Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah hayırlısıyla duyarsın kalbini şuanki heycanını anlaya biliyorum ben ilk duyduğum çok ağlamıştım rabbim herkeze nasip etsin 6. haftada duymuştum ben darısı sizlere inşallah

inşallah hayırlısıyla duyarsın kalbini şuanki heycanını anlaya biliyorum ben ilk duyduğum çok ağlamıştım rabbim herkeze nasip etsin 6. haftada duymuştum ben darısı sizlere inşallah

çok sağol ya sen bize tecrübelerini yazarsan cok makbule gecer :))))
bu arada avatarına bayıldım ne komık o öyle yaa :)=)

Yeni gebişler bundan sonra bebeklerimiz için yaşıcaz yediklerimize dikkat edicez ben yasak listesini yapayım sizlere
Asitli içecekler
Salam
Sosis
Sucuk
Çiğköfte
Dondurulmuş gıdalar
Hazır çorbalar
Pudingler
Maydanoz
Semizotu
Kabak çekirdeği
Nar kendiside suyuda yasak

Yenmesi gerekenler
Hergün 3 öğün yemek ve ara öğünler
2 bardak süt
1 kase yoğurt
Bol meyve

Afiyet olsun

Haa unutmadan kabız olursanız her sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve ardından ılıksu en doğal çözüm

nar mı ?? narı dün akşam özellıkle alıp yedim :))
çiğköfteyide çok severım transferden sonra çook canım çekmişti yemiştim :))

sütle kahvaltı yapıyorum gün arası 1kasede yoğurt yıyorum. sabah aç karnına 1 kaşık pekmez içiyorum.

çok sağol ya sen bize tecrübelerini yazarsan cok makbule gecer :))))
bu arada avatarına bayıldım ne komık o öyle yaa :)=)
yazarım tabi canım şimdiden söyleyeyim bol ıstırahat et diğer arkadaşlarda tabi ağır kaldırma eğilip kalkmamaya çalış inan ben şuan bile hiçbi iş yapmıyorum bol bol yatıyorum ilk aylar çok önemli hergün bi yumurta süt içmeyi unutma hazır gıdalardan uzak dur şimdilik bukadar benim 3. denemede oldu senin kaçıncı canım kaçyıllık evlisin

inşallahhhh.....ben hala inanamıyorum.kalp atışını duysam rahat edicem. çünkü hamilelikle ilgili hala pek bir belirti yaşamıyorum

benimde 2. denememde oldu şükürleeer olsun..bende hep yatıyorum sadece yemek yapmak için kalkıyorum ev işi yapmıyorum zaten eşim halledıyor sağolsun..

kabak çekirdeği neden zararlı acaba

Nar kabak çekirdeği maydanoz ve semiz otu düşüğe sebep oluyor

Çok çok çok canın çekerse bile bi lokma çiğ köfte tabi etle yapılsnı diyorum çiğ et bruselaydı sanırım ona sebep oluyor hayvan hastalığı yani

anladım teşekkürler..

Valla kızlar ben böle biliyorum isterseniz sağlık sitelerinden bakın ben çok okumuştum bu listeyi çokardım malüm 4 kez düşük yapınca insan çok araştırıyor

bilmiyodum kızlar sölediğiniz iyi oldu daha geçen gün bi tabak kabak çekirdeği yedim:18:

kızlar kafanızı karıştırmak istemem ama ben herşeyi yedim özelliklede nar eşim bir kasa getirmişti:44: maydanozu duydum yenmemesi gerekiyormuş yamedimde ama ilk haftalar olmasada çiğ köftede yedim hemde çok tabi etsiz dr bana asitli içecek çay kahve uzak dur dedi okadar geri kalan herşeyi yedim özellikle ceviz ve fındık önerdi dr um :26:

encan aşermelerin yada bulantıların oldumu canım? olduysa ne zaman başladı

Ben sadece kabak çekirdeği dedim zaten ceviz ve fındık yememiz gerekenlerden nar için ise bişey diyemem

encan aşermelerin yada bulantıların oldumu canım? olduysa ne zaman başladı
hayır tatlım benim hiç bulantım aşermem olmadı hiç bilmedim hamileliği ama çok kasık ağrısı çektim şuan bile var eğer ağrın olusa bile korkma normal

Ya kızlar ben üzüldüm şimdi sordu arkadaşımız bende bildiklerimi yazdım pişman oldum tabiki tıp okumadım en iyisi herkez doktorunun önerisine kulak versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…