Progesteron diil ama çatlatma iğnesi idrarda çıkıyor test gününü bekleyip kanda baktırmak en kesini lütfen kendinizi rahat tutup düşünmemeye çalışınArkadaşlar merhaba progesteron ignesi kullanıyorum hergun akşamları.trasferin 6 7 gününde idararda pozitifi gordum acaba bilgisi olan varmı igneden mi
İğne pozitif çıkartırYani iğne pozitifi etkilemez değil mi
Maşallah hayırlı olsun insallah kahve leke oldu oluyorda korkmKızlar meraba 6 haftalık tüp bebekle ikizlerime gebeyim,ama henüz keseleri görebildik.10 gün sonra 2.muayenem olacak.ama dun birden adet sancısı gibi karnım ve belim ağrıdı,sonra hafif kahverengi lekelenmem oldu,doktorum proluton ve progiynex iğne verdi bugün lekelenmem bitti ama korkuyorum.benimle ayni şeyleri yaşayıp bebeğinin kalp atışını duyan varmi.herkese hayırlı gebelikler geçirmesini diliyorum meğer ne zormus anne olabilmek,olmaya çalışmak...
İyi şükür canım haberleselim benim 6 hafta dün bitti benimde ikizUmarım herşey yolundadır...
İnşallah allah büyük ikiz riski çok canim 3 ay yatacam ben mesalaBenimde 2013de tüp bebek ile kızım oldu :) yarın Yen'i tedaviye başlıyorum keşke ikizim olsa:)))
Ama geçecek zaman dediğin bitiyor :) tabi hayırlısı ise olsun amacım kızımın kardeş sevgisini tatması ikiz içimde hep uhde:) bide zor hamile kalıyorum zaten 3 çocuk güzel geliyor hep bana :) bakalım tabi kısmetimde belkide bidaha yok bilemiyor insan ...sende üzülme sayılı gün çabuk biter dinlen bolca yorma kendiniİnşallah allah büyük ikiz riski çok canim 3 ay yatacam ben mesala
Allah bagislasin kızınızı,zorlu bi süreç yeniden başlıyo desenize,hakkinizda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze gore versin insallahBenimde 2013de tüp bebek ile kızım oldu :) yarın Yen'i tedaviye başlıyorum keşke ikizim olsa:)))
Amin inş cnm Bnm zorlu süreç gerçekten kızım 2. Tüp bebekte oldu şimdi 4. Tüp bebeği yapcam .. yıprandım ama tüp bebek olmadanda hamile kalamıyorum sonu güzel olsun inş hepimizinde:))Allah bagislasin kızınızı,zorlu bi süreç yeniden başlıyo desenize,hakkinizda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze gore versin insallah
amin canım inşallah,bende 4.tüp denemeyle hamile kaldım.çok zor bi süreç gercekten,tam bu son artik bırakıyorum dediğimde miniklerim tutundu bana rabbim bi hayırlı haber verdi yüzümü güldürdü,kucağıma almayida nasip eder inşallah.bi de kalp atışlarını duyabilseydim...Amin inş cnm Bnm zorlu süreç gerçekten kızım 2. Tüp bebekte oldu şimdi 4. Tüp bebeği yapcam .. yıprandım ama tüp bebek olmadanda hamile kalamıyorum sonu güzel olsun inş hepimizinde:))
Teşekkür ederim inşallah gönlünün muradını versin rabbimAma geçecek zaman dediğin bitiyor :) tabi hayırlısı ise olsun amacım kızımın kardeş sevgisini tatması ikiz içimde hep uhde:) bide zor hamile kalıyorum zaten 3 çocuk güzel geliyor hep bana :) bakalım tabi kısmetimde belkide bidaha yok bilemiyor insan ...sende üzülme sayılı gün çabuk biter dinlen bolca yorma kendini
Amin cnm Bnm teşekkür ederimTeşekkür ederim inşallah gönlünün muradını versin rabbim
Duyarsın cnm Bnm.. öyle bşyki bu anne olmak her anında elin yüreğinde oluyor doğunca bile rahat Yok :) rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşamanın amacıamin canım inşallah,bende 4.tüp denemeyle hamile kaldım.çok zor bi süreç gercekten,tam bu son artik bırakıyorum dediğimde miniklerim tutundu bana rabbim bi hayırlı haber verdi yüzümü güldürdü,kucağıma almayida nasip eder inşallah.bi de kalp atışlarını duyabilseydim...
amin canım benim,rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,hakeden herkese anneliği nasip etsin inşallahDuyarsın cnm Bnm.. öyle bşyki bu anne olmak her anında elin yüreğinde oluyor doğunca bile rahat Yok :) rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşamanın amacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?