Tüp bebek kardeşliği olmak ister misiniz?

gulcıcek tesekkur ederım..umarım bıgun olur bıgun bende boyle mutlu haber alırım...yumurta kalıtesı pek ıyı degıldı dedı dr bugun kafam karıstı. 25 yumurta toplanmıstı 12 dollenme olmustu. 3 tanesı transfer edıldı. ogun bısey dememıslerdı ama bugun oyle soyledıler..sımdıde rahımden doku alıp gelıstırıp yumurtayı orda dollemeyı ve gelıstırmeyı dusunuyormus dr...anlamadım boyle bıseyden haberdar olan varmı...

CNM İLK KEZ SENDEN DUYUYORUM.
ama demekki tıpta bayağı bi gelişmeler oluyomuş. bi araştır bakalım bende merak ettim bunu. en azından bilgimiz olurda çevremizdekilerede önerebiliriz. maşallah 25 yumurta iyiymiş aslında. 12 döllemiş o rakamda iyi.
hayırlısı olur inşallah. sen ümidini kaybetme yeter. bak tıpta neler oluyo. .i dene bakalım en azından.
kendine iyi bak cnm.

gulcıcek dun dr la tekrar gorustum.tekrar eden dusuk, tutmayan tup bebek denemelerı ve yumurtası kalıtelı olmayan bayanlara ko- kultur yontemını tavsıye edıyoruz dedı.zaten turkıyede yapabılen tek hasteneymıs..rahımden doku alınıp yapay rahım olusturuyorlar ve embrıyoyu orda bellı sure gelıstırıp oyle transfer yapıyorlarmıs..buda sansı cok daha yukseltıyormus... suan kafam cok karısık bıraz dınlenmek ıstıyorum bıkac ay sonra tekrar denerım.yada dr ne derse ona gore karar vercem....

ben buradayım gülçiçeek
salı gün ilk ultrasonuma gireceğim ben çok heyecanlıyım. korkuyorum ya bir aksilik çıkar, keseyi göremezsem diyee

gülçicek merhaba benimde tek gebelik haftaya inşallah kalp atışlarını duyacaz.nasıl geçti hamileliğin tek olduğu için soruyorum ikizlerde daha ağır oluyormuş sanırım belirtilerin nasıldı ağırmı geçti canım

canım valla benim hamileliğim çok güzel geçiyo. ilk üç ay aş felan ermedim. son ayımda sayılırım kasım 20-25 arası doğumum var. 5,5 haf haftalıkken kalp atışı hissediliyo. ilk duyduğumuzda eşimle o kadar çok heyecanlandım ki anlatamam. şok yaşıyosun yani. çok güzel bi duygu.Allah tamamına erdirsin.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bulantı kusma sık idrara çıkma gibi durumlar oldumu canım. bugün göbeğimin alt kısımlarında hafifi ağrı var herşeyden huylanıyor insan şaşkınım allahım kazasız kurtarsın canım:teselli:

bende burdayım.yarın inşallah lucrin iğnelere başlıyoruz. bu arada meritciğim kutlarım canım. allah kucağına almayıda nasip etsin.

0028 SedaYıldız İstanbul............(5. tüp denemem olucak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…