Lutfen süreçle ilgili bilgisi olan yazsınHerkese merhaba. Öncelikle derdimi kısaca anlatayim. Ben pcoluyum ama klomenle felan cok yumurtlayan biriyim. Ekimden bu yana pcolu oldugumu öğrenip hep doktor kontrolündeyim. Ayrica 16 aydir bebek olmadi. Öncelikle şunu söylemeliyim ki artik canim cok yanıyor herkes patir patir hamile kalırken bu cektiklerim canımı yakiyor. İş hayatini yumurta takibi vs yaptirdigim icin düşünmedim. Ama baktim ki ben bitiyorum ne bebek geliyor ne bir işle mesgul oluyorum.
Simdi sizlere sorum şu tüp bebek surecinde esiniz ve siz nasil vakit bulup doktora gidiyorsunuz. Çünkü yumurtlama belli bir tarihte olur ve embriyo yerlestirme de belli bir tarihte olur vs.
Bu arada hic umudum olmadigi icin tüp bebek yaptırmak istiyorum temmuz ayinda felan. Direkt tüp bebeğe gecer mi ozel merkezler yoksa ille de asilama mi denemek gerekiyor?
Harikasınız iyiki cevapladınız. Evet hamile olan cok var dedigim gibi ben cok yumurtluyorum ilacla felan ama tutmuyor. Açıkçası benim umudum yok. Artik canim yanıyor. Mesleki hayatimi erteleyecegim. Şuan okulumun son yili. Ama diyorum ki bir yandan acaba kendi hayatimdan ödün mu veriyorum. Hem tüp bebek süreci hem iş bir arada gitmez mi? Eşimde sorun yok sadece 4 ay kadar is stresinden cinsel hayatimiz kotu etkilendi ama simdi iyiBen işimi bıraktım Martta başlayacağız diye, çok yoğun tempoda ve randevulu calıstıgım için maalesef pek boş vaktim olmuyordu. İş yüküm stresim çok fazla olduğundan bu süreçte beni sıkıntıya soktugu için bıraktım. Tabii virüs engeline takıldık buseferde. Eşim için bi problem olmuyor, sürekli ani bişekilde şehir dışına çıkmak zorunda kalsada, vakit bulabiliyor bu sürede..
Masallah tek seferde olmus bu is. Oyle sevindim ki adınıza. O zaman bir sekilde ya ise ara vereceğim ya da izin vs kullanacagim ya da ikisini birden yürütmenin yollarini bulacağım. Peki eşimin kac kere tup bebek merkezine gelmesi gerekiyor. Bir kere sperm vermek icin gelecek baska gerek var mi ? Birde nerede ve kac bin tl ye yaptırdınızBen de 3.5 hatta 4 yıla yakın ilaçlarla denedim maddi ve manevi çok yıprandık.pco var ve kaliteli yumurtam oluşmuyordu. Sonra rahim filmi, eşimin ve benim sonuçlarım elimde ne sonuç varsa aldım, 20 gün yıllık iznimi aldım, hatta tedavi için Bi yakınımdan borç aldım ve adetimin 2. Günü merkeze başvurduk. Klinik hatta Aşılama deneyebiliriz dediler ama ben istemedim. Ben iznimi herşeyimi ayarladım tüp bebek istiyorum dedim o gün başladık tedaviye. Merkez oturduğum yere 3 saat uzaktı çağırdıklarında gittik geldik sürekli. Her şey o 20 günde olup bitti çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eşinin sadece bi kere Sperm için gelmesi yeter dediler bana da. Ama onun izin sorunu yoktu hep geldi sağolsun. Ben izin aldım ama bu sefer de vakit geçmek bilmiyo. O kadar uzun süre izin almasam da olurmuş. Zaten ara kontroller çok kısa sürüyo biliyosunuz bi ultrason kontrolü sonuçta. Yumurta toplandığı gün bi de transfer zamanı önemli izin için. Benim 10.000 tl gibi bişeydi masrafım. Yol vb harcamalar hariç. Malatyada yaptırdık doğuda olduğum için en yakın orası vardıMasallah tek seferde olmus bu is. Oyle sevindim ki adınıza. O zaman bir sekilde ya ise ara vereceğim ya da izin vs kullanacagim ya da ikisini birden yürütmenin yollarini bulacağım. Peki eşimin kac kere tup bebek merkezine gelmesi gerekiyor. Bir kere sperm vermek icin gelecek baska gerek var mi ? Birde nerede ve kac bin tl ye yaptırdınız
Epey pahaliymis.. Artik napalim basa gelen çekilirEşinin sadece bi kere Sperm için gelmesi yeter dediler bana da. Ama onun izin sorunu yoktu hep geldi sağolsun. Ben izin aldım ama bu sefer de vakit geçmek bilmiyo. O kadar uzun süre izin almasam da olurmuş. Zaten ara kontroller çok kısa sürüyo biliyosunuz bi ultrason kontrolü sonuçta. Yumurta toplandığı gün bi de transfer zamanı önemli izin için. Benim 10.000 tl gibi bişeydi masrafım. Yol vb harcamalar hariç. Malatyada yaptırdık doğuda olduğum için en yakın orası vardı
canım benim tüp bebek için çok acele ediyorsun önce bitkisel kürler denemeni öneririm ve mutlaka ovuslasyon testi ile yumurtladığın günleri değerlendirmeni.Herkese merhaba. Öncelikle derdimi kısaca anlatayim. Ben pcoluyum ama klomenle felan cok yumurtlayan biriyim. Ekimden bu yana pcolu oldugumu öğrenip hep doktor kontrolündeyim. Ayrica 16 aydir bebek olmadi. Öncelikle şunu söylemeliyim ki artik canim cok yanıyor herkes patir patir hamile kalırken bu cektiklerim canımı yakiyor. İş hayatini yumurta takibi vs yaptirdigim icin düşünmedim. Ama baktim ki ben bitiyorum ne bebek geliyor ne bir işle mesgul oluyorum.
