Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba progesteron ignesi kullanıyorum hergun akşamları.trasferin 6 7 gününde idararda pozitifi gordum acaba bilgisi olan varmı igneden mi

Arkadaşlar merhaba progesteron ignesi kullanıyorum hergun akşamları.trasferin 6 7 gününde idararda pozitifi gordum acaba bilgisi olan varmı igneden mi
Progesteron diil ama çatlatma iğnesi idrarda çıkıyor test gününü bekleyip kanda baktırmak en kesini lütfen kendinizi rahat tutup düşünmemeye çalışın

Kızlar meraba 6 haftalık tüp bebekle ikizlerime gebeyim,ama henüz keseleri görebildik.10 gün sonra 2.muayenem olacak.ama dun birden adet sancısı gibi karnım ve belim ağrıdı,sonra hafif kahverengi lekelenmem oldu,doktorum proluton ve progiynex iğne verdi bugün lekelenmem bitti ama korkuyorum.benimle ayni şeyleri yaşayıp bebeğinin kalp atışını duyan varmi.herkese hayırlı gebelikler geçirmesini diliyorum meğer ne zormus anne olabilmek,olmaya çalışmak...

Maşallah hayırlı olsun insallah kahve leke oldu oluyorda korkm

Hayırlı olsun canım,Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah,senin herşey yolundadır inşallah ben biraz korku yaşadım ama geçti çok şükür,kalp atışlarını duydunmu

İnşallah allah büyük ikiz riski çok canim 3 ay yatacam ben mesala
Ama geçecek zaman dediğin bitiyor :) tabi hayırlısı ise olsun amacım kızımın kardeş sevgisini tatması ikiz içimde hep uhde:) bide zor hamile kalıyorum zaten 3 çocuk güzel geliyor hep bana :) bakalım tabi kısmetimde belkide bidaha yok bilemiyor insan ...sende üzülme sayılı gün çabuk biter dinlen bolca yorma kendini

Benimde 2013de tüp bebek ile kızım oldu :) yarın Yen'i tedaviye başlıyorum keşke ikizim olsa:)))
Allah bagislasin kızınızı,zorlu bi süreç yeniden başlıyo desenize,hakkinizda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze gore versin insallah

Allah bagislasin kızınızı,zorlu bi süreç yeniden başlıyo desenize,hakkinizda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze gore versin insallah
Amin inş cnm Bnm zorlu süreç gerçekten kızım 2. Tüp bebekte oldu şimdi 4. Tüp bebeği yapcam .. yıprandım ama tüp bebek olmadanda hamile kalamıyorum sonu güzel olsun inş hepimizinde:))

Amin inş cnm Bnm zorlu süreç gerçekten kızım 2. Tüp bebekte oldu şimdi 4. Tüp bebeği yapcam .. yıprandım ama tüp bebek olmadanda hamile kalamıyorum sonu güzel olsun inş hepimizinde:))
amin canım inşallah,bende 4.tüp denemeyle hamile kaldım.çok zor bi süreç gercekten,tam bu son artik bırakıyorum dediğimde miniklerim tutundu bana rabbim bi hayırlı haber verdi yüzümü güldürdü,kucağıma almayida nasip eder inşallah.bi de kalp atışlarını duyabilseydim...

Teşekkür ederim inşallah gönlünün muradını versin rabbim

Duyarsın cnm Bnm.. öyle bşyki bu anne olmak her anında elin yüreğinde oluyor doğunca bile rahat Yok :) rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşamanın amacı

Duyarsın cnm Bnm.. öyle bşyki bu anne olmak her anında elin yüreğinde oluyor doğunca bile rahat Yok :) rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşamanın amacı
amin canım benim,rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,hakeden herkese anneliği nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…