Tüp bebek indirimi için Sgk raporu

Canım bizde morfoloji ve hareket sorunu var yani erkek kaynaklı 6 aydır ilaç kullanıyor nerdeyse ama bi düzelme olmadı. Bende daha önce rahim perdesinden ameliyat oldum iki kere :KK43: Ama benimki zaten engel değildi hamileliğin devamı için engel teşkil ediyordu :KK43:
canım dediğim gibi doktorlar muayene ve tetkiklere bakıp karar veriyor ama erkekte sorun varsa aşılama önermeden tüp diyebilirler...inşallah uğraştırmadan sorunsuz bir şekilde çıkar raporun

Eğer tüplerinizde sorun varsa aşılama şartı aranmıyor.

Ben en son şubatta hsg çekinmiştim orda tüplerde bir sıkıntı gözükmüyordu. Sadece rahmimde ortadan ikiye ayıran bi perde vardı. Eşimin değerleri sıkıntılı :(

Anladım canım inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz :)

Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize :)

normal şartlarda 3 yıl şartı geçerli ancak muayene ve tetkikler sonucu doktorlar direk tüp bebek kararı verebiliyorlar..mesela yumurta sayısı çok az olup tüpleri tıkalı yada alınmış olan hastalar için birçok şart aranmıyor direk tüp bebek deniliyor.bu bir örnekti sizin durumunuzu bilmiyorum..benim sebepsiz inferiliteydi eşimde sıkıntı yoktu benimde bir tüp alınmıştı ancak yumurta sayım ve rahimde problem olmadığı için tüm şartları sağlamam gerekti...

Eşimdede bendede herhangi bir sorun yok. Bizimki de sebepsiz infertelite. 2 başarısız aşılama sonucu tüp bebek raporu için başvurdum. Özellikle raporu çıkarmadan önce sorduğumda hastaneden bana evlilikte 3 yıl şartı kalktığını söylendi...

Ya gerçekten çok iyi o zaman sağolun cevaplarınız i,çin :)

Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize :)

Eşimdede bendede herhangi bir sorun yok. Bizimki de sebepsiz infertelite. 2 başarısız aşılama sonucu tüp bebek raporu için başvurdum. Özellikle raporu çıkarmadan önce sorduğumda hastaneden bana evlilikte 3 yıl şartı kalktığını söylendi...
anladım canım olabilir ama ben sgk'da çalışıyorum ve sgk'nın 5510 sayılı kanunun 63. maddesinde detaylı bişekilde şartlar yazıyor..bunda bir değişiklik olmadı olmamışta biraz araştırdım.. tabi hastaneler neye göre söylüyor bilmiyorum..bende rapor çıkarttığımda benim hastane vermiyordu aşılamamı raporsuz yaptığım için ama başka ilde raporlu olup olmadığına bakmadan veren hastaneler olduğunu araştırmalarımda öğrendim.. hastaneler neye göre karar veriyor bilemiyorum bende..kimseyi yanlış bilgilendirmemek adına yazıyorum yanlış anlamayın..

Bahçeci Umut Tüp Bebekte geçiyor rapor ve ilaçlar için çok fazla ücret ödeniyor. Benim ilaçlarım 2185 TL tuttu. Maddi manevi çok zor süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ben fulyadayım canım evet ilaclar baya tutuyor 5 günde 1.000 tl den fazla ödedik ilaclara.sonuc pozitif olsun evladımı sag salim kucagıma alayımda varsın bütün para gitsin . Parayı evlat diye sevemiyoruz malesef. Bide benim extradan genetigede gidicek

dışarda yapılan aşılamalarını raporlu yaptırdıysan yani ilaçlarını falan raporlu aldıysan kabul ediyorlar diğer türlü kabul etmiyorlar..ben dışarda raporsuz yapmıştım kabul etmediler tekrardan 2 aşılama yapılması gerektiğini söylediler bana bilginiz olsun her hastane aynı mıdır bilmiyorum tabi

Nasil yani canim? Zaten rapor almak icin yaptiracagim disarda..Devlette insana insan muamelesi yapmiyorlar cunku.

aşılamanı da raporlu yaptırman lazım dışarda..alacağın ilaçlar için doktorun rapor çıkarması lazım hem böylelikle daha ucuza alıyorsun..ama benim aşılamalarmı yaptırdığım yerler rapor çıkarmadı..tüp bebek raporu çıkarmak için üniversite hastanesine gittiğimde sgk sistemi üzerinde aşılamaları yaptırdığın görünmüyor ilaçlarını raporlu alsaydın burda görünürdü görünmediği için yapmış saymıyoruz dediler

Tupbebek raporu icin 3 kez asilama sarti var diye biliyorum.
Asilamayi disarda yaptirsak devletten rapor alabiliyor muyuz bilen var mi?
Evet canım yazı isterler alırsın raporunu

aşılamanı da raporlu yaptırman lazım dışarda..alacağın ilaçlar için doktorun rapor çıkarması lazım hem böylelikle daha ucuza alıyorsun..ama benim aşılamalarmı yaptırdığım yerler rapor çıkarmadı..tüp bebek raporu çıkarmak için üniversite hastanesine gittiğimde sgk sistemi üzerinde aşılamaları yaptırdığın görünmüyor ilaçlarını raporlu alsaydın burda görünürdü görünmediği için yapmış saymıyoruz dediler
Ben 2. Aşılamamı olacağım bu ay tıp fakültesinde ancak tüp bebek tedavisini özel de yaptırmayı düşünüyorum bunu gittiğim doktora nasıl dile getirip diyeceğim profesöre gidiyorum ve sanki adam hiç başka yere gondermeyegöndermeyecekmiş gibi davranıyor. Bu asilamadan sonra rapor çıkarmak için nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim

