Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

coki kızzzz doğurdun mu yoksa yazmadın naptın ne dedi doktor nerelerdesin
Yok tatlım gittim bugün bebe hala dönmemiş covid testi kan testleri anestezi ile görüşme gibi rutin işlemleri hallettik Çarşamba günü doğuma gidiyorum inşallah bir aksilik olmazsa

Yok tatlım gittim bugün bebe hala dönmemiş covid testi kan testleri anestezi ile görüşme gibi rutin işlemleri hallettik Çarşamba günü doğuma gidiyorum inşallah bir aksilik olmazsa
Anamm geldi çattı gün desene Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum

Doğurdum kuzum sen ne yaptın?
Gözün aydın canım benim sağlıkla büyür bende doğurdum 14 ünde normal olmadı açılmam olamdı bekledik 1 gün boyunca sojea sezeryan oldum çok şükür iyiyiz anne olmak harika bir duyguymuş siz nasılsınız herşey yolunda mı

Her şey yolunda tatlım, göğüs ucu yaraları dışında. Ne kadar doğdu minnoş? Gerçekten mükemmel bir duyguymuş ya..

Her şey yolunda tatlım, göğüs ucu yaraları dışında. Ne kadar doğdu minnoş? Gerçekten mükemmel bir duyguymuş ya..
Ayynç sorma yaa canım lansinoh krem ve gümüş kapak ile hallettim şükür kesinlikle gümüş kapak tavsiye ediyorum. Kuuzm 3800 doğdu 52 cm boyu kafası büyükmüş bir türlü iktiremedi kendisini 1 gün suni sancı aldım hiç açılmadı ama böyle nasipmiş artık sağlıklı olsunlarda bugün de 3 günlük kontrolümüz vardı 100 gr zayıflamış hafifi sarılık var dedi emzir bol bol dedi bizde durumlar böyle işte çok şükür

Anladım tatlım sağlıkla büyüsün bebeklerimiz 3500 kg benimki doğdu makat geliş olduğu için zorunlu sezaryen oldu ama önemli değil ikimiz de iyiyiz şükrolsun. Bol bol emzir canım sarılığa dikkat et. Ben de ayva çekirdeği jeli kullanıyorum sen de deneyebilirsin. Ama benim sızılar hala devam ediyor.

Hayirli olsun herkese, kurtulduk sağlıcakla çok şükür

Sağol canım Amin inşallah Allah herkese nasip etsin bu duygu harikaymış İyi gidiyor alıştık birbirimize kızımla Memeler yeni yeni alıştı emzirmeye en zoru buydu heralde bu süreçte.. Siz nasılsınız?

Ben uykusuzum tek sorunum bu

Canlarım nasılsınız yarın 1 aylık oluyoruz. Çok şükür herşey yolunda sadece emziriyorum bu çk güzel bir duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah ikizler ile nasıl gidiyor kızlar. Yarın aşı olucaz bu aşı ateş falan yapıyor mu deneyimli anneler bebekleriniz kilo kaybetti mi sarılık ne durumda sizin dikişler nasıl iyi şişti mi herşeyi çok merak ediyorum anlatın bakalım bebeklerin fotosunu atsak ne güzel olur birbirimize çok merak ediyorum

İkizlerle yorucu geçiyor bugün sanırım 44.gün birbirimize alıştık ama biri bitiyor biri başlıyor yorucu bi süreç olacak belli 2.ay aşısı zorlu geçiyormuş sanırım, benim ikizler 2700-2460 doğdu bi haftada 2500-2300 oldular sonraki haftalarda aldılar, bir ayda 1200 gr almıştı her biri. Güncel kilo bilmiyorum ama 4 kgyu geçtiler şükür sarılık ilk haftadan sonra riskli olmaktan çıktı, işitme kalça ultrasonu fln hepsi iyi geçti. Bu cmtsi sünnetimiz var ben foto atarak akımı başlatıyorum sıra sizde coki Melindanaz A Asli47

Eklentiler

• 9A3E196A-1874-4965-BC1C-CAA000F94EC7.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 48
Bizde boyle süslü püslü fotolar yok be kuzum hayatta kalmaya çalışıyorum ben sadece su an aaa sunnetini yeni ogrendim benim kaynanam gelince inşallah ben de aradan çıkarıcam sunneti, akli ermezken olsun bitsin

E ben size kurban olayım yaaaaaa nasıl dayanır insma bunalrı ısırmadan maşallah kuzularıma isimleri ne oldu?
Çok şükür canım maşallah

Bizde boyle süslü püslü fotolar yok be kuzum hayatta kalmaya çalışıyorum ben sadece su an aaa sunnetini yeni ogrendim benim kaynanam gelince inşallah ben de aradan çıkarıcam sunneti, akli ermezken olsun bitsin
Kız olsun normal foto at sende ne var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…