Merhaba.. Ben de tüp bebeğe başlamak üzereyken virüs yüzünden ertelemek zorunda kaldık.. Doktoruma karar verdim ilk iğneleri yaptık sonra kaldık öyle.. Ama merak ettiğim konu şu.. Ben 2 aylık test sonuçları la gitmiştim eşimin sperm analizi de vardı.. Doktor ultrasonda baktı yumurta rezervi çok az vakit kaybetmeyin hemen başlayalım dedi hatta ben ısrarla rahim filmi çekelim dedim gerek yok dedi.. Başka bir test vs. istemedi.. Bu durum takıldı benim aklıma da.. Test falan yapması gerekmez mi tüpe başlarken? Sizde nasıl ilerlemişti süreçDaha adı duyulmuş büyük merkezlere ya da büyük şehirlere göre fiyatı uygun bile geldi bize göre. Borç parayla giriştik bu işe ama çok şükür olumlu oldu sonuç. Olumsuz da olabilirdi sonuçta bilemiyoruz. İyi düşünmek lazım. Hakkınızda hayırlısı diyelim Allah yardımcınız olsun
Biz de elimdeki tahlillerle gittik. Tedaviye başladıktan sonra da kan tahlili yaptılar kendileri. Ama Yine de d vitamini folik asittir falan kullandık zaten. Onun haricinde test yapılmadı bize de direk başladık yaniMerhaba.. Ben de tüp bebeğe başlamak üzereyken virüs yüzünden ertelemek zorunda kaldık.. Doktoruma karar verdim ilk iğneleri yaptık sonra kaldık öyle.. Ama merak ettiğim konu şu.. Ben 2 aylık test sonuçları la gitmiştim eşimin sperm analizi de vardı.. Doktor ultrasonda baktı yumurta rezervi çok az vakit kaybetmeyin hemen başlayalım dedi hatta ben ısrarla rahim filmi çekelim dedim gerek yok dedi.. Başka bir test vs. istemedi.. Bu durum takıldı benim aklıma da.. Test falan yapması gerekmez mi tüpe başlarken? Sizde nasıl ilerlemişti süreç
Canım benim de doktorum rahim filmine gerek duymadı Herhangi bir operasyon geçirmediysen gerek yok Allah korusun olumsuz bir durum olursa bakma taraftarıyım ben dedi.. onun dışında yumurta rezervin iyi dedi Amh testi de yapmadı ama rutin genetik testler yapıldı folik asit ve balık yağına başladım virüsten dolayı ertelendi insallah haziranda başlayacağızMerhaba.. Ben de tüp bebeğe başlamak üzereyken virüs yüzünden ertelemek zorunda kaldık.. Doktoruma karar verdim ilk iğneleri yaptık sonra kaldık öyle.. Ama merak ettiğim konu şu.. Ben 2 aylık test sonuçları la gitmiştim eşimin sperm analizi de vardı.. Doktor ultrasonda baktı yumurta rezervi çok az vakit kaybetmeyin hemen başlayalım dedi hatta ben ısrarla rahim filmi çekelim dedim gerek yok dedi.. Başka bir test vs. istemedi.. Bu durum takıldı benim aklıma da.. Test falan yapması gerekmez mi tüpe başlarken? Sizde nasıl ilerlemişti süreç
Merhaba canm tüp bebek sürecinde eşinin herzaman gelmesine gerek yok. Birtek yumurtalar toplanacağı gün gelmeli ki o da sperm verecek. Hiç kafanda büyütme. Hergün değil üç dört günde bir gideceksinama transfer sonrasını evde dinlenerek geçir. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Herkese merhaba. Öncelikle derdimi kısaca anlatayim. Ben pcoluyum ama klomenle felan cok yumurtlayan biriyim. Ekimden bu yana pcolu oldugumu öğrenip hep doktor kontrolündeyim. Ayrica 16 aydir bebek olmadi. Öncelikle şunu söylemeliyim ki artik canim cok yanıyor herkes patir patir hamile kalırken bu cektiklerim canımı yakiyor. İş hayatini yumurta takibi vs yaptirdigim icin düşünmedim. Ama baktim ki ben bitiyorum ne bebek geliyor ne bir işle mesgul oluyorum.
Simdi sizlere sorum şu tüp bebek surecinde esiniz ve siz nasil vakit bulup doktora gidiyorsunuz. Çünkü yumurtlama belli bir tarihte olur ve embriyo yerlestirme de belli bir tarihte olur vs.
Bu arada hic umudum olmadigi icin tüp bebek yaptırmak istiyorum temmuz ayinda felan. Direkt tüp bebeğe gecer mi ozel merkezler yoksa ille de asilama mi denemek gerekiyor?
