Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay benim deli kocam.az önce aradı. durunamamış garibim.buradaki özel başka bir özel hastanenin profundan randevu almış.orası yeni açıldı teknolojisi ileridir diye.işlhh bu sefer güzel haberlerle gelirim arkadaşlar.:18:

üzülme canım inşallah güzel haberlerle döneceksin bize

kızlar kaç gündür evde değilim. geldiğimdede yarım saatten fazla giremiyorum
liste yapmaya çalışıyorum.. bitince hepinize haber vereceğim

Kızlarrr kesemi gördümmm durumu iyi yeride ve ultrasonda 7+2 günlük görünüyor inşallah kalp atışınıda duyarım

Kızlarrr kesemi gördümmm durumu iyi yeride ve ultrasonda 7+2 günlük görünüyor inşallah kalp atışınıda duyarım

canım çok sevindimmmmmmmmmm keseyi görünce içinde rahatlamıştır eminim.
ben hala 25 ocağı bekliyorum. sanırım doktor git geller olmasın diye beni bir kere çağırdı :)))

bu arada bizler son adet tarihimize göre hesap yapıyoruz ya doktorun yaptığı hesap senin hesabınla tutuyormu. yoksa transfer gününe göremi doğum tarihini hesaplıyorlar

Cnm son adet tarihime göre 5 haftalığım ben doğumda 20 eylül görünüyor ama benek ultrasonda 7+2 günlük görünüyor doğum bebeğin gelişimine göre ileri geri oynuyor

Ayrıca gebelik hesaplamalarında hep sat geçerli transfer tarihi deil

kızlar ilk sayfadaki listem bitti. eksikleri tamamlar bana bilgi verirseniz çok sevinirim

selam arkadaşlar cook uzun zamandır okuyucuydum ama artık aranıza katıldım.
bende 2. tüp bebek denemesi ile hamile kaldım şuan 15 haftalık hamileyim
vee 20 yaşındayım :)

selam arkadaşlar cook uzun zamandır okuyucuydum ama artık aranıza katıldım.
bende 2. tüp bebek denemesi ile hamile kaldım şuan 15 haftalık hamileyim
vee 20 yaşındayım :)

aramıza hoşgeldin seni listemize eklememi istermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…