Tüp bebek ilk deneme tutanlar

Canim ben sebepsiz infertilite sebebiyle tup bebek yaptırdım. İlk denemede tuttu. Su an kese ve kalp atışı için gun sayıyorum. Ben ilk seferde pozitif göreceğimi düşünmüyordum ama Allah nasip etti.

Canim ben sebepsiz infertilite sebebiyle tup bebek yaptırdım. İlk denemede tuttu. Su an kese ve kalp atışı için gun sayıyorum. Ben ilk seferde pozitif göreceğimi düşünmüyordum ama Allah nasip etti.
Cookkk sevindim sıra bende şimdi bakalım tutacak mı yumurtalık rezervi azalması var erken menopoza giriyorum yaşın 27 daha ya

Cookkk sevindim sıra bende şimdi bakalım tutacak mı yumurtalık rezervi azalması var erken menopoza giriyorum yaşın 27

Canım beslenme vs neler uyguladın acaba bide çizik atıldı mı

Rahim filmi çektirdim sonrasında hamile kalan çok kişi varmış ama yumurtalık rezervi azalması olduğunu öğrenince umudum kalmadı hiç

Rahim filmi çektirdim sonrasında hamile kalan çok kişi varmış ama yumurtalık rezervi azalması olduğunu öğrenince umudum kalmadı hiç

Eger uzun yıllardır bekliyorsanız bence düşünmeden tüp bebek yapın derim.. sonra tüp yaptırmadıpınız için pişman olursunuz boşa vakit kaybı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…