Merhaba canım ben de tüp bebekle mucizelerime hamileyimMerhaba hanımlar evet ben 14 yıllık hasrete gebeyim3. Denememiz ve çok şükür oğlum benimle 17+0 olduk ama sanki zaman çok yavaş geçiyor siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik biz normal bir hamile değiliz olmadık olmucaz biz her animizi dolu dolu geçiriyoruz
Bir elimiz yüreğimizde bir elimiz göbüste günleri ayları dolduruyoruz
Rabbim sağ salim tüm gebelere evlatlarını kucağında görmeyi sağlıkla nasip etsin aminnnnnn
benim şafak 161 ya sizin
Merhaba canım ben de tüp bebekle mucizelerime hamileyimMerhaba hanımlar evet ben 14 yıllık hasrete gebeyim3. Denememiz ve çok şükür oğlum benimle 17+0 olduk ama sanki zaman çok yavaş geçiyor siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik biz normal bir hamile değiliz olmadık olmucaz biz her animizi dolu dolu geçiriyoruz
Bir elimiz yüreğimizde bir elimiz göbüste günleri ayları dolduruyoruz
Rabbim sağ salim tüm gebelere evlatlarını kucağında görmeyi sağlıkla nasip etsin aminnnnnn
benim şafak 161 ya sizin
Sağol canım Allah razı olsun hepimiz kucağımıza alırız sağlıcakla inşallahGünaydın canim Sana herzaman dua ediyorum allahım sağ salim 3 unude kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyetler hala belli olmadi dimien son birbirini örtüyorlardı galiba
Her gidiş ilk gibi valla bende kapıda beklerken oturamıyorum hiç heyecandan bir sağa bir sola gidiyorum bende yarın göreceğiö kuzumuDoktor amcamıza geldik biz çok heycanliyim hiç geçmiyor bu heycan bebeğimi görmeye gelince inanılmaz bir heycan sariyor hep soracağım şeyleri unutuyorum sonra telden soruyorumbu sefer unutmucam ama aklımda ekranı göreme kadar aklımda kalıyor ama
Merhaba canım maşallah ikizlerine cinsiyetler belli oldumu hareketlenmislerdir seninkiler iyice tepisiyorlardir iki yaramazMerhaba canım ben de tüp bebekle mucizelerime hamileyim
Tek embriyo transferi ve tek yumurta ikizleri çok şükür
Bende 4 yıl sonra kavuştum meleklerime
Benim şafak 137 ama ikiz olduğu için daha erken gelirler
İnsAllah sağlıkla gelsin meleklerimiz
Aynen öyle uyumasin diye durtukluyordum doktora söyledim gülüyor ise yaramış ama uyanık ti gördük paşamı çok şükür ayrıntılı ultroson var 2 hafta sonra şimdide onun heycani varHer gidiş ilk gibi valla bende kapıda beklerken oturamıyorum hiç heyecandan bir sağa bir sola gidiyorum bende yarın göreceğiö kuzumugüzel haberlerle gel inşallah
Kızlar sonradan açılıp pek kıpırdak olurmuş erkekler daha ağır olurmuş sonradan açılcak seninki stres olma benimkide çok nadir hareket ediyor onuda kaçırmamak için resmen nefesini tutuyorumBurda hareketleri okudukca strese giriyorum valla.bizimkide tepinsin artik.. kizlar daha mi gec hareket ediyor ne
Amin hep birlikte inşallah.Merhaba maşallah size son rakamlara dusmusunuz nasıl hazırlıklar tamammi sağlıkla alın yavrucugunuzu kucağınıza
Bende beklerken bir çikolata yiyorm oturmuyorum içeri girince kıpır kıpır bende aldım sıramı inşallah ayrıntılı için eylülün ilk haftası benımAynen öyle uyumasin diye durtukluyordum doktora söyledim gülüyor ise yaramış ama uyanık ti gördük paşamı çok şükür ayrıntılı ultroson var 2 hafta sonra şimdide onun heycani var
Öyle diyorlar valla erkek daha cabuk hareketleniyormuş bende öyle tekme fln hissetmiyorum ama yer değiştirirken biryerde toplanıyor sertlik yapıyor ve dışarıdan belli oluyor onu hissediyorum yoksa o pıt pıt tekmeler henuz yok inşallah kısa sürede sende hissedersinBurda hareketleri okudukca strese giriyorum valla.bizimkide tepinsin artik.. kizlar daha mi gec hareket ediyor ne
Ayrıntılı için ayrı bir uzmana yönlendirdi kendisi yapmıyormuş perinatolog uzmanlığı olan bir doktor fiyat ne oldu senin benim 450 mişBende beklerken bir çikolata yiyorm oturmuyorum içeri girince kıpır kıpır bende aldım sıramı inşallah ayrıntılı için eylülün ilk haftası benım
Merhaba tesekur ederiz sizde sağlıkla büyütün maşallah oğlunuza ikinciyi planlıyormusunuz siz bende 2 sene sonra tekrar deneyeceğim kendiliğinden hamile kalmazsamMERHABA HANIMLAR HEPİNİZDE SAĞLIKLA ALIN KUCAKLARINIZA BEBEKLERİNİZİ TÜP BEBEK YÖNTEMİYLE BENDE TEDAVİ GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR 2 YAŞINDA OĞLUM VAR SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM
Ben bulunduğum yerde üniversite hastanesi var radyolog bakıyor ayrıntılıya ücretsiz devlet olduğu için ama perinatologlar tabi riskli gebelik baktığı için daha farklı oluyor ve maliyetli bakalım memnun kalmazsam özel baktırırımAyrıntılı için ayrı bir uzmana yönlendirdi kendisi yapmıyormuş perinatolog uzmanlığı olan bir doktor fiyat ne oldu senin benim 450 miş
Evet canım iki tane oğlum olacak insAllahMerhaba canım maşallah ikizlerine cinsiyetler belli oldumu hareketlenmislerdir seninkiler iyice tepisiyorlardir iki yaramaz
Maşallah masallah allahım enerjilerini bol etsinEvet canım iki tane oğlum olacak insAllah
Senin cinsiyet nedir ?
Hareketleri net hissediyorum artık bir sağdan biri soldan yaramazlik yapıyorlar
Sende bir iki haftaya net hissedersin hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?