Nasıl bir histir heyecanla bekliyorumİnsan mutlu oluyor dimihele bir de hareketlensinler off tadından yenmez
Nefes sıkıntısı yaşıyorsanız okiluptus yağı deneyinBol sümük tıkalı burun nefes alma zorluğu bende de var ve hep kanlı çıkıyor sümkürünce vallahi şu zor günler geçsin güzel zamanları gelsin
Hoşbuldum canım.tesekkur ederim.yazmadim belki ben hiçHoş geldinizHayırlı uğurlu olsun. Ben sizi Mayıs ayında göremedim o yüzden eklemedim.
Canım diyetisyenlik hamilelikte sökmüyormuş onu anladımSen zaten diyetisyensin kuzum zor olmaz
Ama bizimki çift yumurta ikizi transfizyon olayı zaten olmaz. Benim tüp bebek doktorum perinatolog bir şey olursa beni ara dedi ona her seferinde ultrason kağıtlarını yolluyorumİkiz anneleri bence perinatologla devam edin Allah korusun riskli gebelik kategorisine giriyor benim arkadaşım ikiz hamileydi normal kadın doğumcuya gitti doktor arkadaşımda olan sıkıntıyı anlayana kadar iki bebek arasında tranfüzyon yaşandı ya da çok çok deneyimli çok iyi bir kadın doğumcuya gidin
Afedersin mentol soksan olmuyor bu farklı bi tıkanıklık vicks denedim sürekli dişlerimi fırçalıyorum naneli gargara yapıyorum nane sakızı çiğniyorum maaalesefNefes sıkıntısı yaşıyorsanız okiluptus yağı deneyin
Bana en yakın perinatolog 5 saat mesafede ve seyahat yasağım var. Allah korusun diyebiliyorum bebeklerimi ve herkesin yavrusunuİkiz anneleri bence perinatologla devam edin Allah korusun riskli gebelik kategorisine giriyor benim arkadaşım ikiz hamileydi normal kadın doğumcuya gitti doktor arkadaşımda olan sıkıntıyı anlayana kadar iki bebek arasında tranfüzyon yaşandı ya da çok çok deneyimli çok iyi bir kadın doğumcuya gidin
Doğru canım çift yumurta ikizlerinde tranfizyon olmuyor. Sen sürekli tüp bebek doktorunla iletişimdeymişsin bir şey olmaz inşallah.Ama bizimki çift yumurta ikizi transfizyon olayı zaten olmaz. Benim tüp bebek doktorum perinatolog bir şey olursa beni ara dedi ona her seferinde ultrason kağıtlarını yolluyorum
Amin canımBana en yakın perinatolog 5 saat mesafede ve seyahat yasağım var. Allah korusun diyebiliyorum bebeklerimi ve herkesin yavrusunu
Kızlar bi de inanmak önemli 38de dogurcam ben bu çocukları diyip buna inanalımAmin canımBir şey olmaz inşallah. Kadın doğumcuna güveniyorsan hiç sıkıntı olmaz.
32ye kadar burda olucam sonra doğumu memleketimde adanada yapıcam ordakine güvenirim artıkAmin canımBir şey olmaz inşallah. Kadın doğumcuna güveniyorsan hiç sıkıntı olmaz.
Tabi canım orası öyle. Ben sadece göbeğimin dizlerime değmesi konusunda korkuyorumKızlar bi de inanmak önemli 38de dogurcam ben bu çocukları diyip buna inanalımkorku vesvese yapmayalım. Biz inanalım gerisi Allah kerim
Yok değmez ama sünnet olmuş çocuk gbi yürürüz ortalıktaTabi canım orası öyle. Ben sadece göbeğimin dizlerime değmesi konusunda korkuyorum
Hahaha muhtemelenYok değmez ama sünnet olmuş çocuk gbi yürürüz ortalıkta
Benim de öyle yavaş da kalksam ağrı giriyor bazen. Nefes alamıyorum, uykum var sürekli, bulantıyı söylemiyorum artık. Bir de kalkınca başım dönüyor. Başka bişey kalmadı sanırımKızlar belirtileriniz var mı? Benim kasıklarıma ağrılar giriyor hala.. Normal heralde.
Uyku çok fena evet koltuklarda uyuya kalıyorum sürekli. Göğüsler gözle görülür şekilde büyüdü bir de..Benim de öyle yavaş da kalksam ağrı giriyor bazen. Nefes alamıyorum, uykum var sürekli, bulantıyı söylemiyorum artık. Bir de kalkınca başım dönüyor. Başka bişey kalmadı sanırım
Kaç kilo almışsın baktın mı hiç? Benim de öyle ya gögüs göbekUyku çok fena evet koltuklarda uyuya kalıyorum sürekli. Göğüsler gözle görülür şekilde büyüdü bir de..
Kilo almadım henüz canım 55 ile hamile kalmıştım hala öyle sen ne durumdasın?Kaç kilo almışsın baktın mı hiç? Benim de öyle ya gögüs göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?