Tüp bebek ile mucizeye gebe olanlar safak kaç🤰

Bu arada şafak 142 ama o kadar beklermiyiz bilmiyorum dr. Şimdilik erken doğum riski yok dedi

Merhaba kızlar ben 20ci haftadayim ikizlerim biri oğlan biri kiz biraz ağırlamaya zorlanmaya başladık özellikle migde ağrısı son zamanlarda kabusumuz ama çok şükür herşey yolunda ayrıntılı için gün aldık bekliyoruz herkese sağlıklı doğumlar dilerimbizde durum böyle 🤗
Merhaba hoşgeldin canım maşallah nede güzel olmuş 1 kız 1 oğlan rabbim eminim gönlüne göre vermiştir sağlıkla büyüsünler tabi ikiz gebeliklerde haliyle iki katı zor olacaktır inşallah tam zamanında sağlıkla alırsın kucağına yavrucaklari 🤲🤗

Merhaba hoşgeldin canım maşallah nede güzel olmuş 1 kız 1 oğlan rabbim eminim gönlüne göre vermiştir sağlıkla büyüsünler tabi ikiz gebeliklerde haliyle iki katı zor olacaktır inşallah tam zamanında sağlıkla alırsın kucağına yavrucaklari 🤲🤗
Ins öyle umuyorum ama.merak ediyorum ikiz bekleyip te boyke benim gibi migde spazmi geçiren varmi 7 24 migde ağrısı çekiyorum ciğerlerim sıkışıyor 😔

Ins öyle umuyorum ama.merak ediyorum ikiz bekleyip te boyke benim gibi migde spazmi geçiren varmi 7 24 migde ağrısı çekiyorum ciğerlerim sıkışıyor 😔
Evet canım bende arada yaşıyorum o durumu benimde ikiz
Mideni çok doldurmamaya özen göster
Sade maden suyu iç o iyi geliyor ve elma da ye rahatlatıyor
Akşamları yemeği az ye dik otur yatana kadar da çok doldurma mideni
İki bebek oldugundan büyüdükçe baskı olacaktir illaki

Maşallah masallah allahım enerjilerini bol etsin 😄 azmi bekledik biz o günleri tepissinler annesi ogluslar benimde oğlum olcak nasipse arada hissettiriyor daha erken tabi büyük tepmesini dört gözle bekliyorum 🤗
Amiin amiin 🙏😍
Valla o büyük büyük tekmeleri bende dört gözle bekliyorum canım ya 😍
Şimdi sen damar atması gibi hissedersin daha
O hareket ettiğinde göbeğinin oynaması varya saatlerce oturup izlemelik 👍😀

Merhaba herkese 😊 Biz de 21 haftalık olduk bugün. Çift yumurta ikizlerimle yavaş yavaş büyüyoruz. İki oğlan da benden gelsin 😊 132 günümüz var ama o kadar bekler miyiz, bilmiyorum 😬

Amiin amiin 🙏😍
Valla o büyük büyük tekmeleri bende dört gözle bekliyorum canım ya 😍
Şimdi sen damar atması gibi hissedersin daha
O hareket ettiğinde göbeğinin oynaması varya saatlerce oturup izlemelik 👍😀
Iple çekiyorum o günleri inanki şimdi segirmeler bile heyecanlandırıyor o zaman ne yaparım bilemiyorum 🤰😄

Merhaba herkese 😊 Biz de 21 haftalık olduk bugün. Çift yumurta ikizlerimle yavaş yavaş büyüyoruz. İki oğlan da benden gelsin 😊 132 günümüz var ama o kadar bekler miyiz, bilmiyorum 😬
Hoşgeldinnnn Maşallah erkek senesi bu sene bence çok fazla erkek var kızları paylasamiyacaz galiba seninkilerde tepişmeye başladımı acaba oo iki erkek boks yaparlar içerde 🤣

Evet canım bende arada yaşıyorum o durumu benimde ikiz
Mideni çok doldurmamaya özen göster
Sade maden suyu iç o iyi geliyor ve elma da ye rahatlatıyor
Akşamları yemeği az ye dik otur yatana kadar da çok doldurma mideni
İki bebek oldugundan büyüdükçe baskı olacaktir illaki
Ay benim.hic geçmiyor ya hep ciğerlerim sıkışık hissediyorum migdede baskı nefesim kesiliyor ara ara az yiyorum ama.su bile icsem yok sknti yapiyo

Evet bende kontrolden geldim. Akintim ve alt tarafta kasilma agri var diyince alttanda bakti mantar baslangicin var hamilelik icin cok normal bisey dedi fitil verdi.. kasilma var diyince rahme bakti acilma var mi diye bisey yoktu gayet iyi dedi. Alt taraftaki kasilma ve kasiklarda kasilma icin magnezyum diasporol verdi.. hem erken dogum riskini hem serebral parsi riskini azaltiyormus.

