Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aaa moral bozmak yokkk

Gerçi ben teste kadsr 3 gün ağlamıştım çok iyi anlıyorum sizi sakin olun rabbim emeğinizi boş çevirmesin inşallahh

Rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

amin cnm inş. salı günü akşam ancak yazarım sonucu. eşim akşam ikimiz birlikte öğrenicez ya olumsuz olursa birbirimizden ayrı nasıl durcaz diye. ayy ben aksama kadar catlarım heralde.
bu adet olacakmıs gibi ağrılar oluyormu normalmi?

inş. cnm valla çok şükür tedavi başladığından beri moralim hep yüksekti.halada öyle ama artık heyecan dorukta.merak, korku herşey birbirine karıstı:)
senin neden moralim bozuldu okurken kacırdım heralde sonucun ne zaman ne durumdasın??

Güzelim, hep sen aklimdasin. Mecburmu birini sonlandirmaya?? Taktiri Allah sen bir dua ettin cenabi Allah sana 3 verdi. Birini sonlandirmak çok zor. Bıraksan 3de yasasa olmami??

mecbursun demiyor doktorlar ama çok riskli olduğunu söylüyorlar. ikiye indirgemekte riskliymiş ama daha düşükmüş riski. kafam allak bullak senin anlıyacağın her halükarda risk var sonuçta. ben 3 çoçuk istedim hep ama olmadı işte. şimdi üçü birden olcak ne güzel diyorum ama doktorlar kafamı bulandırıyor. ikiyede indirgesek 3. doğurcam kesin kararlıyım, 40ta olsam doğurcam

Aaa moral bozmak yokkk

Gerçi ben teste kadsr 3 gün ağlamıştım çok iyi anlıyorum sizi sakin olun rabbim emeğinizi boş çevirmesin inşallahh

Allah razı olsun. Moralimi düzelttim bu forumda bana çok iyi geliyor. Etrafımda beni anlayacak birini aramıyorum siz bana yetersiniz. herkese dolu dolu göbusler diliyorum.

hamıle arkadaslar sıze bı sorum olucak ben çok acıkıyorum yemeği yapıyorum sofraya oturuyoruz sonra iştahım kesılıyo zorla yemeye calışıyorum ekmek yiyemiyorum.salata komposto felan daha hafif güzel geliyor

Bağırsak yerine damar yazmisim. Eh artık idare edin beni
Benim 5inci transfer günümde yani dün, iki arkadas uğramak istedi, bende iki taneden ne olur sanki dedim buyurdum, fakat onların ardından 2 arkadas daha gelmek istedi, eşimde ne olur gelsinler biraz otururlar kalkarlar, cayi ben ikram ederim dedi bende razı oldum :-( bunun üstüne birde görümcem geldi. Hiç sevmek onu. Ben yalnız evde olsam ne arar ne sorar, gecen haftalarda bize uğramak istemiş yanlız esim evdeyse. Kadına bak ya... Bir hafta geçmeden, misafirlerim var diye uğramış... Ay dün bir sinir oldum... Belim, kasiklarim hep acidi. Artık benim moralim bu Öğleyine kadar moralsizdi..

Şimdi düzeldim şükür. Yine istirahata devam

hareket ettim ayakta kaldım tutmayacak felan diye düşünme asla 5gün olmuş zaten sen duanı et rabbine sığın Allahın izniyle tutunmuştur.

yemeğin kokusu bile yetiyor işte ben cuma günü kahvaltı bile edemedim. bir dilim ekmeği yiyene kadar 5 kez kalktım masadan (istifra etcem diye ama etmedim ). dün annem geldi, yemekleri oyapıyor 2 gündür. bir dilim ekmeği zor yiyen ben 2 gündür bir yiyorum bir yiyorum..... sağolsun komşularımda da gidince yiyorum, tencerelerini karıştırıyom ne yaptınız diye doktorumda bana evde yiyemessin çık dışarda ye demişti hakkettende öyle oldu.

yapan olsa bende yerim kokusuyla doyuyorum zannımca.

ben zaten sabah kalkınca hemen mutfaga gıdıp kahvaltı hazırlayamam 1saat kadar bekliyorum sonra

Benimde sabah bulantim yok ama aksam yemeginden sonra oluyor.az once 1 limonu tuzladim tuzladim yedim.bulantim gecti cok iyi geldi.tavsiye ederim.

Benimde sabah bulantim yok ama aksam yemeginden sonra oluyor.az once 1 limonu tuzladim tuzladim yedim.bulantim gecti cok iyi geldi.tavsiye ederim.

ağzımı sulandırdın :))) sen bebegının kalp atışını dinledınmı ultrasonda ilk randevun ne zaman

hamile olan arkadaşlar yada sonuç bekleyen arkadaşlar embriyoskop kullananınız oldumu transferden önce..

canım ben, de aynıyım..baskası yapınca yemegı bıraz daha ıyı oluyor benım ıcın bır de oyle denesen?

oyyy vallahı sulandı agzım benım de..ama canım asıtlı seylere dıkkat bu arada benım de ıcım gıdıyor lımon yemek ıcın ama tutuyorum kendımı:)

cnm 5. gününde ise sakın canını sıkma. çünkü 3. güne kadar dinlenmek gayet yeterli. hatta ve hatta ilk 2 saat içinde tutunursa tutunuyormuş.gerisi ortamı sağklı hale getirmek:)
sakın moralini bozup umudunu kaybetme. rabbim ol dediyse hiçbişey engel olamaz.
benim transfer günümde yanımda yatan bi arkadas vardı. 3. denemesiydi. daha öncekini başka merkezde yaptırmıs, orada bir bayan transferden 2 saat sonra eve gitmek için cıkmıs ve yolda trafik kazası geçirmişler. yaralanma olmamıs ama cok sarsılmış. ve hamile kalmış. yani herşeyy bahane..
test günün ne zaman??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…