Tüp bebek kardeşliği olmak ister misiniz?

süper olacak liste hoşuma gitti inşallah listedeki kişilerin hamiş haberlerini alırız gülcicek allahım senide kazasız kurtarsın.

amin benim tüplerin biri kapalı biri yarım kapalı nisanda denedik olmadı 2. için merkez bakıyorum ve havaların biraz serinlemesini bu arada adetim geçti bugün 11. gün ama idrar testi yaptım negatif çıktı başka bişiy çıkacak die korkuyorum 3 de dr randevum var bakalım hayırlısı

sorulmadı ama anlatmak istedim canım

slm ben hülya yarın doktora gidiyorum ve nasipse bu ay başlıyoruz. yani benide ekleyin aranıza arkadaşlar allah hepimizin gönlüne göre versin

Selam, ben tüp bebek merkeziyle görüşmeye bu hafta gidicem. İlk denemem olacak, dilerim pozitif olur. 10 Ağustos doğum günüm, 10 Ekim evlilik yıldönümüm. Numaram 0010 CHİLEK Mersin olursa sevinirim.

kızlar ayrı şehirlerde ayrı hava soluyoruz ama hepimizin sıkıntısı aynı. aynı acıyı çekiyoruz aynı şey için dua ediyoruz kalbimiz aynı şey için atıyor, dualarımızda birbirimizi unutmayalım arkadaşlar bizi bizden başka kimse anlayamaz allah hepimizin muradını versin

kızlar 11 kişi oldum elele yürek yüreğe. en azından aynı ildeki arkadaşlar sonradan birbirlerine kenetlenirler. bu hepimiz için geçerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…