Tüp bebek indirimi için Sgk raporu

İçini ferah tut cnm, toplam sperm sayısı 15 milyonun altında olunca aranmıyor başka bişey cnm.
Zaten varikosel ameliyatı da olmuş.
Raporunu alır tüp bebeğini denersin.
Varikosel ameliyatından sonra düşüyor değer ama tekrar yükseliyor die biliyorum bu konu da pek bilgim yok.
Sen benden daha iyi biliyorsundur mutlaka.
İnan bana folik asit ve l arjinin ile yükselttik değerleri doktorlar bile ne yaptınız diye sordular.
Biz tedbirimizi alalım takdir Rabbimizin.
Ben artık inan bittim dün gece o kadar dolduktan ki ağla ağla gözlerim oldu balon.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
İnş allah herkesin yardımcısı olsun. Bizde lokosit oluştu sonra yükseldi değer yine düştü kaçak var mı diye baktırdık o da yok. Bnde rapor için korkuyorum aşılama şartı ararlar diye. Biz proxeed plus evicap l arginin denedik zaten ama bırakınca daha kötü oluyo durum.

İnş allah herkesin yardımcısı olsun. Bizde lokosit oluştu sonra yükseldi değer yine düştü kaçak var mı diye baktırdık o da yok. Bnde rapor için korkuyorum aşılama şartı ararlar diye. Biz proxeed plus evicap l arginin denedik zaten ama bırakınca daha kötü oluyo durum.
Benimde bu konuda bilgim inan yok cnm, hani çok araştırdım biliyorum ama benim eşimde boyle bı sorun yok. Nöroloji %2 bizde %4 olsa hiç sorun olmayacak aslında. Sadece spermi chiple sectiriyoruz.
Hiç kafana takma düşerse düşsün azopserm değil ki eşin, sperm sayısı az olması tüp bebekte sorun değil cnm.
İnşallah aşılama demezler.
Ben Süleymaniye devlet Hastanesi'nde rapor çıkarıyorum.
Sorun çıkarmıyor çok fazla.

Benimde bu konuda bilgim inan yok cnm, hani çok araştırdım biliyorum ama benim eşimde boyle bı sorun yok. Nöroloji %2 bizde %4 olsa hiç sorun olmayacak aslında. Sadece spermi chiple sectiriyoruz.
Hiç kafana takma düşerse düşsün azopserm değil ki eşin, sperm sayısı az olması tüp bebekte sorun değil cnm.
İnşallah aşılama demezler.
Ben Süleymaniye devlet Hastanesi'nde rapor çıkarıyorum.
Sorun çıkarmıyor çok fazla.
Ben edirnede başladım ama bugun bi kaç yerden fiyat aldım rapor olmadan devam ederim aşılama derse edirne. Fiyatlar çok çok yüksek değil bide çok fazla indirim yok raporda sanırım. Hayırlısı artık hakkımızda

Ben edirnede başladım ama bugun bi kaç yerden fiyat aldım rapor olmadan devam ederim aşılama derse edirne. Fiyatlar çok çok yüksek değil bide çok fazla indirim yok raporda sanırım. Hayırlısı artık hakkımızda
Cnm raporda çok fazla indirim var.
Yarı yarıya fiyat iniyor. Tüp bebek 6 bin TL idi 3100 TL ye yaptık. İlaçlara da %20 ödedim 1050 tuttu.
Medicana, bahçeci ve İstanbul tüp bebek raporlu baya uyguna geliyor.
Benim ekstra masrafım oldu sperm seçme için chip e 750 TL, 6 tane 5. Gün embriyon oldu 4ü donduruldu dondurmaya da 850 TL ödedim.

Cnm raporda çok fazla indirim var.
Yarı yarıya fiyat iniyor. Tüp bebek 6 bin TL idi 3100 TL ye yaptık. İlaçlara da %20 ödedim 1050 tuttu.
Medicana, bahçeci ve İstanbul tüp bebek raporlu baya uyguna geliyor.
Benim ekstra masrafım oldu sperm seçme için chip e 750 TL, 6 tane 5. Gün embriyon oldu 4ü donduruldu dondurmaya da 850 TL ödedim.
Güzel fiyatlar canım evet inmiş baya %30 indirim diye biliyodum ben. Hayırlısı olsun hakkında inş

Güzel fiyatlar canım evet inmiş baya %30 indirim diye biliyodum ben. Hayırlısı olsun hakkında inş
Yanlış biliyorsun canım, dışarı da bir çok kişi de yanlış yönlendiriyor bizi, ben raporla ne uğraşıcaksin hiç indirim olmuyor diyen özel hastane çalışanıyla bile karsilastim.
He evet her hastane de rapor geçmiyor ama tüp bebek konusunda en iyi iki hastanede ( İstanbul tüp bebek / bahçeci ) ve bir çok hastanede geçerli.
3 rapor hakkı oluyor.
Yukarıda yazdığım gibi geçerli olan hastaneler de fiyat yarı yarıya iniyor.
İlaçlarda da ilk raporda %30 ikinci raporda %25 üçüncü raporda %20 sini ödüyoruz ilaçların.
Fakat İstanbul da değilmişsin, İstanbul'da hastane seçeneği çok fazla. Benim oturduğum yerde bana yakın iki tane merkez var ve seçenek çok fazla ben fiyatı makul alt yapısı iyi hastane seçiyorum.
Amin inşallah dondurulmuş 4 embriyom var onları denicem.
Birde genetiğime baktiricam pazartesi günü.

Kızlar mrb. Pek fazla bu konuda bilgim yok sizin bilgilerinize ihtiyacım var . Ben bugun adet oldum bahceci fulya tüp bebek merkezine yarın gidicem insallah. İnternette gezerken rapor filan okudum daha indirimli oluyormus acaba bahcecide bu geçerlimi . Eşim sürekli devlete gidip tüp bebek yaptır diye basımın etini yiyor bende istemiyorum devleti özelde en azından insan gibi bi güler yüz ilgi görüyosun haksızmıyım? Rapor gecerse cok sevinicem yani ugrasırım devlette o konuda siz ne diyorsunuz bileniniz var mı acaba

Canım üzerinden uzun zaman geçmiş ama rapor cikarttin mi acaba

3 yıl şartı kalktı.
1 yıllık evli olmak yeterli.
Canım benim olduğum şehirde üniversite hastanesi aşılama yapıyor ama tüp yapmiyor.benim tup bebeği tutuyor şartlarım.butun evraklarım var ama nereye basvurucam özelde tup bebek yaptırmak icin rapor alabilmek icin.yani univetsit3 kadın doğuma mi randevu alicam yoksa gidip başvurulacak bi yer mi var rapor icin

Canım benim olduğum şehirde üniversite hastanesi aşılama yapıyor ama tüp yapmiyor.benim tup bebeği tutuyor şartlarım.butun evraklarım var ama nereye basvurucam özelde tup bebek yaptırmak icin rapor alabilmek icin.yani univetsit3 kadın doğuma mi randevu alicam yoksa gidip başvurulacak bi yer mi var rapor icin
Tup bebek ünitesi mi yok üniversitesi hastanesinin?

Back
X