Tüp bebek indirimi için Sgk raporu

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Kızlar mrb. Pek fazla bu konuda bilgim yok sizin bilgilerinize ihtiyacım var . Ben bugun adet oldum bahceci fulya tüp bebek merkezine yarın gidicem insallah. İnternette gezerken rapor filan okudum daha indirimli oluyormus acaba bahcecide bu geçerlimi . Eşim sürekli devlete gidip tüp bebek yaptır diye basımın etini yiyor bende istemiyorum devleti özelde en azından insan gibi bi güler yüz ilgi görüyosun haksızmıyım? Rapor gecerse cok sevinicem yani ugrasırım devlette o konuda siz ne diyorsunuz bileniniz var mı acaba

Bahçeci hakkında pek bi bilgim yok ama ben süleymaniye den raporumu cikarticam bütün evraklarimi tamamladım 1 kasımda raporumu vercekler inşallah
Beylikdüzü selman beyde tedavime başlıcam evime en yakın burası ve 2.3 tanıdığımız çok memnun kaldı tavsiye üzerine oraya gitmeye karar verdik inşallah senin hakkındada hayırlısı olur bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın

Canım buarada ikimizde 5 senelik evliyiz ikizmizde 24 yasindayiz yaşıtım görmemiştim Nezaman dir buralarda memnun oldum

Canım buarada ikimizde 5 senelik evliyiz ikizmizde 24 yasindayiz yaşıtım görmemiştim Nezaman dir buralarda memnun oldum
Bemde canım memnun oldum rapor gecerli degilmiş canım.bugun itibariyle tüp bebege basladık Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ilk ignemi vuruldum yarın kendim vurucam bakalım nasıl yapıcam

Arkadaşlar merhaba ben de tüp bebek için rapor alicam ama hangi evrakları istiyorlar bilmiyorum. Benim iki tüpüm de alindi. Bu arada raporu kaç gün de alabiliyoruz

Canım Merhaba ben süleymaniye devlet hastanesinde raporumun çıkmasını bekliyorum bu kagittakileri tamamldiktan sonra 2 ay sonra ya gün veriyorlar ben dış heyet raporu için bekliyorum özelde yaptırmak için isterseniz devlet hastanesi de yapıyor sizin sormak istediğiniz birsey varsa cevapliybilirim bildiğim birsey varsa

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-20-18-29-22.webp
    Screenshot_2017-09-20-18-29-22.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 2.163
Arkadaşlar merhaba ben de tüp bebek için rapor alicam ama hangi evrakları istiyorlar bilmiyorum. Benim iki tüpüm de alindi. Bu arada raporu kaç gün de alabiliyoruz
Siz hangi hastanede rapor çıkartmayı düşünüyor sunuz

Tupbebek raporu icin 3 kez asilama sarti var diye biliyorum.
Asilamayi disarda yaptirsak devletten rapor alabiliyor muyuz bilen var mi?

Eğer eşin sperm sayısı 5 milyonun altında ise 3 aşılama şartı aranmiyor öyle biliyorum ben
Tupbebek raporu icin 3 kez asilama sarti var diye biliyorum.
Asilamayi disarda yaptirsak devletten rapor alabiliyor muyuz bilen var mi?

Malesef demeyin çünkü benim eşimin 2 milyon sayısı bize direkt vericekler raporu ama az olduğu için korkutuyor bize ya tutmassa diye

Bahçeci hakkında pek bi bilgim yok ama ben süleymaniye den raporumu cikarticam bütün evraklarimi tamamladım 1 kasımda raporumu vercekler inşallah
Beylikdüzü selman beyde tedavime başlıcam evime en yakın burası ve 2.3 tanıdığımız çok memnun kaldı tavsiye üzerine oraya gitmeye karar verdik inşallah senin hakkındada hayırlısı olur bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın
Devlettemi yaptıracaksın, özelde mi?

Devlettemi yaptıracaksın, özelde mi?
Özel de yaptırmaya karar verdik çünkü ben beylikdüzünde oturuyorum zeytinburnuna her gün gidip gelemem çok zor olur benim için arabamizda yok metrobusle git gel transferden sonra çok zorlanırim o gözümü çok korkutuyor valla günlerdir düşünüyorum kafayı sıyırcam sonunda ne yapcami hiç bilmiyorum

Özel de yaptırmaya karar verdik çünkü ben beylikdüzünde oturuyorum zeytinburnuna her gün gidip gelemem çok zor olur benim için arabamizda yok metrobusle git gel transferden sonra çok zorlanırim o gözümü çok korkutuyor valla günlerdir düşünüyorum kafayı sıyırcam sonunda ne yapcami hiç bilmiyorum
En son Süleymaniye de yaptırcam demiştin, yorumu görünce sorayım dedi. Bende bdüzünde oturuyorum, aracımda var ama metrobüsle gidip geleceğim. Kolay bi ulaşımı var zor değil.

En son Süleymaniye de yaptırcam demiştin, yorumu görünce sorayım dedi. Bende bdüzünde oturuyorum, aracımda var ama metrobüsle gidip geleceğim. Kolay bi ulaşımı var zor değil.
Evet haklısınız devlette yaptırmayı istiyordum ama eşim diyor ki transferden sonra sürekli cagirilarsa kontrol için sen nasıl tek gidip geliceksin ayakta metrobuste çok zor olur diyor bilginiz varmı kontroller sık olur mu acaba nasıl olur

Evet haklısınız devlette yaptırmayı istiyordum ama eşim diyor ki transferden sonra sürekli cagirilarsa kontrol için sen nasıl tek gidip geliceksin ayakta metrobuste çok zor olur diyor bilginiz varmı kontroller sık olur mu acaba nasıl olur
Transferden sonra gidilmiyor ki. Özelde de yaptırsan devlette yaptırsan aynı. Transferden sonra 10 yada 12 sonra istediğin hastanede yada sağlık biriminde gebelik testini yaptırabilirsin.

Transferden sonra gidilmiyor ki. Özelde de yaptırsan devlette yaptırsan aynı. Transferden sonra 10 yada 12 sonra istediğin hastanede yada sağlık biriminde gebelik testini yaptırabilirsin.
Hani jel felan kan sulandirici verilarmis transferden sonra öyle değilmi yanlismi biliyorum

O herkes için değil ki, eğer gerek görülürse veriliyor. Binlerce insan tüp bebek yapıp transferden sonra çalışıyorsa işine devam ediyor.
İnsan hep kafasında en zor senaryoyla işe koyuluyor.
Aslında hata yapıyoruz.

O herkes için değil ki, eğer gerek görülürse veriliyor. Binlerce insan tüp bebek yapıp transferden sonra çalışıyorsa işine devam ediyor.
İnsan hep kafasında en zor senaryoyla işe koyuluyor.
Aslında hata yapıyoruz.
Demek benim yanlış eksik bildiğim şeyler var hep insanın başına gelmeyince bilmiyor hiç birseyi işte görüp ogrenicez bizde

Demek benim yanlış eksik bildiğim şeyler var hep insanın başına gelmeyince bilmiyor hiç birseyi işte görüp ogrenicez bizde
Aynen öyle teyzem 40 yaşında evlendi tüp bebek o kadar fazla denedi ki hiç birinde transferden sonra doktor çağırmadı. Testlerine özel merkezlerde yaptırdı. Hastanaye dahi gitmedi.
İnş sorunsuz geçer bu süreç ve olumlu netice alırız.

Back
X