He bu arada doktorlar yumurta rezervi az sorunun bu dese debence benim sorunum tüplerde çünkü bu ay ovulasyon testi ile takip ettim iki kere yumurtlamışım hatta yani yumurta gelişiyor ve çatlıyor eşimin sperm analizi de çok iyi çıkıyor başka bilinen sorunumuz da yok.. Bence benim rahim filmine ihtiyacım varhayat işte kendi kendinin doktoru olmak zorunda bırakıyor insanı..
Benim kafamda da o ihtimal var.. Çünkü yumurta gelişip çatlıyor bir iki tane de olsa.. hem doktor kontrol ettiği ay, hem de kendim ovulasyon testinde gördüm.. Eşimde de sorun yok.. Düzenli ilişki de tamam.. E niye olmuyor bu bebek???Yani evet istemesi gerekirdi en azından kanallara bakmak için çünkü tıkalı kanallardada yumurtlaman varsa bile hamile kalamazsın
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bu seferki tedavi olumlu sonuçlanırMerhaba canım.. benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var...
1. Tüp bebekte doktor rahim filmine baktı şüphelendi sağ tüp de sorun olabilir dedi yinede transfer yaptı.. Negatif oldu.. gerçekten de tüpde sorun varmış daha sonra laparoskopi ameliyatı oldum orda öğrendik..
Yıllardır yumurtlama günlerimi bildiğim halde hamile kalamadım.. hidrosalpenks vardı bende sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tekrardan tüp bebek tedavisine geçtik.. o yüzden sana önerim hsg yani rahim filmi çektirmeden tüp bebek tedavisine başlama...
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bu seferki tedavi olumlu sonuçlanırbazı yorumlarda doktorların bilerek hsg çekmediklerini, olumsuz olursa sonuç tekrar tüp bebek yapıp bir kez daha para alabilmesi amaçladıklarını okumuştum.. Tabi doğruluğunu bilemem...
O korku hepimizde var canım ..kendin alıp başlayabilirsin folik Asite nasibimizde varsa olacak insallah..Bana folik asit, vs. bile vermedi.. Ay bilemedim.. Olumsuz sonuçlanmasından çok korkuyorum tedavinin.. Onca ilaç, zaman, para boşa gitmese barii
Ben cektirdim filmi. Kafam rahat etti tavsiye ederimHe bu arada doktorlar yumurta rezervi az sorunun bu dese debence benim sorunum tüplerde çünkü bu ay ovulasyon testi ile takip ettim iki kere yumurtlamışım hatta yani yumurta gelişiyor ve çatlıyor eşimin sperm analizi de çok iyi çıkıyor başka bilinen sorunumuz da yok.. Bence benim rahim filmine ihtiyacım varhayat işte kendi kendinin doktoru olmak zorunda bırakıyor insanı..
Yanlış anlamazsan acaba doktor mu değiştirsen yada kontrol amaçlı başka doktora daha mı gitsen ? Çünkü kafanda bu şüpheyle başlayınca ne bilim sonucu hayırlı olurmu kiBenim kafamda da o ihtimal var.. Çünkü yumurta gelişip çatlıyor bir iki tane de olsa.. hem doktor kontrol ettiği ay, hem de kendim ovulasyon testinde gördüm.. Eşimde de sorun yok.. Düzenli ilişki de tamam.. E niye olmuyor bu bebek???
Haklısın canım.. Görüşcem başka doktorla da.. Dedim ya muayene etti.. İğneleri al başla dedi direkt.. Tedavinin boşa gitme ihtimali beni korkutuyor.. Tüm tetkikler yapılsın öyle bağlansın dimi..Yanlış anlamazsan acaba doktor mu değiştirsen yada kontrol amaçlı başka doktora daha mı gitsen ? Çünkü kafanda bu şüpheyle başlayınca ne bilim sonucu hayırlı olurmu ki
Aynen benim ilk tedavim devletteydi hiç umursamaladılar ne transferde ne öncesinde boşuna o kadar zaman o kadar masraf bide çektiğim aacıHaklısın canım.. Görüşcem başka doktorla da.. Dedim ya muayene etti.. İğneleri al başla dedi direkt.. Tedavinin boşa gitme ihtimali beni korkutuyor.. Tüm tetkikler yapılsın öyle bağlansın dimi..
