selamlar ben de irenbede başlayacağım inşallah 73500 gibi bi rakam toplama ve transfer için dendi ilk etapta. Şuan hsg çekildim. 16.500 tl de ona verdim. Henğz yumurta toplama sürecine giremedik ilaçları bilmiyorum o nedenleMerhaba herkese... Bugün İzmir bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye basladım arkadaşlar tüp bebek için başlangıç olarak 27.900 verdim ve ilaçlar içinde 23000 şu anlık geriye kalan miktar yumurta toplama günü verilecek sizin tüp bebek merkezlerinizde ne kadar ücretlendirmeler...
Benimde ikinci tüp bebek denemem olacak epey maliyetli ve yorucu bir süreçselamlar ben de irenbede başlayacağım inşallah 73500 gibi bi rakam toplama ve transfer için dendi ilk etapta. Şuan hsg çekildim. 16.500 tl de ona verdim. Henğz yumurta toplama sürecine giremedik ilaçları bilmiyorum o nedenle
maalesef öyle , işin içine bi noktadan girince anlaşılıyormuş. Bahçeci maliyet olarak yüksek ama izmirdeki diğer ıvf merkezlerine göre. Sizin ilk denemeniz neredeydi acaba ? bu benim ilk denemem olacakBenimde ikinci tüp bebek denemem olacak epey maliyetli ve yorucu bir süreç
İlk denemem dr.İsmail Küçük ile olmuştu doktorum çok iyiydi ama özel muayenenedeydi tavmerganla çalışıyordu buda zor oldu bizim için daha sistemli olsun diye bahçeciyi denemek istedikmaalesef öyle , işin içine bi noktadan girince anlaşılıyormuş. Bahçeci maliyet olarak yüksek ama izmirdeki diğer ıvf merkezlerine göre. Sizin ilk denemeniz neredeydi acaba ? bu benim ilk denemem olacak
Maliyet planlanan gibi olmuyor şimdi rahim dinlendirme olursa 20000 daha istiyorlar ve ek tedaviler için ayrı ayrı fiyatlandirmalar varBen en son burda bıraktım arada eczane masrafları eminim kaçmıştır
Bahçecide duyduğum en aptalca şey bu. Bende ohss yaşandı mecbur 2 regl bekledim 1 kuruş ödeme yapmadık.Hiçbir şey yapmadıkları için para istemeleri gerçekten saçmalık. Umarım sonucun pozitif olur daha fazla bekletmez bebişin seniMaliyet planlanan gibi olmuyor şimdi rahim dinlendirme olursa 20000 daha istiyorlar ve ek tedaviler için ayrı ayrı fiyatlandirmalar var
Ben en son burda bıraktım arada eczane masrafları eminim kaçmıştır
İnşallah Allah'ım hepimize nasip etsinBahçecide duyduğum en aptalca şey bu. Bende ohss yaşandı mecbur 2 regl bekledim 1 kuruş ödeme yapmadık.Hiçbir şey yapmadıkları için para istemeleri gerçekten saçmalık. Umarım sonucun pozitif olur daha fazla bekletmez bebişin seni
benim de ilk tedavi sürecim 4 sene önce ismail beyle olmuştu. İrenbeden yeni ayrılmıştı hatta o dönem. Ben de ona devam etmedim tavmergenden dolayı. Gerçi ben baya da ara verdim yüksek lisans kariyerdi derken döndük dolaştık gene geldik gündemimize. Bu arada rahim dinlendirmeye ben de asla anlam veremiyyorum. Boşa alınan hava parası mantığı resmen.İlk denemem dr.İsmail Küçük ile olmuştu doktorum çok iyiydi ama özel muayenenedeydi tavmerganla çalışıyordu buda zor oldu bizim için daha sistemli olsun diye bahçeciyi denemek istedik
Kız senin yine takılar varmış benim düğün takılarımıda yediler biz hep sıfırdan başladık püüü6 senelik evliyim düğünde takılan altınların yeri belli oldu artık
Bizde tüp bebek için harcıyoruz birikimlerimizi kendim ve eşim hiçbir şey almıyoruz tedavide lazım olur diye6 senelik evliyim düğünde takılan altınların yeri belli oldu artık
valla işte ne ev aldık ne araba aldık ettik adam akıllı durdular durdular geldiler şimdi işte yavastan banka kasasının yolunu tutmacaKız senin yine takılar varmış benim düğün takılarımıda yediler biz hep sıfırdan başladık püüü
biz de öyle su durumda harcamalar minimumda tutuluyor bi tık kemer sıkma politikasına geçildi . Ekonomik kalkınma planı devreye alındıBizde tüp bebek için harcıyoruz birikimlerimizi kendim ve eşim hiçbir şey almıyoruz tedavide lazım olur diye
Evet çok saçma pkoslu hastalar mecbur bekliyor çoğu zaman . Bana bıraksalar bende iki ay beklerim psikolojik olarak hazır olmak içinbenim de ilk tedavi sürecim 4 sene önce ismail beyle olmuştu. İrenbeden yeni ayrılmıştı hatta o dönem. Ben de ona devam etmedim tavmergenden dolayı. Gerçi ben baya da ara verdim yüksek lisans kariyerdi derken döndük dolaştık gene geldik gündemimize. Bu arada rahim dinlendirmeye ben de asla anlam veremiyyorum. Boşa alınan hava parası mantığı resmen.
olsun ya en azından funda hoca da işinde iyi biri. Benim aklımda da vardı ama ben chatgptye kura çektirdim. İrenbe cıktı. bir de özel sağlık vardı seçenkler arasında . Üçü arasından irenbe cıkınca oraya başladımEvet çok saçma pkoslu hastalar mecbur bekliyor çoğu zaman . Bana bıraksalar bende iki ay beklerim psikolojik olarak hazır olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?