canım sen kalp atışını duydun mu?
cnm slm nasılsın?
benim yarın test günüm bakalım ne çıkacak.
sen ne durumdasın varmı değişik belirtiler??
kızlar daha güzel bir liste yapıp bulana kadar 1. sayfada yaptığım kıytırık listeyle yola deva edelim :)))))))
herkes bana, kaçıncı tüp bebek denemeleri, yaşınız, kilonuz bulunduğunuz şehir ve beklenen doğum tarihlerini yazarsa çok sevinirim
ben denedim bakalım olucakmıexcel'de çok güzel tablo aldım. buraya yapıştırıyorum aynı görünmüyor. bütün yazılar birbirine yapışıyor ben anlamadım. düzeltmek için baktığımda düzgün kaydet dediğimde yapışık
Benim 4 aşılama ve 2 başarısız tüp yaptırdık. Bu bizim 3 tüp iki embriyo transfer ettiler. Hollanda, 35 yas, 70 kilo, dogum tarihi tekse 28/09 ikizse ortalama 01/09
25 ocakta kontrolüm o zaman duyacağım Allah nasip ederse.
5 ocakta test yap 20 gün sonra gel dedi.
bir çok kişi duydu ben kontrole gittiğimde doğurmak üzere falna olurum herhalde :)))))))))9
Selam. Vallahi bende hiç belirti kalmadı. O ilk gunlerimdeki çabuk acikmalar veya canin birşey çekmesi yok artık. Hatta bugün çalısmaya başladım. İki hafta tatilimi kullanacaktım, baktım cenabi Allah olacağını gösterir diye ben sakın sakın isime geldim. Şimdi bürom da çalışıyorum. Burası da iyi fazla kibirdanmiyom, sadece ellerim kollarım çalışıyor
Sen nasılsın? Sende belirti varmi?
ınsallah katılırsın canım aramıza..sımdıden hayırlı olsun:)cuma günü yumurta toplanmıştı, bugün öğlen transferim olacak:)çok heyecanlıyım.genetik araştırma istedim aslında ama doktorum gerek görmedi, bugün transferi yapalım dedim, umarım 12 gün sonra güzel gelişmeleri yazarım buraya aranıza katılırıııım
(((( dün markete çıktım hemen grip oldummmmmm fenayımmmmmm
canım kesın ıkız :):)Allah tamamına erdırsın ınsallah:)merhaba kızlar c.tesi 2.kan testimi verdim bugünde 3.
10.gün 454
12.gün 1332,9
14.gün 2804,1
çok şükür Rabbime ...Allah tamamına erdirir inş.
kızlar çok kötü kabızlık var bende ne yapıcam bilmiyorum
incir yiyorum, kayısı yiyorum pek düzelme olmuyor. çok tatlı oldukları için onlarıda fazla yiyemiyorum.
tabi bu durum kasık ve karın ağrısına yok açıyor korkmaya başladım
kızlar benim dün akşam başlayan ve bugunde devam eden.gaz mı kasık mı anlayamadığım.ara sıra sol kasığıma iğne batması şeklinde sancım var.ne güzel hiç kalmamıştı.endişelenmemek elde değil ya offff bitsin bu korkularrr
gazmış yahu
Asis ozel mesaj atamiyorum mesaj kutu doluymus.
canım seninde dolu atamadım sana özelden mesaj
:))))) Allah ıyılıgını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?