Tüp bebek ile mucizeye gebe olanlar safak kaç🤰

Merhaba hanımlar hayırlı günler nasıl gidiyor annelik
Merhaba canım benim süper oğlumla çok iyi anlaşıyoruz beni üzmüyor hiç dün ayrıntılı ultrosonumuz vardı çok şükür bi sıkıntı cikmadi sadece ellerini yüzünden çekmedi güzel yüzünü göstermedi bi köfte dudaklarını gördük 😍 sen nasılsın bebisler nasıl mide ağrın geçtimi

Merhaba canım benim süper oğlumla çok iyi anlaşıyoruz beni üzmüyor hiç dün ayrıntılı ultrosonumuz vardı çok şükür bi sıkıntı cikmadi sadece ellerini yüzünden çekmedi güzel yüzünü göstermedi bi köfte dudaklarını gördük 😍 sen nasılsın bebisler nasıl mide ağrın geçtimi
Yaaa ne güzel bende bekliyorum ayrıntılı için migde ağzımız hala devam ediyor yanmayla beraber ama çok şükür oğlumda kızimda iyi gün için de bol bol tekme ile biz burdayız diyolar🤗🤗🤗

Yaaa ne güzel bende bekliyorum ayrıntılı için migde ağzımız hala devam ediyor yanmayla beraber ama çok şükür oğlumda kızimda iyi gün için de bol bol tekme ile biz burdayız diyolar🤗🤗🤗
Oyy minnak ayaklarıyla nasilda tekmeliyorlar çok güzel bir duygu
Ayrıntılı muhteşem bi şey her yerini gorebiliyorsun benim 1 saat sürdü nerdeyse ve bol bol hasret giderdik oglusla

vay be bu gruba en son keseyi görmeyi beklerken yazmışım:) zaman çabuk geçiyor gerçekten... Hepinizin maşşallah güzel ilerlemiş gebelikleri inşallah benim de iyi gider:) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cümlemize

Maşallah yaaa zaman gelmiş catmis ikizdi sizin hatırlıyorum gebelik haberinizi verdiğiniz günleri bile zaman çabuk geçiyor sağlıkla gelsin kuzucuklar 🤲

Evet, burada paylaşmıştık çoğu şeyi. Hepimiz büyüyoruz 😊 Allah herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

Back
X