inşallah hayırlısıyla duyarsın kalbini şuanki heycanını anlaya biliyorum ben ilk duyduğum çok ağlamıştım rabbim herkeze nasip etsin 6. haftada duymuştum ben darısı sizlere inşallahAllah sağlıkla kucagına almayı nasip etsiiiinnnn..
çabukmu gecer diyorsunuz ben şimdi dört gözle kalp atışını beklıyorum zaman hiç gecmıyor gibi :))))
onlar sağlıklı olsunda Allahın izniyle.. kullanırız iğneleri ilaçları
inşallah hayırlısıyla duyarsın kalbini şuanki heycanını anlaya biliyorum ben ilk duyduğum çok ağlamıştım rabbim herkeze nasip etsin 6. haftada duymuştum ben darısı sizlere inşallah
yazarım tabi canım şimdiden söyleyeyim bol ıstırahat et diğer arkadaşlarda tabi ağır kaldırma eğilip kalkmamaya çalış inan ben şuan bile hiçbi iş yapmıyorum bol bol yatıyorum ilk aylar çok önemli hergün bi yumurta süt içmeyi unutma hazır gıdalardan uzak dur şimdilik bukadar benim 3. denemede oldu senin kaçıncı canım kaçyıllık evlisinçok sağol ya sen bize tecrübelerini yazarsan cok makbule gecer :))))
bu arada avatarına bayıldım ne komık o öyle yaa :)=)
inşallah hayırlısıyla duyarsın kalbini şuanki heycanını anlaya biliyorum ben ilk duyduğum çok ağlamıştım rabbim herkeze nasip etsin 6. haftada duymuştum ben darısı sizlere inşallah
yazarım tabi canım şimdiden söyleyeyim bol ıstırahat et diğer arkadaşlarda tabi ağır kaldırma eğilip kalkmamaya çalış inan ben şuan bile hiçbi iş yapmıyorum bol bol yatıyorum ilk aylar çok önemli hergün bi yumurta süt içmeyi unutma hazır gıdalardan uzak dur şimdilik bukadar benim 3. denemede oldu senin kaçıncı canım kaçyıllık evlisin
kabak çekirdeği neden zararlı acaba
nar mı ?? narı dün akşam özellıkle alıp yedim :))
çiğköfteyide çok severım transferden sonra çook canım çekmişti yemiştim :))
sütle kahvaltı yapıyorum gün arası 1kasede yoğurt yıyorum. sabah aç karnına 1 kaşık pekmez içiyorum.
kabak çekirdeği neden zararlı acaba
Nar kabak çekirdeği maydanoz ve semiz otu düşüğe sebep oluyor
Çok çok çok canın çekerse bile bi lokma çiğ köfte tabi etle yapılsnı diyorum çiğ et bruselaydı sanırım ona sebep oluyor hayvan hastalığı yani
Nar kabak çekirdeği maydanoz ve semiz otu düşüğe sebep oluyor
Çok çok çok canın çekerse bile bi lokma çiğ köfte tabi etle yapılsnı diyorum çiğ et bruselaydı sanırım ona sebep oluyor hayvan hastalığı yani
bilmiyodum kızlar sölediğiniz iyi oldu daha geçen gün bi tabak kabak çekirdeği yedim:18:
kızlar kafanızı karıştırmak istemem ama ben herşeyi yedim özelliklede nar eşim bir kasa getirmişti:44: maydanozu duydum yenmemesi gerekiyormuş yamedimde ama ilk haftalar olmasada çiğ köftede yedim hemde çok tabi etsiz dr bana asitli içecek çay kahve uzak dur dedi okadar geri kalan herşeyi yedim özellikle ceviz ve fındık önerdi dr um :26:
hayır tatlım benim hiç bulantım aşermem olmadı hiç bilmedim hamileliği ama çok kasık ağrısı çektim şuan bile var eğer ağrın olusa bile korkma normalencan aşermelerin yada bulantıların oldumu canım? olduysa ne zaman başladı
tabiki tatlım ben kendimce kısmadım hiç bişi ama dikkat etmek gerekli tabi herşeyi abartmadan yemeliyizBen sadece kabak çekirdeği dedim zaten ceviz ve fındık yememiz gerekenlerden nar için ise bişey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?