- Konu Sahibi gulcicek61_67
Canım kusura bakmazsan probleminiz neydi cevap yazarsan özel deilse sevinirim merak işte hani bende tedavi olcam ya orda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülçiçek gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inş canım benide listeye hamile olarak eklermisiniz 11 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım 2 tüp bebek denemesinden sonra kullanıcı ismimi değiştirdim 012 gül apaydın
gülçiçek gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inş canım benide listeye hamile olarak eklermisiniz 11 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım 2 tüp bebek denemesinden sonra kullanıcı ismimi değiştirdim 012 gül apaydın
Inanamiyorum ... Rabbim dilerse hic birsey imkansiz degildirr ...
Senin adina öyle cok sevindim ki ... a.s.
Mucize bu .. Rabbimin bir armagani ...
Insallah kucagina almak saglikla büyütmek de nasip etsin Rabbim ..
Dilerim güzel Allahim bizlere de nasip eder ..
Dualarini bizlerden eksik etme .. :1hug:
silam çok teşekkür ederim canım ama seninle daha önce konuşuyorduk canım sen almanyadan izmire gelip irenbede tüp bebek yapmamışmıydın hamileydin diye hatırlıyorum çok şaşırttın beni canım evet benim mucizem 11 sene sonra geldi darısı bütünnnnnnnnn isteyenlerin başına hepinizede tattırsın güzel allahım inş sağlıkla kucağımdada görürüm cevabını bekliyorum sabırsızlıkla çok şaşırdım çünkia.s.