canım ellerıne saglık :)benım yasım 30 48 kıloyum kalp atıslarını bugun gordum..sat transfer tarıhıyse 17 aralıktı..kese tek :)deneme sayısı 2 sorun sperm sayısı azlıgı
tamam canımAsis ve readhairgirl size sesleniyorum acaba ozelden attigim mesajlari almadiniz mi? Eger aldiysaniz cevap uazarsaniz sevinirim
kızlar bebeğimin kalp atışlarını göremedik.offff 2 gün sonra cumartesi yine gel normal dedi.herkesin aynı zamnalarda gözükmez her bünye farklı dedi.yolk var boş gebelik değil dedi.kesemde büyümüş ama çok korkuyorum.şuan duygularım alınmış gibiyim.boşluktaaa
hayırlı olsun darısı başımıza :)
ben de 46 kiloyum bu arada :)
:))insallah canım :)) sımdı mıllet korkuyor bu zayıflıkla nasıl hamılelıgı kaldırıcak bu kız dıye:))sana da dıyorlar mı canım..bu arada senın tarıh ne zmn
aynen :) ama diyorum bu minyonluk orta yaşlarda işimize yarayacak :)
ben pazartesi gidicem doktoruma, keseyi görmek için.. bilmiyorum ki kalp atışını da duyarmıyım..
evet yanı umarım ıse yarar:)canım gordugum kadarıyla 6.haftadasın kese ıcın gıtmedın mı henuz?
hayır gitmedim.. doktorum pazartesi diyince ben de bir şey demedim ama umarım 25ine kadar kalp atışını duyarım çünkü memlekete gidicem, eğer duyamazsam gidemem ki ...
canım o zaman buyuk ıhtımalle kal atısını gorursun ınsallah cunku ben6+4 teyım bugun gordum sukur..bu arada memleketin neresı?
çok şükür canım..çok duygusal bi an olmalı.. Eskişehirli'yim sen nerelisin?
evet Rabbım herkese yasatsın:) gorunce doktoruma sız nekadar buyuk bır ıs yapıyorsunuz dedım..duygulanıyor ınsan cok.mersınlıyım canım ben de..hadı bakalım pazartesıyı beklıces senın ıcın de:)inşallah gorursun de paylasırız mutlulugunu
Benim de 4+5 gunluk saniri, bilmiyorum tam. 31 aralikta transferim oldu, en son adet tarihim 14 aralik. Yarin doktora gitcem. İlk degerim 658di ikinci degerim 1865. Baska test yaptirmadim, bakalim yarin nolcak ultrasonda?
kızlar çok acaip moralim bozuldu.6+1 de göremedim kalp atışlarını.dünde yazmıştım.çok taktım kafaya.kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum.sanki hep boşa sevinmişim gibi.üzgünüm ben.cumrtesi 10,45 te randevum var.gözükmesse bebğimin kalp atışları çok üzülürüm.
canım benim üzülme.sen üzüldükçe bebeğinde bundan etkileniyor biliyosun dimi?? olumsuz düşünme pozitif ol hem kendin hem bebeğin için
haklısın ama engel olamıyorum.canım sen görmüşmüydün kalp atışlarını?.kaçıncı gününde gördün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?