Ustten bakarken yine uyuyordu bizim kiz biraz durrttu seni uyandiralim hareket ette annenin ici rahat etsin dedi ;) o da uyandi hemen kipir kipir...

Afp mom testi istedi yarin onun icin kan vericem bakalim

Evet bende kontrolden geldim. Akintim ve alt tarafta kasilma agri var diyince alttanda bakti mantar baslangicin var hamilelik icin cok normal bisey dedi fitil verdi.. kasilma var diyince rahme bakti acilma var mi diye bisey yoktu gayet iyi dedi. Alt taraftaki kasilma ve kasiklarda kasilma icin magnezyum diasporol verdi.. hem erken dogum riskini hem serebral parsi riskini azaltiyormus.

Ustten bakarken yine uyuyordu bizim kiz biraz durrttu seni uyandiralim hareket ette annenin ici rahat etsin dedi :KK66: o da uyandi hemen kipir kipir...

Afp mom testi istedi yarin onun icin kan vericem bakalim
ozaman senin kız baya söz dinleyecek annesi gözün aydın en azindan ne olduğu belli oldu için rahat etti senin adına sevindim ben de ayrıntılı ultroson için randevu aldim tetonoz için günümü iptal ettirdi sağlık ocaklari erken vuruyor önce ayrıntılı gir sonra ben tarih söylerim dedi ve başka bir uzmana yönlendirdi özelde 450 fiyat verdi normal mi sence tüp bebek doktorumuzu bırakmak istemiyoruz riskli başladık hamilelikte diye ama çok maliyetli oluyor siz de aynı dr devammı

ozaman senin kız baya söz dinleyecek annesi gözün aydın en azindan ne olduğu belli oldu için rahat etti senin adına sevindim ben de ayrıntılı ultroson için randevu aldim tetonoz için günümü iptal ettirdi sağlık ocaklari erken vuruyor önce ayrıntılı gir sonra ben tarih söylerim dedi ve başka bir uzmana yönlendirdi özelde 450 fiyat verdi normal mi sence tüp bebek doktorumuzu bırakmak istemiyoruz riskli başladık hamilelikte diye ama çok maliyetli oluyor siz de aynı dr devammı

Evet biz ayni doktorla devam ediyoruz ama bizim tup bebekci degildi ozellikle yani bi klinik degil muayenehane herseyi disarda yapti.. cogunlukla normal gebelik takip ediyor tup bebek hastalri daha az.. bana istersen baskasina gecebilirsin demisti ben gecmedim.. esimin hastanede ayni sekilde maliyetli benim icin... ayrintili icin bayramdan sonra sonomede yonlendirdi.. orayi begeniyorum dedi ama daha fiyat almadim... aslinda esime birakti kendi hocana gotur istersen diye ama kafa karisikligi yaratmayalim sen nereye dersen dedik..
Artik tup bebeklik kismi gecti ama yakin cevrenin begendigi birine gecebilirsin.. hatta daha iyi bile olabilir. Ben bi klinikte tup bebek yapsaydim kesin degistirirdim..

Bu arada ben tetanoz olmadim 5 yil olmustum gecen senede olmustum gerek yok dediler. Bide genel olarak cok gerekli degil eskiden sartlar bu kadar iyi degildi istiyoduk dediler. Hani koyde toprakla falan ugrassan yada kotu bi yerde dogum yapicak olsan ok ama sehir sartlarinda cokda gerekli degil dediler. Ki zaten asiliymisim... 20 sinden sonra ayrintili yaptiricam bakalim..

