Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cuma günü yumurta toplanmıştı, bugün öğlen transferim olacak:)çok heyecanlıyım.genetik araştırma istedim aslında ama doktorum gerek görmedi, bugün transferi yapalım dedim, umarım 12 gün sonra güzel gelişmeleri yazarım buraya aranıza katılırıııım

hayırlı olsun cnm sımsıkı tutunsun annesineeee

merhaba kızlar c.tesi 2.kan testimi verdim bugünde 3.
10.gün 454
12.gün 1332,9
14.gün 2804,1

çok şükür Rabbime ...Allah tamamına erdirir inş.

merhaba kızlar c.tesi 2.kan testimi verdim bugünde 3.
10.gün 454
12.gün 1332,9
14.gün 2804,1

çok şükür Rabbime ...Allah tamamına erdirir inş.

değerlerin çok güzel canım benim Allah tamamına erdirir inşallah aminnn

kızlar çok kötü kabızlık var bende ne yapıcam bilmiyorum
incir yiyorum, kayısı yiyorum pek düzelme olmuyor. çok tatlı oldukları için onlarıda fazla yiyemiyorum.
tabi bu durum kasık ve karın ağrısına yok açıyor korkmaya başladım

kızlar daha güzel bir liste yapıp bulana kadar 1. sayfada yaptığım kıytırık listeyle yola deva edelim :)))))))

herkes bana, kaçıncı tüp bebek denemeleri, yaşınız, kilonuz bulunduğunuz şehir ve beklenen doğum tarihlerini yazarsa çok sevinirim

Son düzenleme:
mavielle nasılsın nasıl geçiyor hamilelik.
ben en ufak bir işte çok yoruluyorum. ve iştahsızlık var

bendede aynı cnm ya hiç halim yok ve birde grip oluyorum sanırım burnumda akıyor

bu sabah bulantım olmadı sevinemedim şimdide bişimi oldu acabaya döndü tediirginliğim

asiscim tablosu olan bir topiğe git ve liste olan kısımda alıntı ile cevap ver de ve bak aslında tablo yapmak kolay en basit böyle anlarsın bu biraz sık kafa karıştırı cnm

asiscim tablosu olan bir topiğe git ve liste olan kısımda alıntı ile cevap ver de ve bak aslında tablo yapmak kolay en basit böyle anlarsın bu biraz sık kafa karıştırı cnm

excel'de çok güzel tablo aldım. buraya yapıştırıyorum aynı görünmüyor. bütün yazılar birbirine yapışıyor ben anlamadım. düzeltmek için baktığımda düzgün kaydet dediğimde yapışık

canım sen kalp atışını duydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…