Bişey sorucam ilk iğneleri yaptık sonra virüsten dolayı kaldı demişsiniz tedavi devam ederken nasıl bıraktınız ki ? Hangi doktor bu? Benim bildiğim ve duyduğum iğneleri devam edenler bu süreci bitirip transferi virüsten sonraya bırakıyorlardı...Merhaba.. Ben de tüp bebeğe başlamak üzereyken virüs yüzünden ertelemek zorunda kaldık.. Doktoruma karar verdim ilk iğneleri yaptık sonra kaldık öyle.. Ama merak ettiğim konu şu.. Ben 2 aylık test sonuçları la gitmiştim eşimin sperm analizi de vardı.. Doktor ultrasonda baktı yumurta rezervi çok az vakit kaybetmeyin hemen başlayalım dedi hatta ben ısrarla rahim filmi çekelim dedim gerek yok dedi.. Başka bir test vs. istemedi.. Bu durum takıldı benim aklıma da.. Test falan yapması gerekmez mi tüpe başlarken? Sizde nasıl ilerlemişti süreç
Amin sagolunMerhaba canm tüp bebek sürecinde eşinin herzaman gelmesine gerek yok. Birtek yumurtalar toplanacağı gün gelmeli ki o da sperm verecek. Hiç kafanda büyütme. Hergün değil üç dört günde bir gideceksinama transfer sonrasını evde dinlenerek geçir. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Açıkçası rahim filmi istememesine çok şaşırdım. Bi çok tüp bebek merkezi önce rahim filmi ardından hormon tahlillerini yaparak işe başlıyor, benim doktorumda aynı şeyi yaptı. Önümüzdeki hafta rahim filmi için hastaneye gidicem. Nekadar tüp bebekte olsa, rahimde myom polip varmı tüpler tıkalımı diye bakıyorlar, çünkü düşük riski bulunabiliyormuş butür durumlarda.Merhaba.. Ben de tüp bebeğe başlamak üzereyken virüs yüzünden ertelemek zorunda kaldık.. Doktoruma karar verdim ilk iğneleri yaptık sonra kaldık öyle.. Ama merak ettiğim konu şu.. Ben 2 aylık test sonuçları la gitmiştim eşimin sperm analizi de vardı.. Doktor ultrasonda baktı yumurta rezervi çok az vakit kaybetmeyin hemen başlayalım dedi hatta ben ısrarla rahim filmi çekelim dedim gerek yok dedi.. Başka bir test vs. istemedi.. Bu durum takıldı benim aklıma da.. Test falan yapması gerekmez mi tüpe başlarken? Sizde nasıl ilerlemişti süreç
MERhabaHerkese merhaba. Öncelikle derdimi kısaca anlatayim. Ben pcoluyum ama klomenle felan cok yumurtlayan biriyim. Ekimden bu yana pcolu oldugumu öğrenip hep doktor kontrolündeyim. Ayrica 16 aydir bebek olmadi. Öncelikle şunu söylemeliyim ki artik canim cok yanıyor herkes patir patir hamile kalırken bu cektiklerim canımı yakiyor. İş hayatini yumurta takibi vs yaptirdigim icin düşünmedim. Ama baktim ki ben bitiyorum ne bebek geliyor ne bir işle mesgul oluyorum.
Simdi sizlere sorum şu tüp bebek surecinde esiniz ve siz nasil vakit bulup doktora gidiyorsunuz. Çünkü yumurtlama belli bir tarihte olur ve embriyo yerlestirme de belli bir tarihte olur vs.
Bu arada hic umudum olmadigi icin tüp bebek yaptırmak istiyorum temmuz ayinda felan. Direkt tüp bebeğe gecer mi ozel merkezler yoksa ille de asilama mi denemek gerekiyor?
