Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakalım c.tesi yani 19 ocak 2013 randevu verdiler keseler görünür dediler
inş.bakalım heyecanlandım

aynı şeyleri hissediyorum...keseyi tam olarak ne zaman gördün...5 haftalıkmıydı

Canimben de gecen hafta ayni senin gibi insallah kalp atisini duyarim diyerek gittim doktora ama duyamadim.daha guzel bisey oldu ikinci keseyi gordum.surpriz yapti bebisimbakarsin sana da oyle bir surpriz olur

Tam 5+0da keseyi gordum karindan .yarin 6+0 olacak sanirim.kismet bakalim isallah goruruzde su serpilir yuregimizesaglikli olsun da beklemeye deger.

Canimben de gecen hafta ayni senin gibi insallah kalp atisini duyarim diyerek gittim doktora ama duyamadim.daha guzel bisey oldu ikinci keseyi gordum.surpriz yapti bebisimbakarsin sana da oyle bir surpriz olur

Tek embriyo transfer edildi.tabi rabbimin mucizesi olursa bilememsaglkkli olsunlarda

Canim senin de mesaj kutun dolu.. Sanada bazi sorularim olacak
canım boş artık :)beklıyorum

evet ya ben de aynı sekılde bakıyorum var bırılerı yazıyorum kısme kalmamıs:):) benım de kalp atısı ıcın randevum carsamba..beklemek zok stre syatı dunden bu yana..bır de ıkı gundur ruyamda ıkıncı keseyı goruyorum..hep dıgerınden daha kucuk kalp atısları daha zayıf hayır olsun ınsallah:)

bendede öyle oluyo :)) bi konu acmak lazım öyle olunca muhabbet sürüp gidiyor...
bendede mıde kazınması uyku var dört gözle kalp atışını duyacagımız günü beklıyorum 26 ocakta.
bu gece rüyamda karışık şeyler gördüm sabah sağlık ocağına gittim rica ettim bi daha degerlerıme bakılsın ne durumda diye gayet güzel ilerliyordu ama 1hafta oldu baktıralı malum bızım dr kese için randevu vermedi kalp atışı içinde zaman uzun geldi :)))
hemşire hayırdır bişeymi var dedi yok rüyamda gördüm dedim erken baslamışsın daha ne rüyalar görcen dedi :=)))

Merak etme arkdasim iyidir bebisinbende acayip ruyalar goruyorum ama benimkiler hep ayip yahuiliski yasak diye mi nedir ;()

Eki Görüntüle 604437 selam herkeze kızlar özellikle kabus gören kızlar malesef gebeliğiniz boyunca çok rüya görüyorsunuz bazen erken doğuruyorsunuz bazen hastanede olduğunuzu yani bu hamişlik çok evhamlı bişi bide bizim bebekler değerli olunca aramayla bulunca malesef evhamın dozu fazla oluyor daha çok işiniz var çok durun bakalım yolun başındasınız

yolun başıda sonuda korkunun ecele faydası yok derler :)

Merhaba,

Hayırlı uğurlu olsun, guzel haberle gelirsin inşallah. Allah gönlünce göre versin. Benimde test gunüm cuma ben sabahın köründe test yapacam hayırlı sağlıklı elli ayaklı evladlar nasib etsin cenabi Allah bize ve hepimize.

Karnının sisligi optan olabilir, ilaçlardan, stressden veya çok yorgunluktan. :44: artık sen seç.

Guzel haberini bekliyoruz. Duamız seninle.

Enfal şimdi bı sen birde ben varız... Nasılsın? Hersey yolundami?

:)) teşekkür ediyorum arkadaşım iyiyimm. şimdilik sizleri uzaktan takip ediyorumm ,yazılanları okuyordum..
hamile kalırsam bende burayı takip etmeyi düşünüyorum..
inşallah en kısa zamnda bende buraya yazabilirimm diye içinden geçirirken senin yazını gördüm:)
ne güzel bilgi alışverişi yapıyorsunuz maşallah sizlereeee..
inşallahh hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almayı rabbim nasip etsin inşallah..rabbim bebişlerinizi sizler için hayırlı evlat eylesin..

sen iyisindir umarım?

Son düzenleme:
İnşallah inşallah cümlemize. Burası benim beynimi düşüncemi rahatlatıyor. Boş yere stresse katılmamaya çalışıyorum. Benim etrafındaki kimseleri bu tüp bebek tedavimizi anlatmadık. Bu sırrı sadece cenabi Allah, esim, ben ve sizler biliyorsunuz.

Ben bekleme haftasindayim ve cuma gunü test gunüm.
Sen tedavinin hangi basamaktasin, nasıl geçiyor tedavin?

slm benmde 8 gunum fakat agrılrm oluyo nırmal mi acaba

ağrılar normal cnm sanki birazdan adet olucakmışsın gibi hissediyorsun bu ağrılar yüzünden korkma cnm rabbim yardımcın olsun emeğini boş çevirmesin

Günaydın arkadaslar, gunünüz aydın ve guzel olsun. Bugün nasilsiniz?

günaydınnn cnm
valla ben daha hamile olduğuma inanamıyorum görsem inancam sanırım ayrıca bulantılarım vardı şimdi yok kafamı ona taktım şimdi niye yok diye :)

günaydın arkadaslar, hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin rabbim.
ben kanı verdim geldim. allahım emeklerimizi bosa cıkarmaz inş. bugün 12. günüm ilk denememizdi.
allahım ne zormus su 12 gün geçtide saatler geçmiyor.
birde eşim iyide olsa kötüde olsa ayrı ayrı yerlerde olmayalım diye yemin verdirdi sonuç öğlen çıkacak ama biz akşam iş cıkısında gidip birlikte öğreneceğiz.
yani yarım gün fazladan çatlıycam burda. öğlen öğrenince tekrar işe dönmek zorunda kalmayalım diye bekliycez bakalım.
merkezde dün 4 kişi test yaptırmıs hepside pozitifmiş. bugünde 3 kişiyiz. bakalım nasıl cıkacak.
dün yasin ve bir sürü dua okudum, burada ismini hatırladığım herkese vede genel olarak dua ettim rabbim ol desin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…