Yok hayır tarama olmayacak embriyolar donduruldu bekliyor. Her şey güzel gidiyor aslında doktorum benden çok umutlu bu ay bile umudu var hatta biz ilk tedaviye başlayacağımız zaman sizin doğal yolla olur demişti o yüzden normal şekilde devam ediyoruz ekstra bir plan yok şuanlıkDaha yeni sayilirsiniz o ilaçların etkisi bile gitmemiştir transfer olduğumda herşeye ağlıyordum on gün boyunca doktoru aramıştı eşim artık çok ağlıyor diye hormon ilaçlarından kaynakliymisgenetik tarama falan istedi mi doktorunuz
Ya benim e nabızda da yok hiçbişey de vermediler bende saftirik almadıme nabızda vardır , chat gpt yorumluyo güzel. bir de cd veriyorlar ya orda sıvı en son karın boşluğuna dağılıyosa açılmış oluyo aslında.
iste bence de . benim de ilk çekildiğimde 4 sene önce sağ tüpte hafif zor geçiş vardı basıncla açıldı demişlerdi. bugünkinde direk açık çıktı meselaYa benim e nabızda da yok hiçbişey de vermediler bende saftirik almadımgittiğimde isterim olmazsa
İnşallahYok hayır tarama olmayacak embriyolar donduruldu bekliyor. Her şey güzel gidiyor aslında doktorum benden çok umutlu bu ay bile umudu var hatta biz ilk tedaviye başlayacağımız zaman sizin doğal yolla olur demişti o yüzden normal şekilde devam ediyoruz ekstra bir plan yok şuanlık
İzmir İrenbe de tedavi için 75000 TL odedim 50bin TL de ilaçlara ödedimMerhaba herkese... Bugün İzmir bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye basladım arkadaşlar tüp bebek için başlangıç olarak 27.900 verdim ve ilaçlar içinde 23000 şu anlık geriye kalan miktar yumurta toplama günü verilecek sizin tüp bebek merkezlerinizde ne kadar ücretlendirmeler...
İzmir bahçeci zaten ne koparirsam kafasında ilk gorustugumde bundan 3ay önce sadece transfer ve toplama için 90 bin TL demiştiMerhaba herkese... Bugün İzmir bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye basladım arkadaşlar tüp bebek için başlangıç olarak 27.900 verdim ve ilaçlar içinde 23000 şu anlık geriye kalan miktar yumurta toplama günü verilecek sizin tüp bebek merkezlerinizde ne kadar ücretlendirmeler...
Evet biraz pahalı ama laboratuvar ortamindan dolayı tercih ettim çok ilgililer ve ilk denememe göre embriyolarim daha iyi durumdalar.İzmir bahçeci zaten ne koparirsam kafasında ilk gorustugumde bundan 3ay önce sadece transfer ve toplama için 90 bin TL demişti
İlki nerde olduBenimde ikinci tüp bebek denemem olacak epey maliyetli ve yorucu bir süreç
İsmail Küçük hoca da oda tavmerganla çalışıyor.İlki nerde oldu
Şuan son durumunuz nedir peki gebemisiniz veya hangi hastane ile çalışıyorsunuzİsmail Küçük hoca da oda tavmerganla çalışıyor.
Şuan bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum yumurta toplamam oldu fakat embriyolarim 5.gune ulaşamadı. Tekrar.bir yumurta toplamam olacak ve 5.gune kalan embriyom olursa genetige gidecek. 4 ve 6.krozomumda hasar var.Şuan son durumunuz nedir peki gebemisiniz veya hangi hastane ile çalışıyorsunuz
Şuan son durumunuz nedir peki gebemisiniz veya hangi hastane ile çalışıyorsunuzğİsmail Küçük hoca da oda tavmerganla çalışıyor.
ne kadar güncel fiyatŞuan bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum yumurta toplamam oldu fakat embriyolarim 5.gune ulaşamadı. Tekrar.bir yumurta toplamam olacak ve 5.gune kalan embriyom olursa genetige gidecek. 4 ve 6.krozomumda hasar var.
Şuan son durumunuz nedir peki gebemisiniz veya hangi hastane ile çalışıyorsunuzğ
ne kadar güncel fiyat
İlkinde bahçecide oldunuz anladım tutmamış neden 2. Yi orda devam ettiniz
Genetikten kaynaklı bir problemim var hangi doktora gitsem aynısını yaşama ihtimalim var birde artık doktor değiştirip her şeyi sıfırdan konuşacak takatimde kalmadıİlkinde bahçecide oldunuz anladım tutmamış neden 2. Yi orda devam ettiniz
İlkinde bahçecide oldunuz anladım tutmamış neden 2. Yi orda devam ettin
İzmir Kemalpaşadayim doktorumdan memnunum ama her kes için değişiklik gösterebilirDoktorundan memnunmısun önerirmisin birde hangi ilçedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?