Tüp bebek ile mucizeye gebe olanlar safak kaç🤰

Ben daha hic bisey almadim. Tatile gidicem geldikten sonra baslarim artik ufak ufak.

Oda icinde buyuk mobilya almiycam zaten gardolapli bi odam var oraya bi sifonyer ama yinede boyasi badanasi belki dolabida boyarim. Esya almama ragmen evin duzeni degisicek tabi ordako kosu bandi oteki odaya gecicek onun oraya sigmasi icin kutaphane salona gecicek ama kutuphaneyle olmaz yenisi lazim gibi dertlerim var... bide kurutma makinesi istiyorum aranizda kullanan var mi?

Bu arada burda kisi etiketlemeyi nasik yapiyoruz

Merhaba canım ben de tüp bebekle mucizelerime hamileyim
Tek embriyo transferi ve tek yumurta ikizleri çok şükür
Bende 4 yıl sonra kavuştum meleklerime
Benim şafak 137 ama ikiz olduğu için daha erken gelirler
İnsAllah sağlıkla gelsin meleklerimiz

Merhaba canım ben de tüp bebekle mucizelerime hamileyim
Tek embriyo transferi ve tek yumurta ikizleri çok şükür
Bende 4 yıl sonra kavuştum meleklerime
Benim şafak 137 ama ikiz olduğu için daha erken gelirler
İnsAllah sağlıkla gelsin meleklerimiz

Günaydın canim Sana herzaman dua ediyorum allahım sağ salim 3 unude kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyetler hala belli olmadi dimi en son birbirini örtüyorlardı galiba
Sağol canım Allah razı olsun hepimiz kucağımıza alırız sağlıcakla inşallah
Yarın kontrol var bakalım gösterecekmi küçük yaramazlar

Her gidiş ilk gibi valla bende kapıda beklerken oturamıyorum hiç heyecandan bir sağa bir sola gidiyorum bende yarın göreceğiö kuzumugüzel haberlerle gel inşallah

Merhaba canım maşallah ikizlerine cinsiyetler belli oldumu hareketlenmislerdir seninkiler iyice tepisiyorlardir iki yaramaz

Her gidiş ilk gibi valla bende kapıda beklerken oturamıyorum hiç heyecandan bir sağa bir sola gidiyorum bende yarın göreceğiö kuzumugüzel haberlerle gel inşallah
Aynen öyle uyumasin diye durtukluyordum doktora söyledim gülüyor ise yaramış ama uyanık ti gördük paşamı çok şükür ayrıntılı ultroson var 2 hafta sonra şimdide onun heycani var

Burda hareketleri okudukca strese giriyorum valla. bizimkide tepinsin artik.. kizlar daha mi gec hareket ediyor ne
Kızlar sonradan açılıp pek kıpırdak olurmuş erkekler daha ağır olurmuş sonradan açılcak seninki stres olma benimkide çok nadir hareket ediyor onuda kaçırmamak için resmen nefesini tutuyorum

Merhaba maşallah size son rakamlara dusmusunuz nasıl hazırlıklar tamammi sağlıkla alın yavrucugunuzu kucağınıza
Amin hep birlikte inşallah.
Evet hazırlıklara daha yeni başladık çok şükür alışveriş kısmı bitti bayramdan sonra yerleştirmeye başlayacağım inşallah

Aynen öyle uyumasin diye durtukluyordum doktora söyledim gülüyor ise yaramış ama uyanık ti gördük paşamı çok şükür ayrıntılı ultroson var 2 hafta sonra şimdide onun heycani var
Bende beklerken bir çikolata yiyorm oturmuyorum içeri girince kıpır kıpır bende aldım sıramı inşallah ayrıntılı için eylülün ilk haftası benım

Burda hareketleri okudukca strese giriyorum valla. bizimkide tepinsin artik.. kizlar daha mi gec hareket ediyor ne
Öyle diyorlar valla erkek daha cabuk hareketleniyormuş bende öyle tekme fln hissetmiyorum ama yer değiştirirken biryerde toplanıyor sertlik yapıyor ve dışarıdan belli oluyor onu hissediyorum yoksa o pıt pıt tekmeler henuz yok inşallah kısa sürede sende hissedersin

Bende beklerken bir çikolata yiyorm oturmuyorum içeri girince kıpır kıpır bende aldım sıramı inşallah ayrıntılı için eylülün ilk haftası benım
Ayrıntılı için ayrı bir uzmana yönlendirdi kendisi yapmıyormuş perinatolog uzmanlığı olan bir doktor fiyat ne oldu senin benim 450 miş

Merhaba tesekur ederiz sizde sağlıkla büyütün maşallah oğlunuza ikinciyi planlıyormusunuz siz bende 2 sene sonra tekrar deneyeceğim kendiliğinden hamile kalmazsam

Ayrıntılı için ayrı bir uzmana yönlendirdi kendisi yapmıyormuş perinatolog uzmanlığı olan bir doktor fiyat ne oldu senin benim 450 miş
Ben bulunduğum yerde üniversite hastanesi var radyolog bakıyor ayrıntılıya ücretsiz devlet olduğu için ama perinatologlar tabi riskli gebelik baktığı için daha farklı oluyor ve maliyetli bakalım memnun kalmazsam özel baktırırım

Merhaba canım maşallah ikizlerine cinsiyetler belli oldumu hareketlenmislerdir seninkiler iyice tepisiyorlardir iki yaramaz
Evet canım iki tane oğlum olacak insAllah
Senin cinsiyet nedir ?
Hareketleri net hissediyorum artık bir sağdan biri soldan yaramazlik yapıyorlar
Sende bir iki haftaya net hissedersin hareketleri

Evet canım iki tane oğlum olacak insAllah
Senin cinsiyet nedir ?
Hareketleri net hissediyorum artık bir sağdan biri soldan yaramazlik yapıyorlar
Sende bir iki haftaya net hissedersin hareketleri
Maşallah masallah allahım enerjilerini bol etsin azmi bekledik biz o günleri tepissinler annesi ogluslar benimde oğlum olcak nasipse arada hissettiriyor daha erken tabi büyük tepmesini dört gözle bekliyorum

Merhaba kızlar ben 20ci haftadayim ikizlerim biri oğlan biri kiz biraz ağırlamaya zorlanmaya başladık özellikle migde ağrısı son zamanlarda kabusumuz ama çok şükür herşey yolunda ayrıntılı için gün aldık bekliyoruz herkese sağlıklı doğumlar dilerimbizde durum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…