Ben 2. Aşılamamı olacağım bu ay tıp fakültesinde ancak tüp bebek tedavisini özel de yaptırmayı düşünüyorum bunu gittiğim doktora nasıl dile getirip diyeceğim profesöre gidiyorum ve sanki adam hiç başka yere gondermeyegöndermeyecekmiş gibi davranıyor. Bu asilamadan sonra rapor çıkarmak için nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim
inşallah bu aşılaman tutar ve tüp bebeğe gerek kalmaz..ben hiç devlette yaptırmamıştım aşılamamı direk üniversiteye dış kurum tüp bebek raporu için başvurdum oyüzden bişey sormadılar..sende tutmazsa dışarda tüp bebek yaptırmak istiyorum diye tüp bebek bölümüne başvur sorun çıkaracaklarını sanmıyorum..tabi orda yaptırmanı isteyeceklerdir banada burda yapsaydık falan diye söylediler bende nasip bunda tutmazsa gelirim diye geçiştirdim..

Ya ben öyle diye gitmedim iste onu bilmiyordum bugün rapor çıkartan birime sordum hocaya bağlı dediler istemezse hoca dışarda yaptırmak için rapor vermeyebiliyormus benim gittiğim doktor üniversitenin tüp bebek dalı başkanı işte herşey ona bağlıymış

Ya ben öyle diye gitmedim iste onu bilmiyordum bugün rapor çıkartan birime sordum hocaya bağlı dediler istemezse hoca dışarda yaptırmak için rapor vermeyebiliyormus benim gittiğim doktor üniversitenin tüp bebek dalı başkanı işte herşey ona bağlıymış

Herkese merhaba, bu rapor konusunda benim de bir sorum olucak. Kist operasyonunda kistlerin tüplerde olduğu görülmus ve doktor tuplerimin ikisinide almis :( 2 kere bahçeci fulyada negatif tüp bebek denemem oldu. Maddi olarak baya zorladı bizi, rezervim az doktor beklemem gerektiğini söyledi. Bahçeci umutta devam etmek istiyorum, rapor geçtiği için. Çalışıyorum çok sık izin almam sıkıntı. Benim süreç daha hızlı olur mu acaba, tuplerim olmadığı için bilgisi olan var mı, yardımcı olabilir misiniz?

Herkese merhaba, bu rapor konusunda benim de bir sorum olucak. Kist operasyonunda kistlerin tüplerde olduğu görülmus ve doktor tuplerimin ikisinide almis :KK43: 2 kere bahçeci fulyada negatif tüp bebek denemem oldu. Maddi olarak baya zorladı bizi, rezervim az doktor beklemem gerektiğini söyledi. Bahçeci umutta devam etmek istiyorum, rapor geçtiği için. Çalışıyorum çok sık izin almam sıkıntı. Benim süreç daha hızlı olur mu acaba, tuplerim olmadığı için bilgisi olan var mı, yardımcı olabilir misiniz?
Tüplerin olmadığı için rapor çıkar.
Reglinin üçüncü günü gidip hormon testi yaptiracaksin.
Eşin sperm verecek.
Dosya icin gerekli evraklar.
Bunlar yapildiktan sonra iki ay sonraya gün verecekler.
Gittiğinde kan vereceksin, ekg, ciğer filmi cekileceksin.
Bunlar yapildiktan sonra psikolog onayi ile birlikte her hangi bir problem yoksa anestezi onayını verecek.
Rapor cikacak.

Tüplerin olmadığı için rapor çıkar.
Reglinin üçüncü günü gidip hormon testi yaptiracaksin.
Eşin sperm verecek.
Dosya icin gerekli evraklar.
Bunlar yapildiktan sonra iki ay sonraya gün verecekler.
Gittiğinde kan vereceksin, ekg, ciğer filmi cekileceksin.
Bunlar yapildiktan sonra psikolog onayi ile birlikte her hangi bir problem yoksa anestezi onayını verecek.
Rapor cikacak.
Cevabiniz icin tesekkuler, belki tuplerim olmadığı için eşime filan test yapılmaz yada bana bu kadar fazla test yapmaya gerek kalmaz, illa bütün testleri yaptırmak mi lazım onu merak ediyorum, sonuçta benim normal gebelik yada aşılama gibi bı şansım yok maalesef :(

Cevabiniz icin tesekkuler, belki tuplerim olmadığı için eşime filan test yapılmaz yada bana bu kadar fazla test yapmaya gerek kalmaz, illa bütün testleri yaptırmak mi lazım onu merak ediyorum, sonuçta benim normal gebelik yada aşılama gibi bı şansım yok maalesef :KK43:
Cnm benimde bir tüpüm kapali.
Kan testleri esin ve sen yapmak zorundasın.
Ve esim sperm vermek zorunda.
Dosyan açılacak çünkü.
Bunlar olmadan açılmıyor.
Cok zaman alan islemler degil ama araliklarla hastaneye gidip gelmek zorundasın.

Back
X