Tüp Bebek ile İkiz Gebelik Yaşayanlar

Depresif Pollyanna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
5
4
1
33
Merhabalar güzel anneler ve anne adayları. Ben 16 Aralık 2020 de tüp bebek transferi yaptırdım. Bugün 16.gün beta değerim 2.130 çıktı doktorum ikiz gebelik olabileceğini söyledi fakat keseyi gördüğümüzde emin olabileceğimizi belirtti. Sizin değerleriniz kaçtı? Yada böyle birşey yaşadınız mı? Keseyi ne zaman gördünüz? Bu platformda yeniyim yardımcı olabilir misiniz?

Bende keseyi görmeyi bekliyorum .beta hcg 3000 civarlarında olunca karından kese görülüyor galiba ama tek bebekse .Ben transferimin 21.günü gideceğim bir değişiklik olmazsa .Bende 17 Aralık’ta transfer oldum .Bu arada sizin kaçıncı gün embriyosu ?

Rabbim hayırlısını versin tüm isteyenlere inşallah benimki 5.gün embriyosu bugün değerim yüksek çıkınca doktorum pazartesi günü bakalım dedi inşallah görebiliriz sizin kaçıncı gün embriyosu ?

Benimde çift 5.gün embriyosu .Bende sabırsızlıkla bekliyorum .Aslında pazartesi gitmek istiyorum bende ama bilmiyorum erken olmaz heralde

Hayırlı olsun canım. Benim 14.gün değerim 3600 çıkmıştı ikiz devam ediyor şu an

Hayırlı olsun canım. Benim 14.gün değerim 3600 çıkmıştı ikiz devam ediyor şu an
Ayy ne güzel canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bende çok istiyorum ama ikiz gebelikte 2 güne 4 kat artıyormuş galiba benim 4 kat artmıyor ama 2 katta artmıyor 300 den 900e 900 den 2.130 a çıktı biraz değişik bir artış bakalım pazartesi günü keseyi görelim dedi doktor inşallah senin gibi ikiz bebişlerim olur bu arada canım keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördün?

Rabbim gönlüne versin canım inşallah
Valla benim de 2 günde 4 kat artış olmadı hatta benim ilk zamanlar artış düzenli bile değildi. 9.gün 791 çıkmıştı 12.gün 1537 14.gün 3600 cıktı ona rağmen 14.gün ikiz kese gördük.
Kalp atışlarını da 5+5te gördüm 6+5te duyduk

Bende 21 Aralık ta transfer olmuştum, bugün kese görmeye gittik ve çok şükür ikisi de tutmuş dedi doktorumuz. O kadar heyecanlıyım ki önümüzde ki süreç için. Umarım hepimiz hayırla kucağımıza alırız mucizelerimizi

yaa bende 21 aralikta transfer oldum 2 embryo benimde 2 si tutmus bugun gittik kese gormeye

yaa bende 21 aralikta transfer oldum 2 embryo benimde 2 si tutmus bugun gittik kese gormeye
Çok sevindimmm tebrik ederim, Allah hayırla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah kaç günlük dediler, ben 17 günlük diyorum ama son adet tarihinden sayıyorlarmış sanırım 5+3 dediler. Haftaya tekrar gideceğim kese büyümüş mü diye bakılıp sonra ki hafta kalp atışı inşallah

5+3 gunluk ayni cnm evet son adet tarhinden hesapliyorlar bnde 15 gun snra gdicegm kalp atisi icin

Kızlar merhaba
Tek embriyom bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş
Tüp bebekte olurmuş
Tek yumurtam vardı tek embriyo oldu
Lazerle embriyoyu delmişler tutunma şansı yüksek olsun diye...
buda bölünmeye sebep olanilirmiş
Benim gibi tek yumurta ikizi olan varmı aranızda

Kızlar merhaba bende transfer sonrasi 8.gün test yaptırmıştı 173 çıkmıştı (doktordan habersiz:)) 12. Gun doktor yaptı yani hastanede 1485 olmuş sayı cok artmış 2 günde 2 katı diyolar 4 günde 4 katı artması gerekirken benim 8.5 kati artmış. Ikiz olabilme ihtimali var. Gun verildi 10 gün sonrasi icin .aynı durumunu yasayanlar var mı acaba

Benimki hep iki katı arttı ama ikizdi. Beta değerine göre kesin konuşmak zor ama çift embriyo koydularsa neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…