Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizlere kaç tane embriyo transferı yapıldı? kaç yaşındasınız ?

tercih yapmak çok zor insan hiç istemez bu sonlandırmayı

ben 31 yaşındayım, 3 embriyo transfer edildi. bu 3. transferim. ilk 2 transferde de 2 embriyo kondu. her ikisinde de hamile kaldım lakin sonrasında bebekler gelişmedi. 9. haftada kürtaj oldum hep. doktorda gelişme problemi olduğu için 'sana tüpte kaç embriyo çıkarsa hepsini transfer edicem' dedi. 4 embriyodan 3ünü koydular. doktorda ne bilsin bu sefer hepsinin tutacağını 7. haftaya kadar 2 tane sanıyorduk. kalp atışı duymak için gidince doktor bunlar 3 olmuş dedi. 3 tane sağlıklı kalp atışı. şaşkınlık ve sevinç içinde geçti bu 3 haftam. ama artık karar zamanı geldi. zor bir hafta olucak benim için

Güzelim, hep sen aklimdasin. Mecburmu birini sonlandirmaya?? Taktiri Allah sen bir dua ettin cenabi Allah sana 3 verdi. Birini sonlandirmak çok zor. Bıraksan 3de yasasa olmami??

Transferden hemen sonra sık sık wc ye çıkıyordum, sürekli karnim acıkıyordu, su birkaç gün ne sık wc ye çıkıyorum, ne canım bisiy istiyo nede hamile belirtileri var. Sadece bel ve kasığım ağrıyor. Bu normalmi? Sizde de oluyormuydu böyle?

Bendede oldu bunlar doymak bilmiyordum birden kesildi bişey canım istemez oldu ve bu durum hala devam ediyor şimdi mide bulantılarımda bsşladı inşallh istifraya çevirmez

Sen sakin ol cnm benimde testten önce kasık ağrım çoktu hiç umudum yoktu test günün ne zaman?

kaçıncı günde 454 çıktı benim 10. günde çıkmıştı... eğer seninkide öyle ise kesin ikiz :)) tek gebelikde değerler bu kadar yükse olmuyor 10. günde en fazla 125 veya 150 oluyor.. pıhtılaşma keselerin üzerinde oldu doktorum zamanla gider dedi birde bebişlerin düşmemesi için haftalık iğne verdi.. şişlik herkesde oluyor bende de olmuştu ama ben ohss olmuştum yani ilaçlara aşırı tepki verdim.. karnımdan sıvı alınınca bir şeyim kalmadı çok şükür...

Canım benim çok Sagol. Bu son care olduğu için biraz tedirginim. Elimde olmadan strese giriyom sonra hemen kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bakalım hayırlısı. Benim test gunüm cuma. Ozaman transferin 11 gunü.

Bulantilara kepek ekmek iyi geliyor diye duymuştum ama herkeste aynı giderirmi bilmiyorum. Sen şimdi bulantini gidermek için ne yapıyorsun?

canım kaç tane embriyo transfer etmişlerdi sana

yeme içme konusunu konuştuk öncekı sayfaları yenıden oku istersen..

bende cayı severim az içiyorum ama acık içemıyorum :)

tek embriyo canım. ama değerim yüksek :) gerçi doktorum çok sağlıklı, hücre sayısı sağlam bir embriyo demişti, belki ondan kaynaklı.

kızlaar herkese iyi pazarlar..
taze hamişlerimiz allahım hepinizi sağlıkla, mutlulukla bebişlerinize kavustursun..
benimde ilk denemem 2 embryo koyuldu 8 hücreli.
salı günü test günüm. inş. buradan pozitif haberi vermek kısmet olur..
ara ara adet sancısı gibi sancılar wcye gidiyorum nerdeyse kanama oldu diye bakıyorum bişey yok.
bazende hiçbişey hissetmiyorum. allahım ne zormus beklemek..allah emeklerimizi bosa ckarmasın..

Rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah bebislerin sana tutunmustur. İyi duşun iyi olsun. Moralini bozma. Bende de öyle oluyor. Herdefa tedirgin wc ye gidiyorum. Damarlarımız yavaş çalıştığı için kuru kayısı tüketiyorum. Salı dediğin az kalmış. Sadece 48 saat :18:

Benimde dün moralim bozuldu... Artık hamis degilimdir diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…