Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Evet çok var ist da bahçeci umutMerhaba arkadaşlar,
Alınan rapor hangi özel hastanelerde geçiyor? Var mı bilgisi olan?
Canım selam bende raporla tedavi görüyorum bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi oluyorumMerhaba arkadaşlar,
Alınan rapor hangi özel hastanelerde geçiyor? Var mı bilgisi olan?
Çok olmuş yazalı canım ama görünce yazym ddim sperm hareketliliği 5milyon altında diye okudum bnde. Bzm 2-3milyon çıkıyor yeni başvurduk üni hastanesine aşılama şartı aranmıyor diye okudum bnde ama biz 2 yıllık evliyiz erkek infertilitesinde sanırım sene de aranmıyor değil mi?Eğer eşin sperm sayısı 5 milyonun altında ise 3 aşılama şartı aranmiyor öyle biliyorum ben
Olabilir ben de ohss riski vardı birde yaşım 35 ti yaş aranmadı overilasyon indikasyonunu kabul ettiler.Çok olmuş yazalı canım ama görünce yazym ddim sperm hareketliliği 5milyon altında diye okudum bnde. Bzm 2-3milyon çıkıyor yeni başvurduk üni hastanesine aşılama şartı aranmıyor diye okudum bnde ama biz 2 yıllık evliyiz erkek infertilitesinde sanırım sene de aranmıyor değil mi?
İnş bzmkini de kabul ederler zaten aşılamayı hiç bi özel hastane kabul etmedi varikosel ameliyatı da oldu eşim değerler düştü daha çok. Edirnede başvurduk bizde ama kimse bilgi vermedi. Ne kadar sürdü işlemlerin inş çocuk sahibi olmşsundurOlabilir ben de ohss riski vardı birde yaşım 35 ti yaş aranmadı overilasyon indikasyonunu kabul ettiler.
İnş olurun cnm sende ben Cerrahpaşa da yaptırdım çok kolay çıktı iki haftada alırsın onlar yönlendirirler zaten aşılamayı niye saymadılar özelden yazı alıp ilçe sağlıkta onaylatıyorsunİnş bzmkini de kabul ederler zaten aşılamayı hiç bi özel hastane kabul etmedi varikosel ameliyatı da oldu eşim değerler düştü daha çok. Edirnede başvurduk bizde ama kimse bilgi vermedi. Ne kadar sürdü işlemlerin inş çocuk sahibi olmşsundur
Aşılama için de az değerler özeller de yapmadı burda ne derler bilmiyorum hiç bilgilendirme de yapmadılar bize direk evrakları verdikİnş olurun cnm sende ben Cerrahpaşa da yaptırdım çok kolay çıktı iki haftada alırsın onlar yönlendirirler zaten aşılamayı niye saymadılar özelden yazı alıp ilçe sağlıkta onaylatıyorsun
İnşallah çıkar hayırlı olsun Allah ım isteyen herkese evlat nasip etsinAşılama için de az değerler özeller de yapmadı burda ne derler bilmiyorum hiç bilgilendirme de yapmadılar bize direk evrakları verdik
İnş en güzel dua o zaten hepimiz bunun için uğraşıyoruz. Ama şu 3 yıl mevzusuna takılıyorum eğer sorun çıkarsa direk raporsuz başlicam tedaviyeİnşallah çıkar hayırlı olsun Allah ım isteyen herkese evlat nasip etsin
Zannetmiyorum zaten zor vakka yıl şartı aranmaz bence ben de aranmadı.İnş en güzel dua o zaten hepimiz bunun için uğraşıyoruz. Ama şu 3 yıl mevzusuna takılıyorum eğer sorun çıkarsa direk raporsuz başlicam tedaviye
İnşallah ağzın bal yesin kaç gündür bu konu hakkında okumaktan gözlerim yoruldu vallaZannetmiyorum zaten zor vakka yıl şartı aranmaz bence ben de aranmadı.
3 yıl şartı kalktı.İnş en güzel dua o zaten hepimiz bunun için uğraşıyoruz. Ama şu 3 yıl mevzusuna takılıyorum eğer sorun çıkarsa direk raporsuz başlicam tedaviye
Gerçekten mi canım çok sevindim bulamadım ben öyle bi haber derken buldum :)3 yıl şartı kalktı.
1 yıllık evli olmak yeterli.
peki aşılama konusunda bi bilgin var mı yani aşılama için de değerler azsa o zmn nasıl olur3 yıl şartı kalktı.
1 yıllık evli olmak yeterli.
Cnm aşılama da ml de sperm en az 5 milyon olmalı.peki aşılama konusunda bi bilgin var mı yani aşılama için de değerler azsa o zmn nasıl olur
Canım bizim birinde 4milyon zaten ama illa aşılama derler mi değerler oynuyor çünkü 5.6milyon olanda var ml deCnm aşılama da ml de sperm en az 5 milyon olmalı.
Sperm sayisi diyelim 17 milyon fakat ml de sperm 4 milyon olsun. Aşılama yapılamaz.
Zaten spermde alt sınır
Toplam sperm 15 milyon
Ml sperm 5 milyon.
Cnm benim sanmıyorum.Canım bizim birinde 4milyon zaten ama illa aşılama derler mi değerler oynuyor çünkü 5.6milyon olanda var ml de
Ben zaten tüp bebek için diyorum aşılama zaten olmuyor ki şart aranır mı diye sormuştum :)Cnm benim sanmıyorum.
Zaten bu değerlere aşılama yapılmaz yapan paranı almak için yapar.
Benim eşimin sperm değerleri sınırdaydi ilk, folik asit ve l arjinin içti devamlı.
Spermler şu an 45 milyon ml de 15 milyon.
Eşin de içsin kesinlikle artar.
Biz çok ilaç kullandık varikosel ameliyatı da oldu eşim ama değerler iniyor yine eskisinden daha kötü şekildeBen zaten tüp bebek için diyorum aşılama zaten olmuyor ki şart aranır mı diye sormuştum :)
İçini ferah tut cnm, toplam sperm sayısı 15 milyonun altında olunca aranmıyor başka bişey cnm.Biz çok ilaç kullandık varikosel ameliyatı da oldu eşim ama değerler iniyor yine eskisinden daha kötü şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?