Cok sagolun. Peki siz ne durumdasınız. Var mi bebisMERhaba
Aynı süreçten bende geçtim kendi izlediğim yolu anlatmak istiyorum bende pkoluyum tük bebek sürecine kadar 3 seneyi devirdik ama olmadı doktorumuz direkt tüp bebeği önerdi tedaviye başlamadan iş yerimle konuştum böyle böyle izin konusunda sıkıntı olur mu diye ve malesefki onlar sorun yarattı ve ben işten çıkmak zorunda kaldım aslında birazda işyerinize bağlı çünkü bu süreçte stres çok önemli eğer izin aldığınızda size sorun yaratmayacaklarsa devam edin bence çalışmaya sıkıntı yaratırlarsa biliyorsunuz stres tüp bebeğin baş düşmanı çünkü sürekli olarak kontrole gidiyosunuz hastaneye o yüzden önce işyerinizle konuşun derimmm
Malesef negatifCok sagolun. Peki siz ne durumdasınız. Var mi bebis
Ben de öyle olmasını istiyorum su korona gecsin. Insallah tutar sizinki belki de kendiliginden oluverir. Bir yakinimin öyle olduMalesef negatif
Virüs bittikten sonra tekrar başlıcaz tedaviye şuan dinlenme aşamasındayım.. Eğer doktorunuz tüp bebek öneriyorsa ve durumunuz el veriyorsa vakit kaybetmeden başlayın derim
Ben olacağını sanmıyorum nasıl diyeyim umut etmiyorum artık çünkü o kadar çok bekledik ki kendiliğinden olsun diye ama olmuyor doktorumuzda direkt tüp bebek dedi o yüzden fazla umutlanmıyorum diyelimBen de öyle olmasını istiyorum su korona gecsin. Insallah tutar sizinki belki de kendiliginden oluverir. Bir yakinimin öyle oldu
Ah ya artik umudun bitmesi ne acı ben de öyleyim. Diyorum ki icimden öyle guzel birsey olacak ki en guzeli gelecek bana o yüzden bu çilem. Allah size en guzelini nssip etsinBen olacağını sanmıyorum nasıl diyeyim umut etmiyorum artık çünkü o kadar çok bekledik ki kendiliğinden olsun diye ama olmuyor doktorumuzda direkt tüp bebek dedi o yüzden fazla umutlanmıyorum diyelim
Bizde öyle dua ediyoruz hep bakalım neler olacak ama tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum o süreç çok farklı çok heyecanlı iğneler ilaçlar kontroller farklı bir heyecanı var ama negatif sonuç alınca yıkılıyorsunuz tabi insallah en kısa sürede emeklerimizin karsılıgını alırızAh ya artik umudun bitmesi ne acı ben de öyleyim. Diyorum ki icimden öyle guzel birsey olacak ki en guzeli gelecek bana o yüzden bu çilem. Allah size en guzelini nssip etsin
AminnnBizde öyle dua ediyoruz hep bakalım neler olacak ama tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum o süreç çok farklı çok heyecanlı iğneler ilaçlar kontroller farklı bir heyecanı var ama negatif sonuç alınca yıkılıyorsunuz tabi insallah en kısa sürede emeklerimizin karsılıgını alırız
Kayseri memorial da bir hekim.. Onun suçu yok aslında sehir dışından gidecek olunca biz korktuk, eşim istemedi.. Gelmeyeceğiz dedik virüs vs. İhtimaline karşı.. Ama hekim ve hastane konusunda hala kafam karışık.. Film işi ekstra masraf olarak görüp beni düşündüğünden mi istemedi yoksa başka bişi mi var kafasında bilmiyorumBişey sorucam ilk iğneleri yaptık sonra virüsten dolayı kaldı demişsiniz tedavi devam ederken nasıl bıraktınız ki ? Hangi doktor bu? Benim bildiğim ve duyduğum iğneleri devam edenler bu süreci bitirip transferi virüsten sonraya bırakıyorlardı...
Haklısın.. Bu konuda iki farklı görüş var.. Kimisi tüp bebekte tiplerle işimiz yok zaten rahim filmine gerek yok diyor (750tl),kimisi düşük tehlikesi oluşturur mutlaka çekilmeli diyor.. Bu iş de sektör olmuş deli gibi rekabet var doktorlar arasında.. Kime güveneceğimi şaşırdım..Açıkçası rahim filmi istememesine çok şaşırdım. Bi çok tüp bebek merkezi önce rahim filmi ardından hormon tahlillerini yaparak işe başlıyor, benim doktorumda aynı şeyi yaptı. Önümüzdeki hafta rahim filmi için hastaneye gidicem. Nekadar tüp bebekte olsa, rahimde myom polip varmı tüpler tıkalımı diye bakıyorlar, çünkü düşük riski bulunabiliyormuş butür durumlarda.
Yani evet istemesi gerekirdi en azından kanallara bakmak için çünkü tıkalı kanallardada yumurtlaman varsa bile hamile kalamazsınKayseri memorial da bir hekim.. Onun suçu yok aslında sehir dışından gidecek olunca biz korktuk, eşim istemedi.. Gelmeyeceğiz dedik virüs vs. İhtimaline karşı.. Ama hekim ve hastane konusunda hala kafam karışık.. Film işi ekstra masraf olarak görüp beni düşündüğünden mi istemedi yoksa başka bişi mi var kafasında bilmiyorum
Bana folik asit, vs. bile vermedi.. Ay bilemedim.. Olumsuz sonuçlanmasından çok korkuyorum tedavinin.. Onca ilaç, zaman, para boşa gitmese bariiCanım benim de doktorum rahim filmine gerek duymadı Herhangi bir operasyon geçirmediysen gerek yok Allah korusun olumsuz bir durum olursa bakma taraftarıyım ben dedi.. onun dışında yumurta rezervin iyi dedi Amh testi de yapmadı ama rutin genetik testler yapıldı folik asit ve balık yağına başladım virüsten dolayı ertelendi insallah haziranda başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?