• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek kardeşliği olmak ister misiniz?

orkide76

canım çok üzüldüm senin adına. sabah haberlerde seyrettim kadının biri
22 yıl sonra hamile kalmış tüp bebekle. Allah biliyor yaaaaa.....ınan hiç üzülme.zamanı vardır belkide..bizde böyle sınanıyoruz işte.....seni çok iyi anlıyorum. 3 kez bende olumsuzlar yaşadım biliyosun....

orkide76

canım çok üzüldüm senin adına. sabah haberlerde seyrettim kadının biri
22 yıl sonra hamile kalmış tüp bebekle. Allah biliyor yaaaaa.....İnan hiç üzülme.zamanı vardır belkide..bizde böyle sınanıyoruz işte.....seni çok iyi anlıyorum. 3 kez bende olumsuzlar yaşadım biliyosun....
teşekkür ederim canım benim evet herşeyin hayırlısı diledim her zaman rabbim zamanını biliyor

ben üç aşılama yaptırdım tüp bebek öncesinde ama tutmadı. sonrasında ilk tüp denemesinde tuttu.
Allah büyük.
dün plaja gitmiştim 18 yıl aradan sonra bebeği olmuş kadının. iki yıl önce aşılama yaptırmış tutmamış sonradanda tedaviyi bırakmış. dikkat ediyorumda tüp bebek yada aşilama yaptıranların bebeği olsun olmasın yinede tedaviden 2-3 yıl sonra bebekleri oluyor.

bizim hiyayemiz garip sayılır ben eşimden 5 yaş büyügüm ilk sene herkez benden olmuyor dediler ben bile inandım buna :) eşim dahil sonra bir ağrıyal dr gittim test felan derken eşimim sperm sayısının yok denecek kadar az oldunu ögrendik 3yılımız bitti tedaviye başladık 1.deneme ve olumsuz yaş 33 şimdi saglıklıyım ama ne kadar sürer ki bilinmez 1 deneme negetif çıkınca yıkıldım ya bende de sorun çıkarsa ve hiç olmazsa evladımız diye aldı beni panik anlıyacagınız arkadaşlar buda benim kıza yaşam hikayem

bizim hiyayemiz garip sayılır ben eşimden 5 yaş büyügüm ilk sene herkez benden olmuyor dediler ben bile inandım buna :) eşim dahil sonra bir ağrıyal dr gittim test felan derken eşimim sperm sayısının yok denecek kadar az oldunu ögrendik 3yılımız bitti tedaviye başladık 1.deneme ve olumsuz yaş 33 şimdi saglıklıyım ama ne kadar sürer ki bilinmez 1 deneme negetif çıkınca yıkıldım ya bende de sorun çıkarsa ve hiç olmazsa evladımız diye aldı beni panik anlıyacagınız arkadaşlar buda benim kıza yaşam hikayem

CANIM
sonuç her ne olursa olsun bu kaçınılmaz bunu elbetteki biliyorsun. tüp bebek tedavisi ne başlarken heriki sonucuda kendimizi hazırlamalıyız. ben 3 aşılama yaptırdım. tutmadı.tüp bebek denedim ilkinde tuttu.
bu hayatın sonu değil bunu hepimiz biliyoruz. çocuksuz birtek sen değilsin sende olmayacaksın emin ol. Allah büyük. ben ankara yollarına giderken birgün kucağıma alacağım aklıma bile gelmezdi inan buna. şuan oğlum 9 aylık teyzesi.

hayatın insana neler getireceğini bilemezsin öyle değilmi...?

evetk arkadaşım haklısın hayat neler getirecek bilinmez . allah bağışlasın oğlunu benim için öp annesi inşallh bende bu güzel duyguyu tadarım

