hoşgeldin hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin
kızlar kese ve kalp atışı hangi haftalarda belli oluyormuş...
merhaba kızlar, bende 10 haftalık hamileyim. benim 3. hamileliğim lakin ilk ikisi kürtajla sonuçlandı, gelişmedi bebişler. öyle olunca doktorda bana 3 embriyo transfer etti ve 3. tuttu. şimdi de sağlıklı gelişmeleri için birini sonlandırmamı söylüyorlar. sevinçle hüznü aynı anda yaşıyorum. ne yapacağımada karar vermiş değilim daha
şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz arkadaslar
iyi olmuş bencede. bende 5.hafta içerisindeyim.kesemizi gördük çok şükür ama kalp atışları için haftaya gidicez.onuda duyarız inşallah.
clexan iğne günde 2 kez, progestan ampul, elevit, coraspirin, cirinone jel ay ne çok şey kullanıyormuşumestorofem ve clemara bantta kullanıyodum onları yeni kestiler. diğer ilaçlarıda 4. aya kadar kullanacaksın dediler, gerekirse doğuma kadar kullanılabilirmiş.
kızlar bebekleriniz heyırlı uğurlu olsun bende tüpbebekle hamile kaldım benim 27. haftam bitti 28 gireceğiz inanın zaman çok çabuk geçiyor bide bakmışınız yedi ay bitmiş ama bu kan sulandırıcı iğneyi ben halaa kullanıyorum doğuma kadar dedi dr hayırlısıyla alalım bebişlerimizi inşallah
Benım degerım 58 cıktı ınsallah bnde katılırım hamılelık grubuna doktor bekleyıp gorces dedı ıgne fln oluyom ıste:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?