Oyyyýy can onlar cannnnn allahım o kadar güzel duygular yaşatıyor ki bize çok şükür bin şükürMerhaba hanımlar bütün gece ikizleriniz tepismelerinden uyuyamadim allahıma şükür baya hareketlilerherkese sağlık o günler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyýy can onlar cannnnn allahım o kadar güzel duygular yaşatıyor ki bize çok şükür bin şükürMerhaba hanımlar bütün gece ikizleriniz tepismelerinden uyuyamadim allahıma şükür baya hareketlilerherkese sağlık o günler
Merhaba canım benim süper oğlumla çok iyi anlaşıyoruz beni üzmüyor hiç dün ayrıntılı ultrosonumuz vardı çok şükür bi sıkıntı cikmadi sadece ellerini yüzünden çekmedi güzel yüzünü göstermedi bi köfte dudaklarını gördükMerhaba hanımlar hayırlı günler nasıl gidiyor annelik
Yaaa ne güzel bende bekliyorum ayrıntılı için migde ağzımız hala devam ediyor yanmayla beraber ama çok şükür oğlumda kızimda iyi gün için de bol bol tekme ile biz burdayız diyolarMerhaba canım benim süper oğlumla çok iyi anlaşıyoruz beni üzmüyor hiç dün ayrıntılı ultrosonumuz vardı çok şükür bi sıkıntı cikmadi sadece ellerini yüzünden çekmedi güzel yüzünü göstermedi bi köfte dudaklarını gördüksen nasılsın bebisler nasıl mide ağrın geçtimi
Oyy minnak ayaklarıyla nasilda tekmeliyorlar çok güzel bir duyguYaaa ne güzel bende bekliyorum ayrıntılı için migde ağzımız hala devam ediyor yanmayla beraber ama çok şükür oğlumda kızimda iyi gün için de bol bol tekme ile biz burdayız diyolar![]()
O zaman bizim 2 saat mi sürecek 2 tane yaOyy minnak ayaklarıyla nasilda tekmeliyorlar çok güzel bir duygu
Ayrıntılı muhteşem bi şey her yerini gorebiliyorsun benim 1 saat sürdü nerdeyse ve bol bol hasret giderdik oglusla
Olabilir valla benim 1 saate göstermediği yerler kalınca 2 hafta sonra kontrole çağırdıO zaman bizim 2 saat mi sürecek 2 tane ya![]()
Çok merak ediyorum bakalim ins birşey çıkmaz bizdede dua et bizeOlabilir valla benim 1 saate göstermediği yerler kalınca 2 hafta sonra kontrole çağırdı![]()
Inşallah canım herşey yolunda gidiyodur ne zaman randevun pekiÇok merak ediyorum bakalim ins birşey çıkmaz bizdede dua et bize![]()
15 ağustos 23 cü haftaya girmiş oluyoruzInşallah canım herşey yolunda gidiyodur ne zaman randevun peki
Maşallah yaaa zaman gelmiş catmis ikizdi sizin hatırlıyorum gebelik haberinizi verdiğiniz günleri bile zaman çabuk geçiyor sağlıkla gelsin kuzucuklarSon 12![]()
Zaman ilk başlarda çabuk geçiyor 25. Haftadan sonra durdu sanki bendeMrb kizlar sizin safaklari gorunce ben hic demesemmiki dedim daha 5+4 uz![]()
![]()
![]()
Banada öyle geliyor sanki aralık ortası gibi gelecek gibi hissediyorum arkadaşım bugün 36. Hafta başında doğum yaptı aramızda 5 hafta vardı beni bi heycan sardıSafak 71 ama bence o kadar kalmaz
Insallah hayirlica saglikla kucagima alirimZaman ilk başlarda çabuk geçiyor 25. Haftadan sonra durdu sanki bende
Maşallah yaaa zaman gelmiş catmis ikizdi sizin hatırlıyorum gebelik haberinizi verdiğiniz günleri bile zaman çabuk geçiyor sağlıkla gelsin kuzucuklar![]()