- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
Hastane verdi sma, ben de hipp götürmüştğmAyyy canım benim gözünüz Aydın çok sevindim sağlıkla gelmelerine minnoşlarınMama götürmüş müydün yanında kuzum hastenede veriyorlar mı?
Artık uyu rahatladın atlattın.
Sağol canım darısı bütün hamişlere olsunAllahım gözünüz aydın canım benimçok şükür rabbime gelir sütünde takılma daha yeni ilk gün çok mutlu oldum sağlıklısınız
Tatlım gittin mi bir daha doktora?12 ile 15 arasında bir gün dedi doktorumuz
Ben mama koymadım demek ki koymak gerekiyor ne olur ne olmaz diyeHastane verdi sma, ben de hipp götürmüştğm
Eşim memur değil o zaman benim maaşıma işlesinler çocuk parasını.. doğum belgesinden başka bir şey götürmüyoruz değil mi okula? Bir de doğumda toplu bir para mı alıyormuşuz?Okula analik izni başlangıç kagidimi esim goturdu, dogum belgesinin bi fotokopisini esimin okulu aldi maasina islemek icin, eger senin esin memur degilse kendi okuluna sor bi belki senin maasina islenir cocuk parasi.
Memur oldugun icin sut parasi yok, sadece dogum parasi, ilkcocuk icin galiba300 lira falan bisey. Baska da bisey almiyoruz biz çünkü okula gitmedigimiz zamanlarda maasimiz yatti, senin o dedigin sgklilarda, hamileyken maaslari yatmiyor sonra toplu aliyorlar devlettenEşim memur değil o zaman benim maaşıma işlesinler çocuk parasını.. doğum belgesinden başka bir şey götürmüyoruz değil mi okula? Bir de doğumda toplu bir para mı alıyormuşuz?
Anladım tatlım teşekkürlerMemur oldugun icin sut parasi yok, sadece dogum parasi, ilkcocuk icin galiba300 lira falan bisey. Baska da bisey almiyoruz biz çünkü okula gitmedigimiz zamanlarda maasimiz yatti, senin o dedigin sgklilarda, hamileyken maaslari yatmiyor sonra toplu aliyorlar devletten
Oyyy minnoşum maşallah nasıl da güzel büyüyorDün kontorlümüz vardı 3500 gr 52 cm olmuşuz herşey yolunda çok şükürr bakalım
Dogum raporunu ve analik izni başlangıç kagidini vereceksin. Aile politikalar mudurlugune de dogum raporu ve bebegin kimligiyle gideceksin dogum parasi icin. Kimlik icin de dogum raporuyla gideceksinAnladım tatlım teşekkürlerO zaman ben doğum yapınca belgemi okula yollasam yeterli
Çok teşekkürler tatlım makbule geçtiDogum raporunu ve analik izni başlangıç kagidini vereceksin. Aile politikalar mudurlugune de dogum raporu ve bebegin kimligiyle gideceksin dogum parasi icin. Kimlik icin de dogum raporuyla gideceksin
Olsun kuzum sağlıklı olun yeter ki ikiniz deKızlar selamBugün doktora gittik. Bebek 3600 gram olmuş. Her şey yolunda. Fakat bebek hala baş yukarı. Doktor bu saatten sonra dönmesi mucize dedi, mecburi sezaryen tarihi verdi. 12.01.2022 de doğuma giriyorum.
Evet tatlım artık sağlıklı olsunlar da minnaklar gerisi mühim değilOlsun kuzum sağlıklı olun yeter ki ikiniz demaşallah minnoşuma yaaa
Canım çok iyi yapmışsın mantıklı gidip baktırmak tabikiBende gittim bugün devlete arkadaşım dedi git bi başka ultroson aleti ile bakılsın boyuna kilosuna sıra vardı bende aldım gittim benim de 3600 olmuş kilosu 52.5 boyu olmuş salıdan perşembeye 100 gr almış minnoş hanım korkuyorum daha fazla büyüyecek diyebenim ki de kanala girmiş normal doğum yaparsın dedi nasipse inşallah. Diğer hastane ile aynı çıktı değerleri yani
Herşey süper beybi maşallah bebelerim yanımda küvöze girmediler emiyorlar(sütüm bugün damla damla gelmeye başladı) bi yandan mama yiyorlar yatıyorlar sıçıyorlar
İkiz zor bacım Allah yardımcın olsun dedin gibş emin çok güzellerdir amaHerşey süper beybi maşallah bebelerim yanımda küvöze girmediler emiyorlar(sütüm bugün damla damla gelmeye başladı) bi yandan mama yiyorlar yatıyorlar sıçıyorlarSezaryen olacaksanız aklınızda bulunsun kızlar zor cidden, ilk üç gün ağlama nöbetleri ben bugün biraz daha iyiydim, salı olmuştum.
Bir de hevesiniz var mı bilmiyorum ama ben lohusa tacı terliği ıvırı zıvırı aldım bi sürü sonra temizlik topuzu ile çıktım hastaneden, böyle olacağını bilsem yaptırmazdım boşa para. Wcye gidecek takat olmuyor, hatta dedim ki keşke hastanede bi on gün vs kaldırsalar o ayarlanabilir yatak çok güzel evde oturur gibi yatmak zorundasınorda mama hazır evde sen hazırlıyorsun bi ağrın olsa pat hemen hemşire geliyor
Şaka bi yana Allah yatırmasın
Bir de çift transfer isterken biraz malmışım evet çok güzel ikisi de boncuk gibi ama biri doyuyor diğeri başlıyor birinin altını alıyorsun sıra diğerine geliyor bu döngüyle uyuyacak vaktim kalmıyor. Misal 12de emzirdim her bebe 15-20 dk sonra gaz al yatır 1 oluyor. 2de tekrar emzirmem lazım bi saatte uyu uyuyabilirsen, benim uykuya dalmam yarım saat zaten
Bu aydan sonra rahatlarız diye umut ediyorum
Oyyy maşallah kuzularıma küvöze girmeden atlattılar bu süreci şükrolsun sağlıkları iyi önemli olan da bu zatenHerşey süper beybi maşallah bebelerim yanımda küvöze girmediler emiyorlar(sütüm bugün damla damla gelmeye başladı) bi yandan mama yiyorlar yatıyorlar sıçıyorlarSezaryen olacaksanız aklınızda bulunsun kızlar zor cidden, ilk üç gün ağlama nöbetleri ben bugün biraz daha iyiydim, salı olmuştum.
Bir de hevesiniz var mı bilmiyorum ama ben lohusa tacı terliği ıvırı zıvırı aldım bi sürü sonra temizlik topuzu ile çıktım hastaneden, böyle olacağını bilsem yaptırmazdım boşa para. Wcye gidecek takat olmuyor, hatta dedim ki keşke hastanede bi on gün vs kaldırsalar o ayarlanabilir yatak çok güzel evde oturur gibi yatmak zorundasınorda mama hazır evde sen hazırlıyorsun bi ağrın olsa pat hemen hemşire geliyor
Şaka bi yana Allah yatırmasın
Bir de çift transfer isterken biraz malmışım evet çok güzel ikisi de boncuk gibi ama biri doyuyor diğeri başlıyor birinin altını alıyorsun sıra diğerine geliyor bu döngüyle uyuyacak vaktim kalmıyor. Misal 12de emzirdim her bebe 15-20 dk sonra gaz al yatır 1 oluyor. 2de tekrar emzirmem lazım bi saatte uyu uyuyabilirsen, benim uykuya dalmam yarım saat zaten
Bu aydan sonra rahatlarız diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?