TÜP BEBEK/ KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

1.labaratuvarı çok iyi olsun, işin mutfağı burası embriyoların gelişmesi embriyolog ve labaratuvarın sayesinde, 2. ise doktorunuz gerçekten bu alanda uzman olsun,ha bir de doktorla sizin enerjinizin tutması da çok önemli strese sokan bir doktorla bu süreç yürümüyor gerçekten.Bol şans dilerim, umarım ilk denemede yüzünüz güler

Kendisinden memnun musunuz acaba nasıl tedavi yöntemleri uyguluyor anlatır mısınız biraz
Aşırı yoğun her kişiye göre özel tedavi sorunun neyse ona göre yapılıyor benim ilk transferim tutmadı ikinci transferim tuttu çok şükür şuan hamileligiim devam ediyor. Ama sizledakikalarca ilgilenmesini beklemeyin aşırı yoğun bazen bekliyorsunuz siraniz gelsin diye ama çok başarılı ki benim dondurulmuş embriyoların var ileriki süreçte kendiliğinden hamile kalmazsam kullanacağım yine Mehmet beye giderim işinde basarili

canım evet doktor bey çok yoğun ama aşırı ilgilenmesinden ziyade sorunumu anlayıp çözmesini istedim ben ve öyle de oldu hamile kaldım bende aynı hekimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…