- Konu Sahibi LeylaSultan93
-
Kıbrıs - Halil İbrahim Tekin
İçinize sinsin doktorunuz ve ekibi, önemli olanı :)
Bence stresliyken başlamayın biraz daha bekleyin sakinleşince başlarsınız. Bu tedavide moral çok önemliaslında acıbadem maslak bülent tıraş içime sinmişti ama sonra yorumları okudum tekrar karamsar oldum. Sürekli ağlıyorum. Eylülede birşey kalmadı.
Ben Bülent tıraşta tüp bebek tedavisi görüyorum, ilgilerinden çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorumaslında acıbadem maslak bülent tıraş içime sinmişti ama sonra yorumları okudum tekrar karamsar oldum. Sürekli ağlıyorum. Eylülede birşey kalmadı.
Bende ilk köntrölde memnundum çok ama google yorumlarına bakınca modum düştü.Ben Bülent tıraşta tüp bebek tedavisi görüyorum, ilgilerinden çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum
Teşekkür ederimBence stresliyken başlamayın biraz daha bekleyin sakinleşince başlarsınız. Bu tedavide moral çok önemli
Her doktorun iyi ya da kötü yorumları oluyor çünkü kimsenin bünyesi bir değil, yüzlerce değişik problem var . Denemesi başarısız olan bazı hastalar suçu doktora atabiliyor. Örneğin ben, bahçeci'de 3 denemem oldu 2 si negatif biri pozitif . Pozitif olanı doğurdum büyüttüm bile. Ama negatif olan denemelerim de var. E noldu şimdi, doktor başarısız mı demeliyim, beni tıbben doğal yollardan evlat sahibi olmam mümkün olmadığı halde evlat sahibi yapmışlar. Ama 3'ü de negatif olsaydı merkezi suçlayacaktım belki de. Şimdi Allah razı olsun diyorum ne diyebilirim...Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim,
Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.
Bi kaç hastaneden bilgi aldım, kontrol yaptırdım.
Yorumları okuyorum, sonra tekrar kararsız kalıyorum.
Bu kararsızlık çok bunaltıyor beni.
Bi yere karar veriyorum sonra bi kötü yorum görüyorum içim rahat etmiyor.
Birde yurtdışından gelicez yaptırmaya.
Siz nerde yaptırdınız?
Bazen hiç çocuk sahibi olamicam gibi geliyor.
Her doktorun iyi ya da kötü yorumları oluyor çünkü kimsenin bünyesi bir değil, yüzlerce değişik problem var . Denemesi başarısız olan bazı hastalar suçu doktora atabiliyor. Örneğin ben, bahçeci'de 3 denemem oldu 2 si negatif biri pozitif . Pozitif olanı doğurdum büyüttüm bile. Ama negatif olan denemelerim de var. E noldu şimdi, doktor başarısız mı demeliyim, beni tıbben doğal yollardan evlat sahibi olmam mümkün olmadığı halde evlat sahibi yapmışlar. Ama 3'ü de negatif olsaydı merkezi suçlayacaktım belki de. Şimdi Allah razı olsun diyorum ne diyebilirim...
Kesinlikle bu işte 1 numaralı etken stres. 1. sırada stres 2. sırada beslenme geliyor. Bu işin sırrı bu.Haklısınız ama işte sürecin içindeyken insan bazen sağlıklı düşünemiyor. En iyisi araştırıp birinde bismillah diyip başlamak. Gerisini zamana bırakmak. Bu stresle yoksa olacağı varsada olmaz
Kesinlikle bu işte 1 numaralı etken stres. 1. sırada stres 2. sırada beslenme geliyor. Bu işin sırrı bu.
Bu süreçte en iyi anladığım şey yeri seçerken kendi içimize sinen yeri seçmek. Olumlu sonuç alamayan kötülüyor , olumlu sonuç alan övüyor doktoru. Üstüne doktorlarda birbirini kötülüyor. Bu sürece başlarken 1.de tutmama ihtimali var diye düşünüp başlamak lazım.Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim,
Siz nerde yaptırdınız?
Bu süreçte en iyi anladığım şey yeri seçerken kendi içimize sinen yeri seçmek. Olumlu sonuç alamayan kötülüyor , olumlu sonuç alan övüyor doktoru. Üstüne doktorlarda birbirini kötülüyor. Bu sürece başlarken 1.de tutmama ihtimali var diye düşünüp başlamak lazım.
Şişli kolan hastanesi fulya gokdaglı sagıraslında acıbadem maslak bülent tıraş içime sinmişti ama sonra yorumları okudum tekrar karamsar oldum. Sürekli ağlıyorum. Eylülede birşey kalmadı.
İnsanlar sebepten nasiplenir. Ben 3 kere yaptırdım aynı doktorda. Doktorum tatlı bir kadındı. 1. Deneme olmadı. 2. Denemede de olmadı ve yine negatifligi anlatirken sanki mahcupluk hissettim kendisinde çünkü beni hsg lere sokmuş histereskopi ameliyati etmiş 5. Gün 5aa 1. Sınıf çift embriyo nasıl tutmaz diye anlatmaya çalışıyordu. Dedim hersey normal.gittimi.hoca hanim gitti dediArkadaşlar kafayı yemek üzereyim,
Siz nerde yaptırdınız?
Ne güzel bir tecrübe, amin inşallahİnsanlar sebepten nasiplenir. Ben 3 kere yaptırdım aynı doktorda. Doktorum tatlı bir kadındı. 1. Deneme olmadı. 2. Denemede de olmadı ve yine negatifligi anlatirken sanki mahcupluk hissettim kendisinde çünkü beni hsg lere sokmuş histereskopi ameliyati etmiş 5. Gün 5aa 1. Sınıf çift embriyo nasıl tutmaz diye anlatmaya çalışıyordu. Dedim hersey normal.gittimi.hoca hanim gitti dedi
E o zaman biz sebebini yaptık daha zamani gelmedi dedim sizinle bizim ile alakası yok dedim. Üzüldügunu hissettim bende kapıdan çıkınca ağladım zaten
Sonra yine aynı doktora gittim. 3. Sunde 1 sene sonra 4aa 5. Gün embriyo olarak ikizlerime kavuştum. Demekki vakti vardı.
Yani burda demek istediğim hangi doktor sizin içinize kalbinize hangisi iyi geliyorsa onunla başlayın. Siz sebebini Allah in izniyle sorunsuz yapın gerisi Allah a kalmış. Burda 5. Denemeler var 7. Denemeler var onlar ayrı, onlar doktor doktor gezip çare.arayanlar. siz daha ilk okuyun araştırın on görüşme yapın hangisi size iyi geliyorsa. Ben hep çocuklarıma baktığımda Allah'ım tüp bebek ile uğraşan önce anne adaylarinin kucaklarini boş bırakma diye.icimden.dua geçiriyorum. Rabbim isteyen herkese tattirsin. Çok uzun oldu
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim,
Siz nerde yaptırdınız?
Bazen hiç çocuk
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim,
Siz nerde yaptırdınız?
Bahçeci Umut tüp bebek merkezi alanında çok başarılı ama doktor tercihi sana kalmış çünkü tüm doktorların işini iyi yaptığını düşünüyorum malesef ki biraz pahali
Mehmet reşit asoglu na ggidiyoeum ben ikinci transferim oldu şimdi bekliyorumTamamdir bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?