hayır tatlım benim hiç bulantım aşermem olmadı hiç bilmedim hamileliği ama çok kasık ağrısı çektim şuan bile var eğer ağrın olusa bile korkma normal
Ya kızlar ben üzüldüm şimdi sordu arkadaşımız bende bildiklerimi yazdım pişman oldum tabiki tıp okumadım en iyisi herkez doktorunun önerisine kulak versin
Ya kızlar ben üzüldüm şimdi sordu arkadaşımız bende bildiklerimi yazdım pişman oldum tabiki tıp okumadım en iyisi herkez doktorunun önerisine kulak versin
canım neden üzülüyosun? herkes bıldıgını yazsın isteyen uygular..
yok canım bence bu bilgilerimizi paylaşmamız iyi oluyor.çünkü bizler kolay hamile kalmadık.çok çaba harcadık çok acı çektik hepimiz.aman yemeyiverelim nolcak ölürmüyüz dimi ama
ilk aylar çok oluyor ağrı ben gece yarıları uyandığımı bilirim ilk 3 ay çok önemli inşallah hayırlısıyla atlatırsınızevet kasık ağrım oluyo bazen.sanki adet olucakmışım gibi bir ağrı.birde aşırı şeffaf su gibi akıntılarım oluyo gerçi doktor normal dedi ama tedirgin oluyo insan
ilk aylar çok oluyor ağrı ben gece yarıları uyandığımı bilirim ilk 3 ay çok önemli inşallah hayırlısıyla atlatırsınız
nasipse yarın 28 . haftaya gireceğiz oğlum olacak inşallah rabbim sizede nasip etsin cinsiyetini duymayı çok güzel bi duyguCanım senin bebeğin kaç haftalık cinsiyeti bellimi
nasipse yarın 28 . haftaya gireceğiz oğlum olacak inşallah rabbim sizede nasip etsin cinsiyetini duymayı çok güzel bi duygu
nasipse yarın 28 . haftaya gireceğiz oğlum olacak inşallah rabbim sizede nasip etsin cinsiyetini duymayı çok güzel bi duygu
inşallah arkadaşlar rabbim olmayan herkeze nasip etsin inşallah böyle yeni hamileleri görünce heycanlanıyorum buyüzden girdim bu topiğe kendi yaşadıklarım geliyor aklımaAmanda aman bebeklerimizin abisi varmış ne güzel rabbim bizede o hsftaları göstersin inşallahhh
Senin kaçıncıydı kaybın varmıydıinşallah arkadaşlar rabbim olmayan herkeze nasip etsin inşallah böyle yeni hamileleri görünce heycanlanıyorum buyüzden girdim bu topiğe kendi yaşadıklarım geliyor aklıma
aminnnn canım cümlemizin evladını korusun rabbimmaaşşallahhhhh ALLAH esırgesın siziii....
kızlar bi soru sordum atlandı galiba
evet canım malesef var 3. denemem ilk dede tutmuştu ama kanpıhtılaşmasını bilmiyorduk ozaman 8. haftada düştü 2. negatif oldu 3. denemede nasip etti rabbim 15 yıl sonraSenin kaçıncıydı kaybın varmıydı
​canım sorunu yeni gördüm günde 1 yada 2 bardak açık demişti dr fazla içmemeye çalış kansızlık oluyor zaten gebeliğin ilerleyen zamanında çayda sakıncalıkızlar çay için ne dıyorsunuz???
ben çayı severım kahvaltıyı sütle yapmaya basladımda akşam yemeğinden sonra mutlaka içeriz 2-3 bardak..
asitli içecek kola vs içmiyorum ama
maden suyu içiyorum minerallerden dolayı faydası oldugunu bılıyorum hamılelıkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?