insallah yukselmistir..
Malesef canım ilaçlar adet gecikmesine sebep oluyormuş bunu öğrenmiş oldum.bebeğim tutunamadı bana.inşaallah Rabbim bir daha ki tedavide nasip eder.şu mübarek günde Allahım herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin.herkesin duasını kabul etsin inşaallah. mirac kabdiliniz mübarek olsun.

Amin Canım.. Herseyin hayirlisi bundada vardir bir hayirr elbet.Allahim tez zamanda isteyen herkezin kucagini hayirli evlatlarla doldursun insallah..Şu güzel mübarek günün hatrına ne olursun YARABBIM dualarimi kabul et.Kapina geldik boş çevirme bizi YARABBIM.Amin...

Bu arada seninde kandilin mubarek olsun canım..

bu ay tup bebege basliyorum canim bakalim hayirla sonuclanir insallah..
İnşaallah tedavinin sonucunda o güzel haberi almak nasip olurda bebeğine kavuşursun canım.ben temmuzda ikinci tüp bebek tedavisine başlıycam. bu ay histereskopi yapacaklar.ilk tüp bebekte neden tutunma olmadı diye arastıracaklar.

Amin insallah canim..Allah razi olsun..Rabbim isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip etsin insallah...

merhaba arkadaşlar ben nisanda tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif oldu 30.gün adet oldum ikinci adetden sonra histeroskopi yapılacaktı ama 35.günüm bugün hala adet olmadım bu normalmi aranızda böyle bir durum yaşayan varmı

Bende tup bebek yaptırcam ins..
dr.lacin beylikduzunde ..Bilgisi olan varmı?
Nasıl bir doktor? Orda hamile kalanlar varsa lūtfen yazarmısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…