Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

İkiz anneleri bence perinatologla devam edin Allah korusun riskli gebelik kategorisine giriyor benim arkadaşım ikiz hamileydi normal kadın doğumcuya gitti doktor arkadaşımda olan sıkıntıyı anlayana kadar iki bebek arasında tranfüzyon yaşandı ya da çok çok deneyimli çok iyi bir kadın doğumcuya gidin

Ama bizimki çift yumurta ikizi transfizyon olayı zaten olmaz. Benim tüp bebek doktorum perinatolog bir şey olursa beni ara dedi ona her seferinde ultrason kağıtlarını yolluyorum

Bana en yakın perinatolog 5 saat mesafede ve seyahat yasağım var. Allah korusun diyebiliyorum bebeklerimi ve herkesin yavrusunu

Ama bizimki çift yumurta ikizi transfizyon olayı zaten olmaz. Benim tüp bebek doktorum perinatolog bir şey olursa beni ara dedi ona her seferinde ultrason kağıtlarını yolluyorum
Doğru canım çift yumurta ikizlerinde tranfizyon olmuyor. Sen sürekli tüp bebek doktorunla iletişimdeymişsin bir şey olmaz inşallah.

Kızlar belirtileriniz var mı? Benim kasıklarıma ağrılar giriyor hala.. Normal heralde.
Benim de öyle yavaş da kalksam ağrı giriyor bazen. Nefes alamıyorum, uykum var sürekli, bulantıyı söylemiyorum artık. Bir de kalkınca başım dönüyor. Başka bişey kalmadı sanırım

Benim de öyle yavaş da kalksam ağrı giriyor bazen. Nefes alamıyorum, uykum var sürekli, bulantıyı söylemiyorum artık. Bir de kalkınca başım dönüyor. Başka bişey kalmadı sanırım
Uyku çok fena evet koltuklarda uyuya kalıyorum sürekli. Göğüsler gözle görülür şekilde büyüdü bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…