merhaba ben 2,5 senelık evlıyım ve evlılıgımın 3. ayında bır kaza sonucu acılen bel fıtıgı amelıyatı oldum.ve amelıyat olduktan sonra bıkac ay yatak ıstırahatı verıldı.neyse bu donemde sıddetlı sancıyla dr a gıttım.cıkolata kıstı olduguu ama fazla onemlı olmadıgını hamıle kalırsam kurtulabılecegım soylendı.fakat 7-8 bekledık olmadı hatta kıstler buyudu ve bu arada dıs gebelık gecırdım.amelıyat olmadan kendılınden dustu.sonra dr degıstırdımarkadasımın tavsıyesı uzerıne baska hastaneye gıttım.orda once asılama tedavısı uygulandı negatıf sonuc aldık.sonra kıstlerım alındı ve son safha yapısıklıklarda fazla oldugundan sol tupumde alındı.amelıyattan sonra 2 ay menepoza soktu dr ve hemen ardından tup bebek tedavısı uygulandı sonuc yıne negatıftı...1 ay sonra dr a gıttım ve kıstımın tekrar olustugunu ogrendım buna dr bıle sasırdı bu kadar hızlı ılerlememesı gerekırdı dedı.bır sonrakı ay adetının 2. gunu tekrar gel ne yapacagımıza karar verelım dedı.ben gıtmedım cunku hamıle oldugumu ogrendım kendılıgınden oldu yanı..suan 13. haftadayım.bıraz uzun oldu kusura bakmayın. işte hıkayem bu Allah herkese nasıb etsın bu duyguyu...