İnsallah soylediginiz gibidir arkadaslar.doktoruma dedim bi sorun varsa soyleyin hazirlayayim kendimi simdiden dedim.ama korkma dedi bos gebelik degil bebek var.ama bennn cok uzuldum;((((
Ben de hic bir belirti yok hala. Kasik agrisi, bulanti, kusma... Hicbir sey. Boyle olunca benim de morali bozuluyor, yarin keseyi gormek icin diktora gitcez, cok heyecanliyim. Kanamam olmamasi tek tesellim.. Progestan fitil ve jel kullaniyorum. Coraspin, folbiol ve parlodel.
Arkadaşlar lekelenmesi olduğu halde hamile olan varmı? Varsa kaçıncı gün oldu lekelenmeniz?
çok şükür güzel gidiyor kullandıgım ilaçlardan aşırı uykum gelıyor :))
İnsallah soylediginiz gibidir arkadaslar.doktoruma dedim bi sorun varsa soyleyin hazirlayayim kendimi simdiden dedim.ama korkma dedi bos gebelik degil bebek var.ama bennn cok uzuldum;((((
eee niye üzülüyosun canım ya kesen boş değilmiş şükür bak kalp atışı için biraz erken galiba canım bak sıkma canını moralini bozma bebeğinde etkılenır.
bebısım olsun tabıkı benımde nıyetım olumsuz bısey yazmak degıl kımse ıstemez bebegıne bısey olsun bende ıstemem tabıkıde sızın ıcın hersey gulluk gullustanlık olur umarım...
ben sdce ılkındede cıft cızgıyı gordugumu sonucun kımyasalla sonuclandıgını soledım buna nıe tepkı verdın anlamaddım bu haberımmı olumsuz etkıledı senı sımdı..eger olese komık yanı sımdı buraya bı arkadsım allah korusun ters bısey solese bebegınle ılgılı aaa yok soleme olumsuz etkılnmk ıstmeyorummu dıceksın burda her turlu paylasımı yapmakta ozguruz o zman topıgın adı farklı olurdu dımı arkdsım bende 2013 tup bebekle allahın ıznyle hamıleyım onun ıcın paylasma ıhtıyacı duydum ama yanılmısım buraya yazmakla özurdılerım ıstemedende olsa olumsuz etkıledıgm ıcn
Bugün 9 transfer gunüm, test yapayimmi,
iki gün daha bekliyeyimmi?
Benim de 4+5 gunluk saniri, bilmiyorum tam. 31 aralikta transferim oldu, en son adet tarihim 14 aralik. Yarin doktora gitcem. İlk degerim 658di ikinci degerim 1865. Baska test yaptirmadim, bakalim yarin nolcak ultrasonda?canım biz aynıyız heralde nekadarlık seninli enimki 4+4 hafta oldu tam 5 haftalıkken yani c.tesi günü ultrasona gitcem...senin değerlerin kaçtı?
HAMİLE LİSTESİ [TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]KİLO[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]İKİZ Mİ?[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
SAYISI
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DOĞUM[/TD]
TARİHİ
[TD]EK BİLGİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rana_82[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[TD]BÜYÜK BİR İHTİMAL İKİZ[/TD]
[TD]Tüplerde Enfeks.[/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]Gürgan Klinik[/TD]
[TD]21.09.2013[/TD]
[TD]19.01.2013 KESELERİ GÖRMEK İÇİN GİTCEK[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asis[/TD]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]13.09.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bahar247[/TD]
[TD="align: center"]35[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]28.09.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]üçüzlere hamile[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]11.08.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemen[/TD]
[TD="align: center"]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]ikiz[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]11.09.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]redhairedgirl [/TD]
[TD="align: center"]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]09.09.2013[/TD]
[TD] ?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?