Cookkk sevindim sıra bende şimdi bakalım tutacak mı yumurtalık rezervi azalması var erken menopoza giriyorum yaşın 27 daha yaCanim ben sebepsiz infertilite sebebiyle tup bebek yaptırdım. İlk denemede tuttu. Su an kese ve kalp atışı için gun sayıyorum. Ben ilk seferde pozitif göreceğimi düşünmüyordum ama Allah nasip etti.
Cookkk sevindim sıra bende şimdi bakalım tutacak mı yumurtalık rezervi azalması var erken menopoza giriyorum yaşın 27Canim ben sebepsiz infertilite sebebiyle tup bebek yaptırdım. İlk denemede tuttu. Su an kese ve kalp atışı için gun sayıyorum. Ben ilk seferde pozitif göreceğimi düşünmüyordum ama Allah nasip etti.
Canım beslenme vs neler uyguladın acaba bide çizik atıldı mıCanim ben sebepsiz infertilite sebebiyle tup bebek yaptırdım. İlk denemede tuttu. Su an kese ve kalp atışı için gun sayıyorum. Ben ilk seferde pozitif göreceğimi düşünmüyordum ama Allah nasip etti.
Canım beslenme vs nelere dikkat ettin acaba bide çizik atıldı mı?
Dr un dediğime uydum sadece yemek konusunda da ekstra hiç bişi yapmadım özellkkle yediğim yada yemediğim bişi olmadı..Canım beslenme vs nelere dikkat ettin acaba bide çizik atıldı mı?
Yok canım çizik felan atılmadıCanım beslenme vs nelere dikkat ettin acaba bide çizik atıldı mı?
Tek embriyo mu transfer edildiYok canım çizik felan atılmadı
Yok cankm çiftti 3 tane çözmüşler 2 sini transfer ettiler biri tuttu diğeri 7. Haftada durduTek embriyo mu transfer edildi
Rahim filmi çektirdim sonrasında hamile kalan çok kişi varmış ama yumurtalık rezervi azalması olduğunu öğrenince umudum kalmadı hiç
Bir kızım var 10 yaşında yani 11 sene felan olduEger uzun yıllardır bekliyorsanız bence düşünmeden tüp bebek yapın derim.. sonra tüp yaptırmadıpınız için pişman olursunuz boşa vakit kaybı diye
İkincil infertilite mi ne diyorlar senin durumuna.. eğer 2. bebeği düşünüyorsan hiç bekleme bence ama dersenki aman 1 tane var 2. De olursa olur devam etBir kızım var 10 yaşında yani 11 sene felan oldu
Ben devlet hastanesinde yaptiricam çift koydurmak daha olumlu olur sanirim
Herşey gönlünüzce olur inşallahŞansimizi deneyeceğiz artik
Benimde ikinci bebek olmuyordu tüp bebek ile hamile kaldım. Bence de hiç beklemeyin. İnşallah tutar ilk denemenizdeBir kızım var 10 yaşında yani 11 sene felan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?