Bebek hareketlerini hissetmek icinde muhtemelen senin hissetmen 22. Haftayi bulucak cunku plesanta yukarda bu iyi bisey ama senin gobeginim dokusuyla bebegin arasinda oldugu icin hissiyati azaltiyor bisey olmaz o hareket ediyo nasilsa dedi

Ay benim.hic geçmiyor ya hep ciğerlerim sıkışık hissediyorum migdede baskı nefesim kesiliyor ara ara az yiyorum ama.su bile icsem yok sknti yapiyo
Miden için Dr ilaç falan yazabilir canım söyledin mi Dr una
İkiz hamilelik gerçekten zor yanı bazı ağrılara mecbur katlanmak zorundayız bebisler için canım

Evet biz ayni doktorla devam ediyoruz ama bizim tup bebekci degildi ozellikle yani bi klinik degil muayenehane herseyi disarda yapti.. cogunlukla normal gebelik takip ediyor tup bebek hastalri daha az.. bana istersen baskasina gecebilirsin demisti ben gecmedim.. esimin hastanede ayni sekilde maliyetli benim icin... ayrintili icin bayramdan sonra sonomede yonlendirdi.. orayi begeniyorum dedi ama daha fiyat almadim... aslinda esime birakti kendi hocana gotur istersen diye ama kafa karisikligi yaratmayalim sen nereye dersen dedik..
Artik tup bebeklik kismi gecti ama yakin cevrenin begendigi birine gecebilirsin.. hatta daha iyi bile olabilir. Ben bi klinikte tup bebek yapsaydim kesin degistirirdim..

Bu arada ben tetanoz olmadim 5 yil olmustum gecen senede olmustum gerek yok dediler. Bide genel olarak cok gerekli degil eskiden sartlar bu kadar iyi degildi istiyoduk dediler. Hani koyde toprakla falan ugrassan yada kotu bi yerde dogum yapicak olsan ok ama sehir sartlarinda cokda gerekli degil dediler. Ki zaten asiliymisim... 20 sinden sonra ayrintili yaptiricam bakalim..

Bebek hareketlerini hissetmek icinde muhtemelen senin hissetmen 22. Haftayi bulucak cunku plesanta yukarda bu iyi bisey ama senin gobeginim dokusuyla bebegin arasinda oldugu icin hissiyati azaltiyor bisey olmaz o hareket ediyo nasilsa dedi
Ben özeline gidiyorum en başından beri doktorumdan cok-da memnunum bağlı olduğu bir hastane yok gebeleri hangi hastaneye derse oraya gidip doğum yaptırıyor genetik testlerimi devlette yaptirmam için kendi yardımcı olmuştu parasal olarak ve manevi olarak güveniyorum hakkından fazlasını almıyor ama tabi maliyetli bir tedavi ve hiç desteksiz girdik bu işe baya zorlanıyoruz ama canı saolsun herşey yolunda gitsin de gerisi halledilir bi şekilde başka bir dr düşünemiyorum çok alıştım dr ma

Evet fazla maliyetli bi de bu bizim ikinci... daha alinacak falanbir suru sey var ama yapicak biaey yok tabi.. memnunsan devam et bisekilde... dogum icin sgk anlasmali falan guzel bi hastane bulursun

Evet fazla maliyetli bi de bu bizim ikinci... daha alinacak falanbir suru sey var ama yapicak biaey yok tabi.. memnunsan devam et bisekilde... dogum icin sgk anlasmali falan guzel bi hastane bulursun
Sana bisey sorcam sen de alt tarafta kasılma oluyormusya benimde akşamdan beri altta sanki iğne batması gibi aniden olup hemen gecen acı bir his oluyor senin böyle biseymi kasılma dediğin durum yoksa benimki başka biseymi acaba

Sana bisey sorcam sen de alt tarafta kasılma oluyormusya benimde akşamdan beri altta sanki iğne batması gibi aniden olup hemen gecen acı bir his oluyor senin böyle biseymi kasılma dediğin durum yoksa benimki başka biseymi acaba

Evet arada oylede oluyordu tarifi zor bisey.. biseyle bastiriyolar gibi oluyo yada sıkıyolar gibi birden boyle sanci giriyo gibi falan..

Hayırlı akşamlar kızlar
Ben baştan beri mide bulantısı ve kusma yaşıyorum hiç azalma yok ama kuzular için katlanmak zorundayım
Benim son bir haftadır göbüşüm iki katı oldu gerilediğini çok rahat hissediyorum kuzular da kıpır kıpır çok şükür
Ayrıntılı ultrason için 20. Hafta dolunca gün verdi bana çapa tıp fakültesi üçüz olduğu için oradaki perinatoloji bölümüne gidiyorum aynı zamanda kendi druma devam ediyorum drumda Doğumu orda yapmamı önerdi özeller 10binden kapı açıyor boşa vermene gerek yok dedi

Back
X