Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ASİS
iyi düşünmüşsün bu konuyu...bende bugün tescillenmiş bir hamile olarak aranıza katıldım...inş.Allah tamamına erdirir..2.testi yapınca sonrasında keseyi görünce sonrasın kalp atısını görünce sonrasında 3 ayı geçince daha rahatlayacağım gibi geliyor:) inş....

hayırlı olsun canım oncelıkle..eger bırının sonlandırılması mecbursa umarım kendılıgınden gıtsın ama eger saglıklılarsa neden sonlandırılsınkı 3uz annesı ol ınsallah:)

iyi olmuş kızlar bu bölüm ...ben de doktordaydım bugün kalp atışını duyduk çok şükürrabbim sağlıklı bi şekilde kucağıma almak da nasip eder inşallah hayırlısıyla ... hepimize inşallah..

asis cim çok iyi düşünmüssün bende orada hamılelık uzerıne konuşmaktan rahatsız oluyordum.. eylülde gebe kalanlar topiğine yazdım ama ordada herkes doğal yoldan hamile kalanlar ortak bı noktamız yok gibi... burası ıyı olmuş herseyı konuşabılırız.... ben yıne gözlerımı acamıyorum ya progestan hap dan dolayı

iyi olmuş bencede. bende 5.hafta içerisindeyim.kesemizi gördük çok şükür ama kalp atışları için haftaya gidicez.onuda duyarız inşallah.

arkadaşlar topik yeni diye göz atmak istedim ben henüz tedavi sürecindeyim inşallah bende bıgun yazıcam burada ama sunu demeden geçmek istemedim.çevredekiler çocuğu olmayan insanların yanında hava atarak konuşmaktan çocuk sevmekten vazgeçmiyolar ama sizler diğerlerini düşündüğünüz için hassas davranıyosunuz.sizinle gurur duydum.

iyi olmuş bencede. bende 5.hafta içerisindeyim.kesemizi gördük çok şükür ama kalp atışları için haftaya gidicez.onuda duyarız inşallah.

Canım senınle aynıyız sanırım ben de bu hafta keseyı gordum haftaya carsamba kalp atısı kısmetse:) hayırkı olsun goZün aydın senın de:)

şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz arkadaslar

clexan iğne günde 2 kez, progestan ampul, elevit, coraspirin, cirinone jel ay ne çok şey kullanıyormuşum estorofem ve clemara bantta kullanıyodum onları yeni kestiler. diğer ilaçlarıda 4. aya kadar kullanacaksın dediler, gerekirse doğuma kadar kullanılabilirmiş.

aa ne kadar uzun süre kullanıcakmışsınız.. :)))
bende
progestan iğneden hapa geçtim fena uyku yapıyor ölü gibiyim :)))
clexane iğne
crione jel
cylo
folbiol
aspirin
kalp atışını duyana kadar kullanıcakmışım o zaman netleşecek devam edip etmeyeceğim 26 ocakta kalp atışı için ilk randevum var :))
ilaçlarınızı özelmi alıyosunuz? aile hekiminizmi yazıyor

kızlar beslenmeniz için özellikle neler yiyorsunuz... bu dönemde
yada neler yememek gerekiyor?
ben maydonozun çok tüketilmemesini duymuştum mesela

kızlar bebekleriniz heyırlı uğurlu olsun bende tüpbebekle hamile kaldım benim 27. haftam bitti 28 gireceğiz inanın zaman çok çabuk geçiyor bide bakmışınız yedi ay bitmiş ama bu kan sulandırıcı iğneyi ben halaa kullanıyorum doğuma kadar dedi dr hayırlısıyla alalım bebişlerimizi inşallah

Benım degerım 58 cıktı ınsallah bnde katılırım hamılelık grubuna doktor bekleyıp gorces dedı ıgne fln oluyom ıste:/

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsiiiinnnn..

çabukmu gecer diyorsunuz ben şimdi dört gözle kalp atışını beklıyorum zaman hiç gecmıyor gibi :))))

onlar sağlıklı olsunda Allahın izniyle.. kullanırız iğneleri ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…