Benim ne olduysa bu hafta oldu valla. Bulantım geçsin dikkat ediciiimValla kızlar benim karnım çıkalı çok oldu var bildiğiniz
Benim tüp bebek doktorum perinatolog. Ama Ankarada ben antepte. Ona bunu sordum. Gerek yok çok mühim bir şey olmadıkça normal kadın doğum doktoruna git bişey olursa önce bana söyle ben sana söylerim gidip gitmemen gerektiğini dediAnladım canım ben bi yerde şey gördüm çoğul gebeliklerde mutlaka perinatolog da görmesi gerekiyormuş sen gidecek misin?
Ben nette 37 artı 5lerde doğuran çok ikiz annesi gördüm. İnşallah biz de gideriz o haftalara o zaman gobuslerimiz nasıl olur kim bilirArkadaşımla yürüyoru akşamları o da 25.haftada sanki aramızda bi ay varmış gibi en fazla
İnsan mutlu oluyor dimiValla kızlar benim karnım çıkalı çok oldu var bildiğiniz
Maşallah amiiin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Kaç haftalık siniz?Merhaba.kismetse benim doğumumda Ocak ikizrabbim cümlesine sağlıkla,sıhhatle,hayırla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Oh oh maşallah. Hepimiz aynı sayılırız zaten burada. Çok şükür bin şükür8 haftalık olduk
Benim arkadaşım 35de doğurmuş valla sağlıklı olsunlar önce de benim o kadar beklemeye hiç niyetim yok gözüm korkuyorBen nette 37 artı 5lerde doğuran çok ikiz annesi gördüm. İnşallah biz de gideriz o haftalara o zaman gobuslerimiz nasıl olur kim bilir
AminnMerhaba.kismetse benim doğumumda Ocak ikizrabbim cümlesine sağlıkla,sıhhatle,hayırla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Ben o zamana memlekete gidebilirsem orda randevu alırım olmadı. İnşallah sıkıntısız geçer gebeliklerimizBenim tüp bebek doktorum perinatolog. Ama Ankarada ben antepte. Ona bunu sordum. Gerek yok çok mühim bir şey olmadıkça normal kadın doğum doktoruna git bişey olursa önce bana söyle ben sana söylerim gidip gitmemen gerektiğini dedi
Hoşbuldum canımAminnMaşallah hoşgeldin canım.
Aynı şekildeyiz canım susuzluktan dudaklarım kanıyor artık. Bende nefes alamama da var burnum tıkalı sanki grip gibi sürekli ağzımdan nefes alıyorumBulantı berbat bende 5 haftada başladı katlanarak arttı şuanda ilaç içiyorum ama öyle deli gibi kesmiyor yine oluyor bulantı su içemiyorum bu beni çok üzüyor tavuk et falan yiyemiyorum keşke hemen geçse de herşeyi yesembeni mahvetti ki ikiz değil tek Benim ama çok bulantım oluyor çok
Bol sümük tıkalı burun nefes alma zorluğu bende de var ve hep kanlı çıkıyor sümkürünce vallahi şu zor günler geçsin güzel zamanları gelsinAynı şekildeyiz canım susuzluktan dudaklarım kanıyor artık. Bende nefes alamama da var burnum tıkalı sanki grip gibi sürekli ağzımdan nefes alıyorumBuna da şükür
Aynı durumdayız demekki. Şimdiden hamileliğimi çok özlicem diyenlere kinleniyorumBol sümük tıkalı burun nefes alma zorluğu bende de var ve hep kanlı çıkıyor sümkürünce vallahi şu zor günler geçsin güzel zamanları gelsin
Aynı durumdayız demekki. Şimdiden hamileliğimi çok özlicem diyenlere kinleniyorum
Sen zaten diyetisyensin kuzum zor olmazBenim ne olduysa bu hafta oldu valla. Bulantım geçsin dikkat ediciiim
Hoş geldinizMerhaba.kismetse benim doğumumda Ocak ikizrabbim cümlesine sağlıkla,sıhhatle,hayırla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?