Benim her daim gittigim doktora degilde farkli bir doktora gideyim bakalım ne diyecek dedim. Gittim. Pcom var benim. Bu gittigim doktor dediki doktorun sana klomen veriyor ama sen polikistiksin direkt tüp bebek yap dedi. Aşılama olmaz mi diye sordum sen bilirsin dedi. Cunku cok yumurtluyormusuz o da kiste dönüşüyormuş o yüzden böyle konuştu. Yani demem o ki prosedür aynı ama bazen doktorlar tecrübe ya da fikirlerine dayanarak baska seyler önerebiliyor.Haklısın canım.. Görüşcem başka doktorla da.. Dedim ya muayene etti.. İğneleri al başla dedi direkt.. Tedavinin boşa gitme ihtimali beni korkutuyor.. Tüm tetkikler yapılsın öyle bağlansın dimi..
Teşekkür ederimDevlet ödemesinden faydalanmak istiyorsanız iki aşılama deniyor. Ama direkt özelde yaptırırsanız sıkıntı yok
Tam beni anlatmışsın canımO konulari aştım artık. Yumurta kalitesi icin soğan kurleri mi dersin sperm icin incir kurlerimi dersin, ovulasyonu ise direkt doktor eşliğinde takip ettim aylarca. 3 kere de klomen kullandım. Bol bol yumurtam oldu ama tutmuyor iste. Icim cok yaniyor. Hayattan soğuyorum bazen
Allah bize en güzelini verir insallah bukadar acidan sonra siz napiyorsunuz şimdi tüp felan düşünüyormusunuz, kac aydir deniyorsunuz? Bizim 17 ay olduTam beni anlatmışsın canım
Malatyada nereye yaptirdiniz ve ne zamandi?Eşinin sadece bi kere Sperm için gelmesi yeter dediler bana da. Ama onun izin sorunu yoktu hep geldi sağolsun. Ben izin aldım ama bu sefer de vakit geçmek bilmiyo. O kadar uzun süre izin almasam da olurmuş. Zaten ara kontroller çok kısa sürüyo biliyosunuz bi ultrason kontrolü sonuçta. Yumurta toplandığı gün bi de transfer zamanı önemli izin için. Benim 10.000 tl gibi bişeydi masrafım. Yol vb harcamalar hariç. Malatyada yaptırdık doğuda olduğum için en yakın orası vardı
Geçen ekimde yaptırdım. Yeni doğum yaptım Sayılır zaten. Doğufertilde yaptırdıkMalatyada nereye yaptirdiniz ve ne zamandi?
Bn de malatyada tedavi olmak istiyorum bna yardimci olabilir misiniz acaba dogu fertilin basari orani nasil ilgileri nasil öğrenmek istiyorumGeçen ekimde yaptırdım. Yeni doğum yaptım Sayılır zaten. Doğufertilde yaptırdık
Başarı oranlarını çok bilmiyorum. Araştırmadım da açıkçası bana O zaman en yakın gidebileceğim orası vardı orda yaptırdım. İlgileri De İyiydi. Transferden sonra oraya gitmedim Şehir değiştirdim başka kadın doğumcuya gittim. Onlara da telefonla sorum olduğunda ulaştım ve benden kalp atışını duyduğumda falan aramamı haber vermemi istediler. Böyle yani etkilemek istemem ama memnun kaldım ikinci deneme olsa yine orayı tercih ederim diye düşünüyorumBn de malatyada tedavi olmak istiyorum bna yardimci olabilir misiniz acaba dogu fertilin basari orani nasil ilgileri nasil öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?