Kizlar biraaraya gelemedi bi turlu.ben giriyom kimse yok!cikiyorum gelmissinizyarin randevum var keseyi gecen sali gorduk bakalim yarin ne olacak.cok heyecanliyim.kalp atisinida duysam ohhhhhhh dicem tabi.uykum cok gelio.karnim kaziniyor.fakat sukur bulanti kusma yokkkkkk )iyi bisidir heralde )su doktor randevum oldugu gunun aksami uyuyamiorum heyecandan:s
Canimben de gecen hafta ayni senin gibi insallah kalp atisini duyarim diyerek gittim doktora ama duyamadim.daha guzel bisey oldu ikinci keseyi gordum.surpriz yapti bebisimKizlar biraaraya gelemedi bi turlu.ben giriyom kimse yok!cikiyorum gelmissinizyarin randevum var keseyi gecen sali gorduk bakalim yarin ne olacak.cok heyecanliyim.kalp atisinida duysam ohhhhhhh dicem tabi.uykum cok gelio.karnim kaziniyor.fakat sukur bulanti kusma yokkkkkk )iyi bisidir heralde )su doktor randevum oldugu gunun aksami uyuyamiorum heyecandan:s
Canimben de gecen hafta ayni senin gibi insallah kalp atisini duyarim diyerek gittim doktora ama duyamadim.daha guzel bisey oldu ikinci keseyi gordum.surpriz yapti bebisimbakarsin sana da oyle bir surpriz olur
canım boş artık :)beklıyorumCanim senin de mesaj kutun dolu.. Sanada bazi sorularim olacak
Kizlar biraaraya gelemedi bi turlu.ben giriyom kimse yok!cikiyorum gelmissinizyarin randevum var keseyi gecen sali gorduk bakalim yarin ne olacak.cok heyecanliyim.kalp atisinida duysam ohhhhhhh dicem tabi.uykum cok gelio.karnim kaziniyor.fakat sukur bulanti kusma yokkkkkk )iyi bisidir heralde )su doktor randevum oldugu gunun aksami uyuyamiorum heyecandan:s
canım boş artık :)beklıyorum
evet ya ben de aynı sekılde bakıyorum var bırılerı yazıyorum kısme kalmamıs:):) benım de kalp atısı ıcın randevum carsamba..beklemek zok stre syatı dunden bu yana..bır de ıkı gundur ruyamda ıkıncı keseyı goruyorum..hep dıgerınden daha kucuk kalp atısları daha zayıf hayır olsun ınsallah:)
bendede öyle oluyo :)) bi konu acmak lazım öyle olunca muhabbet sürüp gidiyor...
bendede mıde kazınması uyku var dört gözle kalp atışını duyacagımız günü beklıyorum 26 ocakta.
bu gece rüyamda karışık şeyler gördüm sabah sağlık ocağına gittim rica ettim bi daha degerlerıme bakılsın ne durumda diye gayet güzel ilerliyordu ama 1hafta oldu baktıralı malum bızım dr kese için randevu vermedi kalp atışı içinde zaman uzun geldi :)))
hemşire hayırdır bişeymi var dedi yok rüyamda gördüm dedim erken baslamışsın daha ne rüyalar görcen dedi :=)))
Merak etme arkdasim iyidir bebisinbende acayip ruyalar goruyorum ama benimkiler hep ayip yahu iliski yasak diye mi nedir ;()
Eki Görüntüle 604437 selam herkeze kızlar özellikle kabus gören kızlar malesef gebeliğiniz boyunca çok rüya görüyorsunuz bazen erken doğuruyorsunuz bazen hastanede olduğunuzu yani bu hamişlik çok evhamlı bişi bide bizim bebekler değerli olunca aramayla bulunca malesef evhamın dozu fazla oluyor daha çok işiniz var çok durun bakalım yolun başındasınız
değerin kaçtı cnm?
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır yazılanları okuyorum, benim test günüm cuma. Karnımda bir şişlik ve sertlik var şu anda. İlk günler belim ve kasıklarım bayağı ağrıyordu ama şimdi bir şey yok. Yani hiç birşey yok. Bu beni çok korkutuyor.
Enfal şimdi bı sen birde ben varız... Nasılsın? Hersey yolundami?
slm benmde 8 gunum fakat agrılrm oluyo nırmal mi acaba
Günaydın arkadaslar, gunünüz aydın ve guzel olsun. Bugün nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?