Başka merkez başka doktorla yaptırdım 3. Denememizi dondurulmuş emriyoydu önce ameliyat olmadan yumurta toplanıp emriyolar olusturuldu ve donduruldu sonra 3 ay dinlenme süreci sonrası transfer oldum bu arada bütün hormonları kontrol altında tuttuk tabi transfer öncesi bütün pürüzler ortadan kaldırıldı yaniAmin canım inşallah...
3. Tedavin başka merkezde mi yaptırdın positif olan dondurulmuş embriyo muydu yoksa taze mi?
Canım aslinda ben pes etmiştim Allahimin izni ve eşimin mücadelesi ile tekrardan denedik nasip oldu.Denemedigimiz uygulama kalmadı tabiki bizim zamanımızda olan uygulamalar.kimi dok.gore hic birşey yoktu,kimine göre eşimin ileri hızlı hareketlilikte problem vardı ve benim yaşım 35 oldu amh de düşük çıktı en son ama kısmet oldu.Her tedavi yeni bir umut bu doktorumun sözü beni güçlendirdi ve başladık.Sana bir tavsiyem tedaviye başladığını kimseye söyleme yakından olanlara eşin ve sen halledin.birde burdan bizlerle paylaş sadece Allaha sığın onunla konuş ona ağla bütün dualarımız senin ve sen gibiler için.Dilerim bizim yaşadıklarımızi sizde yaşayın.Bizde hayırlısı ile kucagimiza alalımÇok şükür rabbime.. sizin adınıza çok sevindim.. 7 yıldır evliyim şimdiden yıprandım sizin gibi uzun süre bekleyenleri taktir ediyorum... sorun neydi özel değilse.. neden bekletti bu kadar zaman küçük prenses...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bence sezeryan olmalı tüp bebek anneleri..kolay erişilmiş bir bebek değil.. riske atmayın bence...
Canım aslinda ben pes etmiştim Allahimin izni ve eşimin mücadelesi ile tekrardan denedik nasip oldu.Denemedigimiz uygulama kalmadı tabiki bizim zamanımızda olan uygulamalar.kimi dok.gore hic birşey yoktu,kimine göre eşimin ileri hızlı hareketlilikte problem vardı ve benim yaşım 35 oldu amh de düşük çıktı en son ama kısmet oldu.Her tedavi yeni bir umut bu doktorumun sözü beni güçlendirdi ve başladık.Sana bir tavsiyem tedaviye başladığını kimseye söyleme yakından olanlara eşin ve sen halledin.birde burdan bizlerle paylaş sadece Allaha sığın onunla konuş ona ağla bütün dualarımız senin ve sen gibiler için.Dilerim bizim yaşadıklarımızi sizde yaşayın.Bizde hayırlısı ile kucagimiza alalım
hayırlı olsun tedavin canım umarım en kısa sürede pozitif sonuç alırsın:) kaç çıktı prolaktin? benim 30 çıkmıştı dostinex diye bir ilaç kullanmıştım ama 30a verilmemesi gerekiyormuş aslında sonradan öğrendiğime göre..Inşallah güzel arkadaşım başladık ama yavaş yavaş ilerliyoruz..
Bundan önceki tedavilerde prolaktin yüksekmiş doktor dediki önce o hormonunu düzene sokmamiz lazım önemli dedi.. önceki merkez önemli değil prolaktin dedi...
Hormon tedavisine başlayacağız yakında sonra iğneler ve 1 ay rahim dinlendirme sonra doldurdukları embriyoları transfer işlemi derken ocak şubatı bulur... bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. RABBİM sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inşallah...
Çok teşekkür ederim canım benim...hayırlı olsun tedavin canım umarım en kısa sürede pozitif sonuç alırsın:) kaç çıktı prolaktin? benim 30 çıkmıştı dostinex diye bir ilaç kullanmıştım ama 30a verilmemesi gerekiyormuş aslında sonradan öğrendiğime göre..
tabi ki canım ismini söyle hatta adınla dua edeyim istersen.. Allahım bu yolda mücadele eden ve anne olma arzusu taşıyan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.. 61se evet kullanman gerekir, benim 30a kullandırıldı diye kızmıştı tüp bebek doktorum ben olsam ilaç vermem diye. bakılmış mıydı senin daha önce prlaktine belki de olmamasının sebebi prolaktindir canım, 40ın üstündeyse kendiliğinden kalmanı engelliyo, prolaktin düşerse belki tüp bebeğe gerek bile kalmazÇok teşekkür ederim canım benim...
61 cıktı sonuç...
Doktorum stres yaptığımı söylüyor haklı da bence.. ister istemez strese girdim bu 3. Tedavi korkuyorum yine negatif olur diye...
Bizim için dua edersen çok mutlu olurum...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini...
Oldu cnm oldu hem ne ikinmaMerhaba arkadaşlar yardımınızı rica ediyorum. Benim transferimin 5. Günü dün kabızlıktan dolayı wcde bir iki defa ıkındım böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Bu şekilde olupta pozitif sonuç alan var mı
Hayırlı olsun transferin umarım bebişin sana sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz ben sağlıklı beslendim stres yapmadim olumlu düşündüm hep varmış gibi tutunmuş gibi düşündüm ona göre davrandım onunla konuştum kendimi rahatlattim 3 gün wc harici pek kalkmadım wc kalktıgımda biraz evde dolandım yattım geri 3 günden sonra normale döndüm ama asla yorulcak kadar ayakta kalmadım yeme içme konusunda 3 gün avakado ve ananas 1 er. Dilim yedim kabak çekirdeği yedim ceviz badem fındık kuru kayısı yedim kefir içtim aklıma gelenler bu kadar dusa da 3 gün sonra ayakta 10 dk kadar girdim hakkında hayırlısı umarım.hersey istediğin gibi olurArkadaşlar bende bekleme aşamasındayım tavsiyeleriniz var mı test gününe kadr neler yaptınız ?
Birde benim ikinci transferim kendimi kötü hissediyorum cevabınız için teşekkür ederim
Teşekkür ederimBen ilk gun haricinde hic yatmadim.. zaten doktorumda istersen git basketbol oyna bisey olmaz demisti
Ben iki gündür kasılmalardan dolayı hastane yollarını arşınladım erken doğum riskimiz var kontrol haftada 1e düştü bizimde kasılma için serum yedim ama hala ufaktan devam ediyor duzenli kasilirsa gidicem tekrar ne kadar durursa artık bebiş hakkımızda hayırlısı olsunHeycan dolu günlere adım adım şafak 31 diyelim.ins kendiliğinden gelir.kont haftada 1 e düştü.sizler nasılsınız.hersey tamamlandı mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?