Tüp bebek kalitesiz yumurta

Rica ederim canı gönülden yazdım her cümlemi çünkü sonuc olarak bebek beklemek emek vermek üzücü yorucu bırsey fakat enınde sonunda olacak bunu boyle dusunursenız rahat bir nefes alacaksınız eminim 🥰
Bu arada benzer durumu yasadım :(
Benden 10 yaş buyuk gorumcemın hemen bebegı oldu benım olmadı ben de bir süre zorlu sürecler yasadım sonra kabullenıp çözumler aradım siz de aynı sekılde stresı mınımum tutup olacagına ınanarak çaba gosterın ben olacağına inanıyorum güzel haberlerınızı de okuyacağız buradan🥰♥️
Amin insallah banada nasip olacak guzel haberler vermek desteginiz benim icin cok kiymetli cok tesekkur ederim ❤️❤️❤️

Benimde 3 yumurta, toplandı 2 si boş çıktı 1 embriyo oldu ama 2. Gün doldurmuşlar niye bilmiyorum kalitesi iyi dediler
Merhaba özelden mesaj attım size durumlarımız biraz benzer Konya’dayım geçtiğimiz perşembe novafertilde başladım tedaviye siz nerede devam ediyorsunuz acaba

Merhaba arkdaşlar 2 ay once bir tüp bebek denemem oldu 6 yumurta çıktı 3 döllendi ama yumurtalar kalitesiz denildi 5. Gune hiç giden olmadığı için tesavim sonlandı dinlenme sürecim bitiyor ve tekrar başlayacağım tek korkum kalitesiz yumurta olması . İlk tedavisinde kalitesiz olup sonraki tedavisinde kaliteli yumurtası olan var mı ? Sanki hep sonsuza dek kalitesiz olacak gibi hissediyorum korkuyorum çok ağır iğneler kullandım belki onlar yaptı bilemiyorum . Yasım 31 sigaram alkolum yok kilom 54. Lütfen yardımcı olsun birileri bana 🥲
Selamlar Sağlıklı beslenin kan sayımında hormonlarınıza belli başlı testleri isteyebilirsiniz demir feritin d vitamin b12 gibi doktorunuza sorun jinekolog o detaylı kontrol etsin sizi tüp bebek doktorları bu kısımlara bakmıyor pek. Benim 3 tedavide de Türkiye’nin en iyi hastanesi sayılan yerde hiç bir embriyom 5. Günü görmedi yaşımda 34 idi. Sonra başka hastanede daha az doz ile devam ettim blast oldu tabi ben belki başka nedenlerden dolayı hamile kalamadım. Belki sizede doz yüksek gelmiştir en büyük etken bu yüksek dozlar bizim gibi kg olmayan insanlar için. Stres olmayın hormonlarınız etkilenmesin bir sonraki denemede bedeninizi takip edin eksik mineral falan sonra bir kaç ay iyi beslenme belki suplement takviyeler sonra eşinizde sperm testleri bunlarda oldukça önemli çok pahalı değil belki dna hasar testi de yapılabilir baştan önlem gibi çünkü erkek sigara içiyor stresli işi var ve çok sıcak ortamda çalışıyorsa sperm morfolojisi bozuluyor bu da dna hasarına neden oluyor hazır hissettiğinizde laboratuvarı iyi bir hastanede tekrar deneyin derim

Ben gonal f 225 menapur 150 kullanıyorum şuan 4 güne geldik bugün ilaclarim dozları değişecek mesaj bekliyorum devlet Hastanesi'nde ilaç dozları mesaj ile geliyor günlük kullaniyoruz ona göre. Her iki günde bir USG giriyoruz ve her gitme de kan veriliyor
Merhaba yorumunuzu gördüm de sormak istedim, sizde ganol f 225 kullanıyormuşsunuz 4 gün kullanıldığında ilacınız bitti mi bende az arttı da sizde de mi öyle oldu acaba ? 🤔

Allah herkesin tedavisini emeğini boşa vermesin inşallah 🤲
Allah isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 dualarım hepimize ❤️ Allah ol dedikten sonra oluverir umutsuzluğa kapılmayın, bende tedavi sürecindeyim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım kader arkadaşlarım 💐🤲

Merhaba arkdaşlar 2 ay once bir tüp bebek denemem oldu 6 yumurta çıktı 3 döllendi ama yumurtalar kalitesiz denildi 5. Gune hiç giden olmadığı için tesavim sonlandı dinlenme sürecim bitiyor ve tekrar başlayacağım tek korkum kalitesiz yumurta olması . İlk tedavisinde kalitesiz olup sonraki tedavisinde kaliteli yumurtası olan var mı ? Sanki hep sonsuza dek kalitesiz olacak gibi hissediyorum korkuyorum çok ağır iğneler kullandım belki onlar yaptı bilemiyorum . Yasım 31 sigaram alkolum yok kilom 54. Lütfen yardımcı olsun birileri bana 🥲
Merhaba üzülmeyin ben de aynı sizin durumundayım şu an tekrar denemek istiyorum 2 defa denedim 3 gün bile gitmedi benim doktorum 3 gün taze transfer yapılacaktı ama yok şimdi aradan bir buçuk sene geçti bu ay cesaretimi toplayıp gidicem bakalım hayırlısı inşallah Allahım size bana ve bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsin

Selamlar Sağlıklı beslenin kan sayımında hormonlarınıza belli başlı testleri isteyebilirsiniz demir feritin d vitamin b12 gibi doktorunuza sorun jinekolog o detaylı kontrol etsin sizi tüp bebek doktorları bu kısımlara bakmıyor pek. Benim 3 tedavide de Türkiye’nin en iyi hastanesi sayılan yerde hiç bir embriyom 5. Günü görmedi yaşımda 34 idi. Sonra başka hastanede daha az doz ile devam ettim blast oldu tabi ben belki başka nedenlerden dolayı hamile kalamadım. Belki sizede doz yüksek gelmiştir en büyük etken bu yüksek dozlar bizim gibi kg olmayan insanlar için. Stres olmayın hormonlarınız etkilenmesin bir sonraki denemede bedeninizi takip edin eksik mineral falan sonra bir kaç ay iyi beslenme belki suplement takviyeler sonra eşinizde sperm testleri bunlarda oldukça önemli çok pahalı değil belki dna hasar testi de yapılabilir baştan önlem gibi çünkü erkek sigara içiyor stresli işi var ve çok sıcak ortamda çalışıyorsa sperm morfolojisi bozuluyor bu da dna hasarına neden oluyor hazır hissettiğinizde laboratuvarı iyi bir hastanede tekrar deneyin derim
Az doz derken ne kadardı? Benim de 225 kullandık 5. Gün dejenere oldu dediler acaba fazla mı geldi

Merhabalar evet aynı oyle bir durum var
11 gundeyim bende 11 gündür kullanıyorum 450 Luk yazdı doktor ben 225 cekiom.gunluk akşam.dozum ertesi günde 225 vuruluyom içinde kalıyor ne hikmetse gun
Merhaba yorumunuzu gördüm de sormak istedim, sizde ganol f 225 kullanıyormuşsunuz 4 gün kullanıldığında ilacınız bitti mi bende az arttı da sizde de mi öyle oldu acaba ? 🤔

Merhabalar evet aynı oyle bir durum var
11 gundeyim bende 11 gündür kullanıyorum 450 Luk yazdı doktor ben 225 cekiom.gunluk akşam.dozum ertesi günde 225 vuruluyom içinde kalıyor ne hikmetse gun
Evet içinde kalıyor da bn ayarına dikkat ettim niye arttı anlamadım 🥺

Merhaba üzülmeyin ben de aynı sizin durumundayım şu an tekrar denemek istiyorum 2 defa denedim 3 gün bile gitmedi benim doktorum 3 gün taze transfer yapılacaktı ama yok şimdi aradan bir buçuk sene geçti bu ay cesaretimi toplayıp gidicem bakalım hayırlısı inşallah Allahım size bana ve bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsin
Benim önceki embriyom 3.gün donduruldu tek yumurta, idi şimdi 2 yumırta 1 ı boş çıktı biri dönduryldu ama 2.gün neden diye sırdum hiçbir sıkımtk yok, dediler ilk defa duydum

Az doz derken ne kadardı? Benim de 225 kullandık 5. Gün dejenere oldu dediler acaba fazla mı geldi
Bana daha önce 300 gonal 300 meriofert verdilerdi embryolar pert oldu
daha sonra başka merkezde 300 verdiler güzel oldy

Amh 1.48 - 8 yumurta topladi 3 u dollenmis 3. Gun bile cok geriden geliyordu belki o nedenle dondurulmamistir hic bilmiyorum bahcecide yaptirdim tavsiye edenler oldu sonra biraz arastirdim lab. Iyi degil herkese 5. Gune gelmedi diyolar dedi kotulemekte istemiyorum embriyolog benle beraber agladi oda cok uzuldu tekrar gidip yuzyuze gorusmedigim icin neden 3. Gub dondurulmadi diye sormadim doktorda aradi yasin daha genc hallederiz bu isi hic canini sikma bu 2 ay sansin cok yuksek gun asiri istiyorum falan dedi simdi2. Ay bitmek uzere tekrar gidicem ayni doktora ama korkularim var iste . Ilaclara gelince o kadar cok hormon kullandim ki 9 gun ganolff900 10gun menopur600 10 gun sabah aksam klomen kullandim catlatmama ignesi 2 adet birde catlatma kulandim ben o kadar insanla konustum benim kadar ilac kullananda gormedim acikcasi . Takviye olarak omepaQ10 folik 1 omepa1500 kullandim .
İstanbul tüp bebek merkezinde Aret kamara gitmeyi düşünüyorum bu sefer iğnesiz klomen ile rezerv az olanlara tedavi uyguluyormuş bu platformda okumuştum isterseniz yazışmalara bakabilirsiniz

Benim 3. Gun aradi cok umut vaadetmiyor bir tanesinde 5 diger ikisinde 4 bolunme var dedi bazen geriden gelip yetisiyorlar umut vermeyeyim genede dedi gebelik olusmaz bu sekilde bosuna ilerletmeyelim o 4 bolunme olanlari dedi baya baya gomdu embriyolog yumurtalar cok kalitesizdi diye beni😕
Canım 4 hücreli olani transfer ettiniz mi

Bende regli olmagı bekliyorum 6 gunu var . Reglinin 2. Günü gideceğim bakalım 🤗

İstanbul tüp bebek merkezinde Aret kamara gitmeyi düşünüyorum bu sefer iğnesiz klomen ile rezerv az olanlara tedavi uyguluyormuş bu platformda okumuştum isterseniz yazışmalara bakabilirsiniz
Aret hocayı duydum evet artık tüm herseyi deniyeceğiz bakalım kıbrısıda cok oneriyorlar sırayla tüm tuşlara basacagım 🤗

Back
X