- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef asistanlar neden böyle bilmiyorum.Onlar bizden daha gerginler,Maslak Acıbadem’e gidiyorum Yiğit Çakıroğlu için gidiyorum ama ekip beni yoruyorCem hoca iyi bir doktor ama sinirlerinizin beton gibi sağlam olması lazım o nemrut asistanları ile muhatap olurken
Merhaba cem celıkten memnun musunuz acaba?Ben 9 aydır devam ediyorum memnunum siz hangi aşamadasınız
Merhaba cem çelikten memnun kaldınızmıMerhaba bende 7 temmuzda başladım cem hocaya siz ne durumdasınız memnunmusunuz cem hocadan
Evet ben memnunum hocamdan Instagram'da takibe alın muhakkak bugünkü paylaşımlarına bakın dünyanın 4 bir tarafindan hastalar geliyor.Merhaba cem çelikten memnun kaldınızmı
Aaa sizinle konuşmuştuk. Ben de bugun online görüşme yaptım söyledikleri cok içime sindi. Transfer yenı olumsuz oludugu ıcın 1,5 ay 2 ay sonra kendisinde başlamayı düsünüyorumEvet ben memnunum hocamdan Instagram'da takibe alın muhakkak bugünkü paylaşımlarına bakın dünyanın 4 bir tarafindan hastalar geliyor.
Evet her gittiğimde doktoru görüyorum konuşuyoruz.keske İstanbul'da yaşasam herşey daha güzel olacak ozaman düşünün ben karandenizden gidiyorum cem hocayaAaa sizinle konuşmuştuk. Ben de bugun online görüşme yaptım söyledikleri cok içime sindi. Transfer yenı olumsuz oludugu ıcın 1,5 ay 2 ay sonra kendisinde başlamayı düsünüyorum
Her kontrolu kendisi yapıyor degil mi?
Bende karadenizden gidicem canımEvet her gittiğimde doktoru görüyorum konuşuyoruz.keske İstanbul'da yaşasam herşey daha güzel olacak ozaman düşünün ben karandenizden gidiyorum cem hocaya
Yapma ya samsunmuydu.ben GiresunBende karadenizden gidicem canım![]()
Trabzon bende ben ılk denemeyı acıbadem de yaptım sebepsizce tutmadı, siz suan hangi aşamadasınızYapma ya samsunmuydu.ben Giresun
Ben bir kez yumurta toplattim iki yumurtadan bir tanesi büyüdü odaa dollenmedi ikinci tedaviye bir ay sonra baslicamTrabzon bende ben ılk denemeyı acıbadem de yaptım sebepsizce tutmadı, siz suan hangi aşamadasınız
Yaş kaçtı sizinBen bir kez yumurta toplattim iki yumurtadan bir tanesi büyüdü odaa dollenmedi ikinci tedaviye bir ay sonra baslicam
41 yaş canımYaş kaçtı sizininsallah bi sonrakinde cok güzel yumurtalarınız olur
Bitek gonal f mi kullandınız41 yaş canım
Hayır üç iğne verdi bana genotropin,gonal f ve pergoveris kullandık toplanaya yakın iki iğne daha41 yaş canım
Ben de acıbadem de hemen hemen aynı kullanmıstm gonal f 300 vurıyordumHayır üç iğne verdi bana genotropin,gonal f ve pergoveris kullandık toplanaya yakın iki iğne daha
Ben 225 vurduk hergunBen de acıbadem de hemen hemen aynı kullanmıstm gonal f 300 vurıyordum
İnsalalh olumlu sonuç alırız laboratuvarı iyi olmasa bu kdr pozitif gelmezdi muhtemelenBen 225 vurduk hergun
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum 0.01 ile ikiz gebelik de etmiş doktor.banada 0.37 amh değerim var olurmu dediğimde senden daha kötü olan hastalarım var devam et dediİnsalalh olumlu sonuç alırız laboratuvarı iyi olmasa bu kdr pozitif gelmezdi muhtemelen