Tüp bebek indirimi için Sgk raporu

Merhaba arkadaşlar,
Alınan rapor hangi özel hastanelerde geçiyor? Var mı bilgisi olan?
Evet çok var ist da bahçeci umut
Medicalpark
Yeniyüzyıl ünv
Atakent Acıbadem
Okan ünv
Çok var yani çoğu yerde rapor geçiyor

Eğer eşin sperm sayısı 5 milyonun altında ise 3 aşılama şartı aranmiyor öyle biliyorum ben
Çok olmuş yazalı canım ama görünce yazym ddim sperm hareketliliği 5milyon altında diye okudum bnde. Bzm 2-3milyon çıkıyor yeni başvurduk üni hastanesine aşılama şartı aranmıyor diye okudum bnde ama biz 2 yıllık evliyiz erkek infertilitesinde sanırım sene de aranmıyor değil mi?

Çok olmuş yazalı canım ama görünce yazym ddim sperm hareketliliği 5milyon altında diye okudum bnde. Bzm 2-3milyon çıkıyor yeni başvurduk üni hastanesine aşılama şartı aranmıyor diye okudum bnde ama biz 2 yıllık evliyiz erkek infertilitesinde sanırım sene de aranmıyor değil mi?
Olabilir ben de ohss riski vardı birde yaşım 35 ti yaş aranmadı overilasyon indikasyonunu kabul ettiler.

Olabilir ben de ohss riski vardı birde yaşım 35 ti yaş aranmadı overilasyon indikasyonunu kabul ettiler.
İnş bzmkini de kabul ederler zaten aşılamayı hiç bi özel hastane kabul etmedi varikosel ameliyatı da oldu eşim değerler düştü daha çok. Edirnede başvurduk bizde ama kimse bilgi vermedi. Ne kadar sürdü işlemlerin inş çocuk sahibi olmşsundur

İnş bzmkini de kabul ederler zaten aşılamayı hiç bi özel hastane kabul etmedi varikosel ameliyatı da oldu eşim değerler düştü daha çok. Edirnede başvurduk bizde ama kimse bilgi vermedi. Ne kadar sürdü işlemlerin inş çocuk sahibi olmşsundur
İnş olurun cnm sende ben Cerrahpaşa da yaptırdım çok kolay çıktı iki haftada alırsın onlar yönlendirirler zaten aşılamayı niye saymadılar özelden yazı alıp ilçe sağlıkta onaylatıyorsun

İnş olurun cnm sende ben Cerrahpaşa da yaptırdım çok kolay çıktı iki haftada alırsın onlar yönlendirirler zaten aşılamayı niye saymadılar özelden yazı alıp ilçe sağlıkta onaylatıyorsun
Aşılama için de az değerler özeller de yapmadı burda ne derler bilmiyorum hiç bilgilendirme de yapmadılar bize direk evrakları verdik

Aşılama için de az değerler özeller de yapmadı burda ne derler bilmiyorum hiç bilgilendirme de yapmadılar bize direk evrakları verdik
İnşallah çıkar hayırlı olsun Allah ım isteyen herkese evlat nasip etsin

İnş en güzel dua o zaten hepimiz bunun için uğraşıyoruz. Ama şu 3 yıl mevzusuna takılıyorum eğer sorun çıkarsa direk raporsuz başlicam tedaviye
Zannetmiyorum zaten zor vakka yıl şartı aranmaz bence ben de aranmadı.

peki aşılama konusunda bi bilgin var mı yani aşılama için de değerler azsa o zmn nasıl olur
Cnm aşılama da ml de sperm en az 5 milyon olmalı.
Sperm sayisi diyelim 17 milyon fakat ml de sperm 4 milyon olsun. Aşılama yapılamaz.
Zaten spermde alt sınır
Toplam sperm 15 milyon
Ml sperm 5 milyon.

Cnm aşılama da ml de sperm en az 5 milyon olmalı.
Sperm sayisi diyelim 17 milyon fakat ml de sperm 4 milyon olsun. Aşılama yapılamaz.
Zaten spermde alt sınır
Toplam sperm 15 milyon
Ml sperm 5 milyon.
Canım bizim birinde 4milyon zaten ama illa aşılama derler mi değerler oynuyor çünkü 5.6milyon olanda var ml de

Canım bizim birinde 4milyon zaten ama illa aşılama derler mi değerler oynuyor çünkü 5.6milyon olanda var ml de
Cnm benim sanmıyorum.
Zaten bu değerlere aşılama yapılmaz yapan paranı almak için yapar.
Benim eşimin sperm değerleri sınırdaydi ilk, folik asit ve l arjinin içti devamlı.
Spermler şu an 45 milyon ml de 15 milyon.
Eşin de içsin kesinlikle artar.

Cnm benim sanmıyorum.
Zaten bu değerlere aşılama yapılmaz yapan paranı almak için yapar.
Benim eşimin sperm değerleri sınırdaydi ilk, folik asit ve l arjinin içti devamlı.
Spermler şu an 45 milyon ml de 15 milyon.
Eşin de içsin kesinlikle artar.
Ben zaten tüp bebek için diyorum aşılama zaten olmuyor ki şart aranır mı diye sormuştum :)

Ben zaten tüp bebek için diyorum aşılama zaten olmuyor ki şart aranır mı diye sormuştum :)
Biz çok ilaç kullandık varikosel ameliyatı da oldu eşim ama değerler iniyor yine eskisinden daha kötü şekilde

Biz çok ilaç kullandık varikosel ameliyatı da oldu eşim ama değerler iniyor yine eskisinden daha kötü şekilde
İçini ferah tut cnm, toplam sperm sayısı 15 milyonun altında olunca aranmıyor başka bişey cnm.
Zaten varikosel ameliyatı da olmuş.
Raporunu alır tüp bebeğini denersin.
Varikosel ameliyatından sonra düşüyor değer ama tekrar yükseliyor die biliyorum bu konu da pek bilgim yok.
Sen benden daha iyi biliyorsundur mutlaka.
İnan bana folik asit ve l arjinin ile yükselttik değerleri doktorlar bile ne yaptınız diye sordular.
Biz tedbirimizi alalım takdir Rabbimizin.
Ben artık inan bittim dün gece o kadar dolduktan ki ağla ağla gözlerim oldu balon.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X