Simdi sizlere sorum şu tüp bebek surecinde esiniz ve siz nasil vakit bulup doktora gidiyorsunuz. Çünkü yumurtlama belli bir tarihte olur ve embriyo yerlestirme de belli bir tarihte olur vs.
Bu arada hic umudum olmadigi icin tüp bebek yaptırmak istiyorum temmuz ayinda felan. Direkt tüp bebeğe gecer mi ozel merkezler yoksa ille de asilama mi denemek gerekiyor?
Daha adı duyulmuş büyük merkezlere ya da büyük şehirlere göre fiyatı uygun bile geldi bize göre. Borç parayla giriştik bu işe ama çok şükür olumlu oldu sonuç. Olumsuz da olabilirdi sonuçta bilemiyoruz. İyi düşünmek lazım. Hakkınızda hayırlısı diyelim Allah yardımcınız olsunEpey pahaliymis.. Artik napalim basa gelen çekilir
O konulari aştım artık. Yumurta kalitesi icin soğan kurleri mi dersin sperm icin incir kurlerimi dersin, ovulasyonu ise direkt doktor eşliğinde takip ettim aylarca. 3 kere de klomen kullandım. Bol bol yumurtam oldu ama tutmuyor iste. Icim cok yaniyor. Hayattan soğuyorum bazencanım benim tüp bebek için çok acele ediyorsun önce bitkisel kürler denemeni öneririm ve mutlaka ovuslasyon testi ile yumurtladığın günleri değerlendirmeni.
Bukadar olacağını tahmin etmezdim. Ama hayırlısı ne diyelimDaha adı duyulmuş büyük merkezlere ya da büyük şehirlere göre fiyatı uygun bile geldi bize göre. Borç parayla giriştik bu işe ama çok şükür olumlu oldu sonuç. Olumsuz da olabilirdi sonuçta bilemiyoruz. İyi düşünmek lazım. Hakkınızda hayırlısı diyelim Allah yardımcınız olsun
16 ay dedinya Arkadaş da demiş deneyebileceğin her şeyi denedin mi? Devlete gidersen 2 aşılamadan sonra rapor da Alabiliyosun mesela tüp bebek için hani onlara da başvurmayı düşündünüz mü araştırdın mıBukadar olacağını tahmin etmezdim. Ama hayırlısı ne diyelim
Denedim bitkisel olan herseyi. Bu arada bütçe ayirabilirim simdi biraz baktim 7.500 civarı memorial hastanesinde. Benim inancım kalmadı bebek icin o yuzden tüp düşünüyorum. Açıkçası aşılama bile düşünmüyorum. Bu arada verdiğiniz bilgiler icin tesekkir ederim16 ay dedinya Arkadaş da demiş deneyebileceğin her şeyi denedin mi? Devlete gidersen 2 aşılamadan sonra rapor da Alabiliyosun mesela tüp bebek için hani onlara da başvurmayı düşündünüz mü araştırdın mı
bende aynı durumdayım ve 3.5 yıl oldu sabırla dua ediyorum ovulasyon testleri kullanıyorum son bir kaç aydır. bolca dua etmemiz lazımO konulari aştım artık. Yumurta kalitesi icin soğan kurleri mi dersin sperm icin incir kurlerimi dersin, ovulasyonu ise direkt doktor eşliğinde takip ettim aylarca. 3 kere de klomen kullandım. Bol bol yumurtam oldu ama tutmuyor iste. Icim cok yaniyor. Hayattan soğuyorum bazen
Bal propolis ari sutu polen karisimi kulllandim ve vitaminlerimi aksatmiyorum bunlar yumurya kalitesini artırıyor. Esim icin ise zeytinyagina incir bırakıyorum yiyor. okadar etkiliki sperm icin. tavsiye ederim. Eşimde vitaminlerine dikkat ediyor.bende aynı durumdayım ve 3.5 yıl oldu sabırla dua ediyorum ovulasyon testleri kullanıyorum son bir kaç aydır. bolca dua etmemiz lazım
Ondan hariç ilaçlar da var 2.500 3000 civarı tutuyor. Görüşün bakalım merkezlerle her merkez farklı sonuçta. Umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Rica ederim ayrıca ben de aynı aşamalardan geçtim çok zor anlayabiliyorumDenedim bitkisel olan herseyi. Bu arada bütçe ayirabilirim simdi biraz baktim 7.500 civarı memorial hastanesinde. Benim inancım kalmadı bebek icin o yuzden tüp düşünüyorum. Açıkçası aşılama bile düşünmüyorum. Bu arada verdiğiniz bilgiler icin tesekkir ederim
Ilaclar neden oyle ki anlamiyorum. Ben klomen ve igne icin 200 tlden bile az para harciyordum neden bukadar pahali kiOndan hariç ilaçlar da var 2.500 3000 civarı tutuyor. Görüşün bakalım merkezlerle her merkez farklı sonuçta. Umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Rica ederim ayrıca ben de aynı aşamalardan geçtim çok zor anlayabiliyorum
hepsini bende uyguluyorumBal propolis ari sutu polen karisimi kulllandim ve vitaminlerimi aksatmiyorum bunlar yumurya kalitesini artırıyor. Esim icin ise zeytinyagina incir bırakıyorum yiyor. okadar etkiliki sperm icin. tavsiye ederim. Eşimde vitaminlerine dikkat ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?