sizlere kaç tane embriyo transferı yapıldı? kaç yaşındasınız ?
tercih yapmak çok zor insan hiç istemez bu sonlandırmayı
ben 31 yaşındayım, 3 embriyo transfer edildi. bu 3. transferim. ilk 2 transferde de 2 embriyo kondu. her ikisinde de hamile kaldım lakin sonrasında bebekler gelişmedi. 9. haftada kürtaj oldum hep. doktorda gelişme problemi olduğu için 'sana tüpte kaç embriyo çıkarsa hepsini transfer edicem' dedi. 4 embriyodan 3ünü koydular. doktorda ne bilsin bu sefer hepsinin tutacağını7. haftaya kadar 2 tane sanıyorduk. kalp atışı duymak için gidince doktor bunlar 3 olmuş dedi. 3 tane sağlıklı kalp atışı. şaşkınlık ve sevinç içinde geçti bu 3 haftam. ama artık karar zamanı geldi. zor bir hafta olucak benim için
Transferden hemen sonra sık sık wc ye çıkıyordum, sürekli karnim acıkıyordu, su birkaç gün ne sık wc ye çıkıyorum, ne canım bisiy istiyo nede hamile belirtileri var. Sadece bel ve kasığım ağrıyor. Bu normalmi? Sizde de oluyormuydu böyle?
canm merhaba benim değerimde 454 çıktı seninki 500-100-2200 şeklinde artmıştı hatırlıyorum...2.testim yarın inş.artar....bu arada ne pıhtılaşması koorkuyorum zaten bende o testi yaptırmadım diye...sen de hiç belirti olmamışmıydı...bende düne kadar şişlik ve sancı vardı ama bugün daha iyiyim...korkuyorum o yüzden...
Bendede oldu bunlar doymak bilmiyordum birden kesildi bişey canım istemez oldu ve bu durum hala devam ediyor şimdi mide bulantılarımda bsşladı inşallh istifraya çevirmez
Sen sakin ol cnm benimde testten önce kasık ağrım çoktu hiç umudum yoktu test günün ne zaman?
canım kaç tane embriyo transfer etmişlerdi sana
yeme içme konusunu konuştuk öncekı sayfaları yenıden oku istersen..
bende cayı severim az içiyorum ama acık içemıyorum :)
Huhuuuuuu kizlar neredesiniz taze annisler
kızlaar herkese iyi pazarlar..
taze hamişlerimiz allahım hepinizi sağlıkla, mutlulukla bebişlerinize kavustursun..
benimde ilk denemem 2 embryo koyuldu 8 hücreli.
salı günü test günüm. inş. buradan pozitif haberi vermek kısmet olur..
ara ara adet sancısı gibi sancılar wcye gidiyorum nerdeyse kanama oldu diye bakıyorum bişey yok.
bazende hiçbişey hissetmiyorum. allahım ne zormus beklemek..allah emeklerimizi bosa ckarmasın..
merhaba kızlar:)
Hoşgeldin cnm nasılsınn
kızlaar herkese iyi pazarlar..
taze hamişlerimiz allahım hepinizi sağlıkla, mutlulukla bebişlerinize kavustursun..
benimde ilk denemem 2 embryo koyuldu 8 hücreli.
salı günü test günüm. inş. buradan pozitif haberi vermek kısmet olur..
ara ara adet sancısı gibi sancılar wcye gidiyorum nerdeyse kanama oldu diye bakıyorum bişey yok.
bazende hiçbişey hissetmiyorum. allahım ne zormus beklemek..allah emeklerimizi bosa ckarmasın..
hoşbuldum.iyiyim canım sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?