Tüp bebek ile mucizeye gebe olanlar safak kaç🤰

Hayırlı akşamlar kızlar
Ben baştan beri mide bulantısı ve kusma yaşıyorum hiç azalma yok ama kuzular için katlanmak zorundayım
Benim son bir haftadır göbüşüm iki katı oldu gerilediğini çok rahat hissediyorum kuzular da kıpır kıpır çok şükür
Ayrıntılı ultrason için 20. Hafta dolunca gün verdi bana çapa tıp fakültesi üçüz olduğu için oradaki perinatoloji bölümüne gidiyorum aynı zamanda kendi druma devam ediyorum drumda Doğumu orda yapmamı önerdi özeller 10binden kapı açıyor boşa vermene gerek yok dedi
Hayırlı akşamlar canım doğum da çoğul gebelikte rakam değişiyormu karnının iki katı büyümesi çok normal valla benim tek olmasına rağmen bu haftalarda bildiğin hamile göbeği oldu düzayakta durunca ayaklarımı göremiyorum şimdiden 😁

Hayırlı akşamlar canım doğum da çoğul gebelikte rakam değişiyormu karnının iki katı büyümesi çok normal valla benim tek olmasına rağmen bu haftalarda bildiğin hamile göbeği oldu düzayakta durunca ayaklarımı göremiyorum şimdiden 😁
Evet canım değişiyormuş neden öyle diye sorduğumda hastaneler hep aynı cevabı veriyor her bebeğe yapılan hizmet farklı üç tane olunca fiyatta üç katı oluyor hepsi paragöz

Benim şafak 169. Ama bana gunler gayet hızlı geçiyor 😂 Biran once dogsun istemiyorum çünkü onu zaptedebilecegim tek yer orası 😂 annesi bol bol uyusun bu sürecte sonra uykusuz her gece şarkisini dolayacagim dilimee 😂😂😂

Hayırlı akşamlar kızlar
Ben baştan beri mide bulantısı ve kusma yaşıyorum hiç azalma yok ama kuzular için katlanmak zorundayım
Benim son bir haftadır göbüşüm iki katı oldu gerilediğini çok rahat hissediyorum kuzular da kıpır kıpır çok şükür
Ayrıntılı ultrason için 20. Hafta dolunca gün verdi bana çapa tıp fakültesi üçüz olduğu için oradaki perinatoloji bölümüne gidiyorum aynı zamanda kendi druma devam ediyorum drumda Doğumu orda yapmamı önerdi özeller 10binden kapı açıyor boşa vermene gerek yok dedi
Merhaba benim kardeşim İstanbul Marmara da doktor. Bana kesinlikle özel hastane tavsiye etmiyor. Mutlaka üniversite tercih et diyor. O yüzden ben de çapa da Doğum yapmanız konusunda sizi destekliyorum. Özellikle de vaka açısından daha deneyimli oluyorlar. Sağlıkla kucağınıza alirsiniz umarim

Merhaba benim kardeşim İstanbul Marmara da doktor. Bana kesinlikle özel hastane tavsiye etmiyor. Mutlaka üniversite tercih et diyor. O yüzden ben de çapa da Doğum yapmanız konusunda sizi destekliyorum. Özellikle de vaka açısından daha deneyimli oluyorlar. Sağlıkla kucağınıza alirsiniz umarim
Amin canım inşallah hepimiz kucağımıza alırız
Benim drumda çapada yapmam konusunda ısrarcı takipleri hem tüp bebek drumda hem çapada oluyor mecburen bende orda yapıcam yoksa özele para yetiştirmem mümkün değil

selamlar kızlar:) benim de transferim 11 temmuzdu, kanda pozitifi geçen salı aldık çok şükür, ultrasonda keseyi görmeyi bekliyoruz Allah'ın izniyle :) cumartesi ilk randevu çok heyecanlıyımm

Şafak kaç henüz. Bilmiyorum ama bugün 12. Günümde betahcg 1726 di Çarşamba öğrenirim heralde kaç haftalık oldugunu. 😃😀
Maşallah ne güzel bir değer hayırlı olsun çift embriyomu transfer edildi değerin yüksek geldi çoğul gebelik olma ihtimali var gibi

Benim şafak 169. Ama bana gunler gayet hızlı geçiyor 😂 Biran once dogsun istemiyorum çünkü onu zaptedebilecegim tek yer orası 😂 annesi bol bol uyusun bu sürecte sonra uykusuz her gece şarkisini dolayacagim dilimee 😂😂😂
Merhaba canım evet doğru diyorsun ama ben cok Sabirsizim hemen geçsin ozaman istiyorum 14 yılda yeterince uyudu annesi onsuz artık oğlumla uyumak istiyorum 😍

Maşallah ne güzel bir değer hayırlı olsun çift embriyomu transfer edildi değerin yüksek geldi çoğul gebelik olma ihtimali var gibi
Tek embriyo aslında dokuzuncu günde 397 idi değerim. Dün doktorda sordu kaç embriyo diye bir diyince şaşırdı. Olabilirmiki

Benim 12.gün 615 Di değer üçüz kuzularım
Kandaki değer her zaman tam bilgi vermiyor

benim
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647
15. gün 1170 kızlar... en son 15. gün cuma baktırdım. kendi doktorum cumartesiye randevu verdi öncesinde yok kendisi ama dayanamıyorum yaaa başka bi doktora gidip baktırsam mı kese görünür mü ne zormuş beklemek

Kızlar isminizin altına yazdığınız yazılar varya onu nereden yazıyorsunuz ben beceremedim

Eklentiler

• Screenshot_20190730-140508_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20190730-140508_Samsung Internet.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 33
Tek emriyo bölünme ihtimali var tek yumurta ikizi olabilir hadi hayırlısı sağlıklı olsun tek çift farketmez 🙏🤰
Ben iki embriyo istyrsun.transfer esnasında çok ağladım birtane koydu diye. İns bölünmüş tür ama beşinci gün embriyo su yüksek çıkmış tır o yüzden

Back
X