ıYı GECELER BEN GELSEM SıZE KABUL EDERMıSıNıZ YANLIZ CANIM SIKILIYODA!!!! kaydirigubbakcemile4 MERHABA BEN BURSADAN ıLK DENEMEM OLCAK BAKALIM ŞıMDı ıĞLERıMLE MÜCADELE EDıYORUM HAYIRLISI ALLAHTAN YAKINDA TOPLUCAZ BAKALIM TAZE YUMURTALARIkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ıLK ÖNCE MORAL RELAKS OLUN ARKADAŞLAR DOKTORUM HARıKA ACIBADEM ŞAHıN BEY POZıTıFF GÜLER YÜZLÜ ODASINDA NEGATıFF HıÇ BıŞı YOK ALLAHIMM ıNŞAALLLAH HERŞEY YOLUNA GıRERR:Saruboceq: HAYIR GECELER
sositosositosositososito

İYİ GECELER BEN GELSEM SİZE KABUL EDERMİSİNİZ YANLIZ CANIM SIKILIYODA!!!! kaydirigubbakcemile4 MERHABA BEN BURSADAN İLK DENEMEM OLCAK BAKALIM ŞİMDİ İĞLERİMLE MÜCADELE EDİYORUM HAYIRLISI ALLAHTAN YAKINDA TOPLUCAZ BAKALIM TAZE YUMURTALARIkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İLK ÖNCE MORAL RELAKS OLUN ARKADAŞLAR DOKTORUM HARİKA ACIBADEM ŞAHİN BEY POZİTİFF GÜLER YÜZLÜ ODASINDA NEGATİFF HİÇ BİŞİ YOK ALLAHIMM İNŞAALLLAH HERŞEY YOLUNA GİRERR:Saruboceq: HAYIR GECELER
sositosositosositososito

canım hakkında hayırlısı inşallah.
iyi haberlerini almayı çok isterim. sonucu bizlede paylaşırsan sevinirm. inşallah kucağına alırsın tosuncuğunu. aaa ben nededim kız.tosuncuk. erkekmi olacak acaba......?

İYİ GECELER BEN GELSEM SİZE KABUL EDERMİSİNİZ YANLIZ CANIM SIKILIYODA!!!! kaydirigubbakcemile4 MERHABA BEN BURSADAN İLK DENEMEM OLCAK BAKALIM ŞİMDİ İĞLERİMLE MÜCADELE EDİYORUM HAYIRLISI ALLAHTAN YAKINDA TOPLUCAZ BAKALIM TAZE YUMURTALARIkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İLK ÖNCE MORAL RELAKS OLUN ARKADAŞLAR DOKTORUM HARİKA ACIBADEM ŞAHİN BEY POZİTİFF GÜLER YÜZLÜ ODASINDA NEGATİFF HİÇ BİŞİ YOK ALLAHIMM İNŞAALLLAH HERŞEY YOLUNA GİRERR:Saruboceq: HAYIR GECELER
sositosositosositososito

harıelısı arkadaşım inşllah mutlu haberi alırsın

bende tüpbebek kardeşi olmak istiyom ben 3 kez denedm olmadı kendimi hazzır hissettiğimde maddi manevi 4.cüyü yapcaz umarım bu kez olr gönl isterdiki herkesinki gibi normal yollardan olsaydı neyer sinir oluyorum biliyomusunus benim yanımdaşu zaman çocuk yapcaz deyipde oluveriyo ya işte ona sinir oluyorum aslında bebeği hak eden biziz o kadar uğraşiyoz yani dimi ama

bende tüpbebek kardeşi olmak istiyom ben 3 kez denedm olmadı kendimi hazzır hissettiğimde maddi manevi 4.cüyü yapcaz umarım bu kez olr gönl isterdiki herkesinki gibi normal yollardan olsaydı neyer sinir oluyorum biliyomusunus benim yanımdaşu zaman çocuk yapcaz deyipde oluveriyo ya işte ona sinir oluyorum aslında bebeği hak eden biziz o kadar uğraşiyoz yani dimi ama

arkadaşım insan kıskanmıyor dersem yalan olur ama demekki hayırlısı buymuş olacak inşallah rabbim ol demedikten sonra kavuşacagız inşallah yavrularımıza hayırlısı ile

Back
X