Bol bilgi paylaşımlı, hayırlı uğurlu olsunHaydi hayırlı olsun yeni grubumuz
Biz bu minnoşlara şimdiden bağlandıkBugün ilaç yazdırmak için devlet hastanesine gittim normalde sıra bulmak çok zor ama denk geldi işte. Doktor dedi gelmişsin o kadar gel bakalım nasıl bebeğin diye mutlu oldum tabi ultrosana fazla girmek istemiyorum 6+3 te duymuştum kap atışını bugün 8 haftalık olduk sonra ultrosonda baktık tabikide alet çok iyi değildi ama bebeğim orada böyle elleri ayakları var gibiydi fotoğrafında verdi belli olmuyor ama insan çok mutlu oluyorşükrediyor
Sonra doktor dedi ki kaç haftalıksın bugün 8 olduk dedim dediki önden gidiyorsun maşallah 8+4 görünüyor yaaa dedim şaşırdım sorun olur mu dedim yok yom bir sıkıntı yok herşey yolunda dediasıl randevum haftaya perşembe yada cuma gidicem özelde bakalım o ne diyecek merak içindeyim
Oy maşallah ben de 2 hafta sonra gideceğim bakalım ne haldelerBugün ilaç yazdırmak için devlet hastanesine gittim normalde sıra bulmak çok zor ama denk geldi işte. Doktor dedi gelmişsin o kadar gel bakalım nasıl bebeğin diye mutlu oldum tabi ultrosana fazla girmek istemiyorum 6+3 te duymuştum kap atışını bugün 8 haftalık olduk sonra ultrosonda baktık tabikide alet çok iyi değildi ama bebeğim orada böyle elleri ayakları var gibiydi fotoğrafında verdi belli olmuyor ama insan çok mutlu oluyorşükrediyor
Sonra doktor dedi ki kaç haftalıksın bugün 8 olduk dedim dediki önden gidiyorsun maşallah 8+4 görünüyor yaaa dedim şaşırdım sorun olur mu dedim yok yom bir sıkıntı yok herşey yolunda dediasıl randevum haftaya perşembe yada cuma gidicem özelde bakalım o ne diyecek merak içindeyim
İnsan gelişimini gördükçe mutlu olup heyecanlanıyorBugün ilaç yazdırmak için devlet hastanesine gittim normalde sıra bulmak çok zor ama denk geldi işte. Doktor dedi gelmişsin o kadar gel bakalım nasıl bebeğin diye mutlu oldum tabi ultrosana fazla girmek istemiyorum 6+3 te duymuştum kap atışını bugün 8 haftalık olduk sonra ultrosonda baktık tabikide alet çok iyi değildi ama bebeğim orada böyle elleri ayakları var gibiydi fotoğrafında verdi belli olmuyor ama insan çok mutlu oluyorşükrediyor
Baya baya büyümüş olurlar artık ellerini ayaklarını oynatırlarOy maşallah ben de 2 hafta sonra gideceğim bakalım ne haldeler8 haftadayken minnacık el ayak tomurlari vardi
Canım benimde çıktı yaaa şöyle aslında benim kilom olduğu için göbeğim zaten vardı ama alt taraf biraz daha öne çıktı ve gergin böyle göbeğini içine çekmeyi dene bak orası içeri girmiyorHayırlı olsun yeni grubumuzAllah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebişlerimizi Ben bugün 8+4 üm göbeğim çıktk kızlar ya çok erken değil mi
2 hafta sonra 2li teste mi gideceksin canım?Oy maşallah ben de 2 hafta sonra gideceğim bakalım ne haldeler8 haftadayken minnacık el ayak tomurlari vardi
Benim minik bi göbeğim vardı.164cm/62kgydum. Dün baktım sanki 6 aylık gibi kocaman geldi gözümeCanım benimde çıktı yaaa şöyle aslında benim kilom olduğu için göbeğim zaten vardı ama alt taraf biraz daha öne çıktı ve gergin böyle göbeğini içine çekmeyi dene bak orası içeri girmiyor
Aynen kuzum ikili test yapar kızımda 11+0da yapmıştı bunlarda da o günde giderim. Ikizlerde genelde doğru sonuç vermiyor diye okudum ama ense kalınlığı burun kemiği görsem bana yeter zaten2 hafta sonra 2li teste mi gideceksin canım?
Benim de erkenden çıktı karnım bugün okula geldim aaayyy karnın hemen büyümüş dedilerBenim minik bi göbeğim vardı.164cm/62kgydum. Dün baktım sanki 6 aylık gibi kocaman geldi gözümebulantım hafiflemişken biraz dikkat edeyim bari dedim, bi de ikiz ben yerlerde yuvarlanırım
Anladım canım ben bi yerde şey gördüm çoğul gebeliklerde mutlaka perinatolog da görmesi gerekiyormuş sen gidecek misin?Aynen kuzum ikili test yapar kızımda 11+0da yapmıştı bunlarda da o günde giderim. Ikizlerde genelde doğru sonuç vermiyor diye okudum ama ense kalınlığı burun kemiği görsem bana yeter zaten
Arkadaşımla yürüyoru akşamları o da 25.haftada sanki aramızda bi ay varmış gibi en fazlaBenim de erkenden çıktı karnım bugün okula geldim aaayyy karnın hemen büyümüş dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?