Tüp bebek kalitesiz yumurta

Amh 1.48 - 8 yumurta topladi 3 u dollenmis 3. Gun bile cok geriden geliyordu belki o nedenle dondurulmamistir hic bilmiyorum bahcecide yaptirdim tavsiye edenler oldu sonra biraz arastirdim lab. Iyi degil herkese 5. Gune gelmedi diyolar dedi kotulemekte istemiyorum embriyolog benle beraber agladi oda cok uzuldu tekrar gidip yuzyuze gorusmedigim icin neden 3. Gub dondurulmadi diye sormadim doktorda aradi yasin daha genc hallederiz bu isi hic canini sikma bu 2 ay sansin cok yuksek gun asiri istiyorum falan dedi simdi2. Ay bitmek uzere tekrar gidicem ayni doktora ama korkularim var iste . Ilaclara gelince o kadar cok hormon kullandim ki 9 gun ganolff900 10gun menopur600 10 gun sabah aksam klomen kullandim catlatmama ignesi 2 adet birde catlatma kulandim ben o kadar insanla konustum benim kadar ilac kullananda gormedim acikcasi . Takviye olarak omepaQ10 folik 1 omepa1500 kullandim .
Merhaba bu soruna çözüm bulabildiniz mi? Benim de şuan embriyolarım 3. Günde gelişimini durduruyor

Benimde 3 yumurta, toplandı 2 si boş çıktı 1 embriyo oldu ama 2. Gün doldurmuşlar niye bilmiyorum kalitesi iyi dediler
Mrb . Benim 8 toplandı 2si boş 6 si dollendi ve 5 günü gördü fakat pgt de sadece 1 tane normal ve dusuk kalite çıktı onuda transfer ettiler birkaç gün sonra test yapicam ama bende çok umutlu değilim maalesef. Tup bebek.maddi manevi yorucu bir surec . Allah hepinize ve banada evlat versin inşallah

🙏🏻Aminn aminn. Evet çok güçlü bir kadınım hiç vazgecmedim pes etmedim. Evet hepimizin hayali aynı dediniz gibi inşallah kucaklarımızda dolucak ben inanıyorum 🙏🏻 sizede umut olduysam ne mutlu bana herzaman bu durumda olan herkese destek olurum rica ederim nedemek😊🙏🏻
Mrb amh kac sizde ve yaşınız

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim İnşallah olur benim de bir evladım İnşallah senin de İçindeki bütün isteklerin olur

Benim de amh 0,3 ve her döngüde maksimum 4 tane olgun yumurta çıkıyor onlardan da birisi embriyo oluyordu 3.güne çıkıyordu.
3 ay koenzim q10 kullandım günde 3 kez 200 mg ve faydalı yazan her şeyden yemeye çalıştım avokado, yaban mersini, nar suyu, ceviz badem vs. Bu sefer 4 embriyo oldu ve bir tanesi ilk kez 5.güne kadar gitti.
Yani her döngü farklı aslında hem biraz kısmet hem de takviyeler ve beslenmeyle kalite artabiliyormuş.

Benim de amh 0,3 ve her döngüde maksimum 4 tane olgun yumurta çıkıyor onlardan da birisi embriyo oluyordu 3.güne çıkıyordu.
3 ay koenzim q10 kullandım günde 3 kez 200 mg ve faydalı yazan her şeyden yemeye çalıştım avokado, yaban mersini, nar suyu, ceviz badem vs. Bu sefer 4 embriyo oldu ve bir tanesi ilk kez 5.güne kadar gitti.
Yani her döngü farklı aslında hem biraz kısmet hem de takviyeler ve beslenmeyle kalite artabiliyormuş.
Tuttumu peki sizinki

Back
X