Tüp Bebek Klinik & Doktor Önerisi İstanbul

tofy92

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
591
1.080
313
Sakarya
Merhaba arkadaşlar. Bilenler var eşim azosperm şuan Bülent Erol da tedavideyiz. Eylül 22 sinde 3.ayımız dolacak sonraki süreçte tüp bebek için başlama durumumuz var. Tayinimiz Tekirdağ a cıktı o yüzden en yakın yer İstanbul olduğu için orada tüp bebek yaptıralım diyoruz. Eşimin doktoru bahçecide olduğu için orada mı devam edelim yoksa başka yere mi geçelim arada kaldık. Bana önerebileceğiniz gerçekten iyi profesyonel ve başarısı yüksek doktor var mı ? Kaçıncı denemede tuttu? Özellikle eşi azopserm olan arkadaşlar nerelere tüp bebek yaptırdınız? Memnun kaldınız mı ?

Banada yardımcı olurumusunzu tüp bebek düşünüyoruzu bahçecı tüp bebek mi biz erdem hastanesine gitttik emel hoca vardı bilen varsa banada yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba arkadaşlar. Bilenler var eşim azosperm şuan Bülent Erol da tedavideyiz. Eylül 22 sinde 3.ayımız dolacak sonraki süreçte tüp bebek için başlama durumumuz var. Tayinimiz Tekirdağ a cıktı o yüzden en yakın yer İstanbul olduğu için orada tüp bebek yaptıralım diyoruz. Eşimin doktoru bahçecide olduğu için orada mı devam edelim yoksa başka yere mi geçelim arada kaldık. Bana önerebileceğiniz gerçekten iyi profesyonel ve başarısı yüksek doktor var mı ? Kaçıncı denemede tuttu? Özellikle eşi azopserm olan arkadaşlar nerelere tüp bebek yaptırdınız? Memnun kaldınız mı ?
Merhaba ben bahçecide başlamıştım ama doktorum brüksel tüp bebek merkezine geçtiği için oraya embriyo taşıdık bi inceleyin isterseniz cem çelik doktorum

Merhaba ben bahçeci de tedavi gördüm sonuç olumsuz oldu ancak kesinlikle bir önceki gittiğim hastaneye kıyasla ilgi alaka doktor bilgisi / Hemsire ilgisi hemşire bilgisi diyim karsılastırabileceğim ne varsa hepsinden memnun kaldım… (Fulya şubesi )
Bir de naçizane fikrim karar vermeden önce mutlaka bir iki belki üç dört yerden randevu alın görüşün içinize en sinen kafanıza yatan olsun , ben ilk başta iş yerime yakın ulaşım kolay vs diye pek araştırmadım üstün körü baktım karşılaştırma yapmadan başladım ilk tedaviye , bu da karar vermenizde etkili oluyor ❤️

Soner Düzgünerde bi arkadaşım gebe kaldı.
Eşinde ileri derecede sperm bozukluğu vardı.

Mutlaka ekibi olan en az 2-3 doktorlu ve 2-3 hemşireli bir yere gidin yoksa ihmal söz konusu olabiliyor 🙏🏻

Ben eskişehir acıbademde Doç dr nicel Taşdemirle görüştüm, İstanbuldada bahçeci Prof dr mehmet reşit asoğlu. İkisinin arasında kaldım tecrübesi olan varsa yazabilirmi lütfen 🙏

Kusura bakmayın ben şimdi gördüm mesajınızı.oylemi ne güzel cem hoca çok güler yüzlü evet çok samimi ve yakın davranıyor stres olmadım hiç yanında
Cem hoca gerçekten çok mükemmel birisi bende çok şükür hamileyim önce Allahın sonra cem hocanın başarısı sayesinde çok şükür darısı başınıza inşallah

Cem hoca gerçekten çok mükemmel birisi bende çok şükür hamileyim önce Allahın sonra cem hocanın başarısı sayesinde çok şükür darısı başınıza inşallah
Amin amin Allah'ım razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen bana dua edin bugün 11 de randevum var yine gelip gidiyoruz cem hocaya rabbim ben gibi isteyen herkese nasip etsin.cem hoca için taa karadenizlerden geliyorum her ay okadar zahmetliki hem maddi hem manevi olarak rabbim tes zamanda hayırlı sağlıklı evladıma kavuşmayı nasip etsin.sizinde evladinizi hayırlı sağlıklı eylesin rabbim kucağınıza almayi nasip etsin

Bende bahçeciden memnun kaldım sonucu bilmiyorum tabii . Ama acıbadem ve amerikan hastanesindede yaptırdım oralardan daha deneyimliler bu konuda

Back
X