Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asis ve readhairgirl size sesleniyorum acaba ozelden attigim mesajlari almadiniz mi? Eger aldiysaniz cevap uazarsaniz sevinirim
tamam canım

canım moralını yuksek tut olumsuz bıse olsa mutlaka soylerlerdı..bebısın ıyı bak gor cumartesı nasıl pıt pıtlıcak annesı:)

:))insallah canım :)) sımdı mıllet korkuyor bu zayıflıkla nasıl hamılelıgı kaldırıcak bu kız dıye:))sana da dıyorlar mı canım..bu arada senın tarıh ne zmn

aynen :) ama diyorum bu minyonluk orta yaşlarda işimize yarayacak :)
ben pazartesi gidicem doktoruma, keseyi görmek için.. bilmiyorum ki kalp atışını da duyarmıyım..

çok şükür canım..çok duygusal bi an olmalı.. Eskişehirli'yim sen nerelisin?

evet Rabbım herkese yasatsın:) gorunce doktoruma sız nekadar buyuk bır ıs yapıyorsunuz dedım..duygulanıyor ınsan cok.mersınlıyım canım ben de..hadı bakalım pazartesıyı beklıces senın ıcın de:)inşallah gorursun de paylasırız mutlulugunu

Bak ben ne buldum sizlerle paylasmak isterim.

Suresi’nin Sırları Hakkında Rivayetler:

1.Bu Sure yazılır ve bir su içine konulur, daha sonra korkmuş bir kişiye içirilirse, Allah’ın izniyle korkusu gider.
2. Bu sureyi 41 kere okuyan kimse fakirlikten kurtulur.
3. Hamile kalamayıp düşük yapan kişiler için , Meryem suresinin 5-15. ayetleri yazılıp zemzem suyuna konulur, yazılar o suda silininceye kadar bekletilir ve o sudan bu ayetler okunarak içilirse Bi-iznillah murad gerçekleşir.
4. kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.
5. Kolay doğum yapmak isteyen hamile bir kadının, bu sureyi çokça okuması ile bi-iznillah doğumu kolay geçer..

Benim de 4+5 gunluk saniri, bilmiyorum tam. 31 aralikta transferim oldu, en son adet tarihim 14 aralik. Yarin doktora gitcem. İlk degerim 658di ikinci degerim 1865. Baska test yaptirmadim, bakalim yarin nolcak ultrasonda?

aramızda 1 gün var benim SAT :15.12.2012 benimde 31 aralıkta transfer edilmişti...658 kaçıncı gün değerin bayağı yüksek yan, büyük bir ihtimal ikiz
10.gün 454 12.gün 1332,9 14.gün 2804 ama seninkiler daha yüksekmiş...
gelişmelerden haberdar et...karındanmı baktılar alttan mı keseler göründümü
çok merak ettim bekliyorum seni

kızlar çok acaip moralim bozuldu.6+1 de göremedim kalp atışlarını.dünde yazmıştım.çok taktım kafaya.kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum.sanki hep boşa sevinmişim gibi.üzgünüm ben.cumrtesi 10,45 te randevum var.gözükmesse bebğimin kalp atışları çok üzülürüm.

redheadedgirl sen görmüşsün.ne güzel maşallh bebeğine
kesen kaç mm acaba ben 6+1 de görmedimde.cumrtesi gittiğimde benimde 6+4 olacak:18:

canım benim üzülme.sen üzüldükçe bebeğinde bundan etkileniyor biliyosun dimi?? olumsuz düşünme pozitif ol hem kendin hem bebeğin için

canım benim üzülme.sen üzüldükçe bebeğinde bundan etkileniyor biliyosun dimi?? olumsuz düşünme pozitif ol hem kendin hem bebeğin için

haklısın ama engel olamıyorum.canım sen görmüşmüydün kalp atışlarını?.kaçıncı gününde gördün?

Arkadaşlar kan testim pozitif değerim 55 çıktı buz bebeğim bana tutunmuş:)
Aranıza katılldımmmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…