Bemde canım memnun oldum rapor gecerli degilmiş canım.bugun itibariyle tüp bebege basladık Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ilk ignemi vuruldum yarın kendim vurucam bakalım nasıl yapıcamCanım buarada ikimizde 5 senelik evliyiz ikizmizde 24 yasindayiz yaşıtım görmemiştim Nezaman dir buralarda memnun oldum
Siz hangi hastanede rapor çıkartmayı düşünüyor sunuzArkadaşlar merhaba ben de tüp bebek için rapor alicam ama hangi evrakları istiyorlar bilmiyorum. Benim iki tüpüm de alindi. Bu arada raporu kaç gün de alabiliyoruz
Tupbebek raporu icin 3 kez asilama sarti var diye biliyorum.
Asilamayi disarda yaptirsak devletten rapor alabiliyor muyuz bilen var mi?
Malesef degilEğer eşin sperm sayısı 5 milyonun altında ise 3 aşılama şartı aranmiyor öyle biliyorum ben
Devlettemi yaptıracaksın, özelde mi?Bahçeci hakkında pek bi bilgim yok ama ben süleymaniye den raporumu cikarticam bütün evraklarimi tamamladım 1 kasımda raporumu vercekler inşallah
Beylikdüzü selman beyde tedavime başlıcam evime en yakın burası ve 2.3 tanıdığımız çok memnun kaldı tavsiye üzerine oraya gitmeye karar verdik inşallah senin hakkındada hayırlısı olur bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın
Özel de yaptırmaya karar verdik çünkü ben beylikdüzünde oturuyorum zeytinburnuna her gün gidip gelemem çok zor olur benim için arabamizda yok metrobusle git gel transferden sonra çok zorlanırim o gözümü çok korkutuyor valla günlerdir düşünüyorum kafayı sıyırcam sonunda ne yapcami hiç bilmiyorumDevlettemi yaptıracaksın, özelde mi?
En son Süleymaniye de yaptırcam demiştin, yorumu görünce sorayım dedi. Bende bdüzünde oturuyorum, aracımda var ama metrobüsle gidip geleceğim. Kolay bi ulaşımı var zor değil.Özel de yaptırmaya karar verdik çünkü ben beylikdüzünde oturuyorum zeytinburnuna her gün gidip gelemem çok zor olur benim için arabamizda yok metrobusle git gel transferden sonra çok zorlanırim o gözümü çok korkutuyor valla günlerdir düşünüyorum kafayı sıyırcam sonunda ne yapcami hiç bilmiyorum
Evet haklısınız devlette yaptırmayı istiyordum ama eşim diyor ki transferden sonra sürekli cagirilarsa kontrol için sen nasıl tek gidip geliceksin ayakta metrobuste çok zor olur diyor bilginiz varmı kontroller sık olur mu acaba nasıl olurEn son Süleymaniye de yaptırcam demiştin, yorumu görünce sorayım dedi. Bende bdüzünde oturuyorum, aracımda var ama metrobüsle gidip geleceğim. Kolay bi ulaşımı var zor değil.
Transferden sonra gidilmiyor ki. Özelde de yaptırsan devlette yaptırsan aynı. Transferden sonra 10 yada 12 sonra istediğin hastanede yada sağlık biriminde gebelik testini yaptırabilirsin.Evet haklısınız devlette yaptırmayı istiyordum ama eşim diyor ki transferden sonra sürekli cagirilarsa kontrol için sen nasıl tek gidip geliceksin ayakta metrobuste çok zor olur diyor bilginiz varmı kontroller sık olur mu acaba nasıl olur
Hani jel felan kan sulandirici verilarmis transferden sonra öyle değilmi yanlismi biliyorumTransferden sonra gidilmiyor ki. Özelde de yaptırsan devlette yaptırsan aynı. Transferden sonra 10 yada 12 sonra istediğin hastanede yada sağlık biriminde gebelik testini yaptırabilirsin.
Demek benim yanlış eksik bildiğim şeyler var hep insanın başına gelmeyince bilmiyor hiç birseyi işte görüp ogrenicez bizdeO herkes için değil ki, eğer gerek görülürse veriliyor. Binlerce insan tüp bebek yapıp transferden sonra çalışıyorsa işine devam ediyor.
İnsan hep kafasında en zor senaryoyla işe koyuluyor.
Aslında hata yapıyoruz.
Aynen öyle teyzem 40 yaşında evlendi tüp bebek o kadar fazla denedi ki hiç birinde transferden sonra doktor çağırmadı. Testlerine özel merkezlerde yaptırdı. Hastanaye dahi gitmedi.Demek benim yanlış eksik bildiğim şeyler var hep insanın başına gelmeyince bilmiyor hiç birseyi işte görüp ogrenicez bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?