Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsallah soylediginiz gibidir arkadaslar.doktoruma dedim bi sorun varsa soyleyin hazirlayayim kendimi simdiden dedim.ama korkma dedi bos gebelik degil bebek var.ama bennn cok uzuldum;((((

İnsallah soylediginiz gibidir arkadaslar.doktoruma dedim bi sorun varsa soyleyin hazirlayayim kendimi simdiden dedim.ama korkma dedi bos gebelik degil bebek var.ama bennn cok uzuldum;((((

eee niye üzülüyosun canım ya kesen boş değilmiş şükür bak kalp atışı için biraz erken galiba canım bak sıkma canını moralini bozma bebeğinde etkılenır.

canım biz aynıyız heralde nekadarlık seninli enimki 4+4 hafta oldu tam 5 haftalıkken yani c.tesi günü ultrasona gitcem...senin değerlerin kaçtı?

Arkadaşlar lekelenmesi olduğu halde hamile olan varmı? Varsa kaçıncı gün oldu lekelenmeniz?

Leke kahverengi veya siyah`sa önemsizdir. Yani kan eskidir. Bende 2 aylik hamileyken iki defa kanama oldu. Eger taze kirmizi renginde ise doktora basvur. Allah hayirlisini versin.

seni çok iyi anlıyorum.banada radyoloji uzmanı kesenin etrafında minimal kanamalar var demişti o kadar çok üzüldümki anlatamam kendi doktorumda ultrasonda gayet normal bişi yok dedi ama ben genede tedirginim.çünkü biz bebeklerimize çok zor sahip olduk ve kaybetme duygusu bizi çok etkiliyo.aslında pozitif olmak lazım hem kendimiz hemde minik meleklerimiz için

arkadaşlar ikiz gebe olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirlermi?
ben daha keseleri görmedim ama muhtemelen ikiz...
aynı dönemde ikiz hamileleri görelim...

HAMİLE LİSTESİ [TABLE="class: grid"]

[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]KİLO[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]İKİZ Mİ?[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]
DENEME
SAYISI
[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]
DOĞUM
TARİHİ
[/TD]
[TD]EK BİLGİ[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Rana_82[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[TD]BÜYÜK BİR İHTİMAL İKİZ[/TD]
[TD]Tüplerde Enfeks.[/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]Gürgan Klinik[/TD]
[TD]21.09.2013[/TD]
[TD]19.01.2013 KESELERİ GÖRMEK İÇİN GİTCEK[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]asis[/TD]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]13.09.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]bahar247[/TD]
[TD="align: center"]35[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]28.09.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]üçüzlere hamile[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]11.08.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]yasemen[/TD]
[TD="align: center"]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]ikiz[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]11.09.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]redhairedgirl [/TD]
[TD="align: center"]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]09.09.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:
eee niye üzülüyosun canım ya kesen boş değilmiş şükür bak kalp atışı için biraz erken galiba canım bak sıkma canını moralini bozma bebeğinde etkılenır.

Ozlem Haklı sen kendini iyi beslenmeye bak. Kalb atışlarını inşallah Cumartesi duyarsın. Kalbini ferah tut

benim gibi düşünen arkadaşlarm da var burada...sanırım sorun ben de değil :) tabiki özgürsün, mutlu kal.

canım moralini bozma, bak bebişin de üzülüyor seninle.. sadece birazcık daha sabretmen gerekiyor, nazlı bebişin kalp atışlarını duymak için..

kızlarr hepinizn gözüaydın darısı biz isteyenlerin başına:)) size sorum olacak bnde 1 2 aya tüp bebeğe başlıcam inşaAllah pcoluyum. ne yiyip içmeliyim özel kürler besinler önerdiğiniz bişiler var mı??

canım biz aynıyız heralde nekadarlık seninli enimki 4+4 hafta oldu tam 5 haftalıkken yani c.tesi günü ultrasona gitcem...senin değerlerin kaçtı?
Benim de 4+5 gunluk saniri, bilmiyorum tam. 31 aralikta transferim oldu, en son adet tarihim 14 aralik. Yarin doktora gitcem. İlk degerim 658di ikinci degerim 1865. Baska test yaptirmadim, bakalim yarin nolcak ultrasonda?

canım ellerıne saglık :)benım yasım 30 48 kıloyum kalp atıslarını bugun gordum..sat transfer tarıhıyse 17 aralıktı..kese tek :)deneme sayısı 2 sorun sperm sayısı azlıgı

Son düzenleme:
Asis ve readhairgirl size sesleniyorum acaba ozelden attigim mesajlari almadiniz mi? Eger aldiysaniz cevap uazarsaniz sevinirim

Rana ellerine saglik guzel liste olmus. Simdi en kilo lu benmiyim:-( benim sat 21/12/2012. Nedeni belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…