Tüp bebek listesi

Bizlere güzel haberler veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İşe geri dödüğüm için biraz ihmal ettim formu...bakıyorum da bayaa renklenmiş:))) Listemiz uzamış gitmiş...ben de inşallah haziranda tekrar aranıza katılırım ve bu sefer bebeğime kavuşurum...

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE

4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMiLE

5. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

6. İsmihazır ---------2. deneme - Normal Protokol Transferi--Test Günü 22 Şubat--- HAMİLE

7. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi ---Test Günü 25 şubat---HAMİLE

8. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

9. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

10. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

11. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

12. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması

13. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

14. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

15. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -20 Nisan Test Tarihi

17. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

18. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

19. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

20. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

21. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol Transferi - Tedaviye Haziranda başlayacak

22. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

23. Dilberimk----------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

24.aysosman----------3.deneme transferini bekliyoruz..test tarihi 12 mart

hamişlerrrr tebrık edıyorummmmmmmm benım marttakı adetımın 2. gunu gıtmem gerek... uzun protokolmuş yaklasık 1 ay sürecek dondurulmuslarla deneyecegım için dogum kontrol hapı kullanıcam... kızlar 3. denemem olacak bana dua edınnnn sizi sevıyorum öpüldünüz

evet inşallah sıra bende HAMİLEYYYYYYİİİİMMMMM
inşallah en kısa zamanda sizlerde alırsınız mutlu haberler duamdasınız

kızlarrrrrr ikinizi de coook tebrik ediyorummm Allah kucaginiza almayi nasip etsiinnn

benim de kısmetse carsamba gunu transferim varrrr umarımmm hre sey yolunda giderrrr.. bizler icin de dua ediinn..herhalde tes gunum 14 mart olacakkkk

hosgeldin seni cok merak ettim insallah iyisindir
insallah tekrar katilirsin aramiza hamile olarak ama bu son olur ins.

kızlarrrrrr ikinizi de coook tebrik ediyorummm Allah kucaginiza almayi nasip etsiinnn

benim de kısmetse carsamba gunu transferim varrrr umarımmm hre sey yolunda giderrrr.. bizler icin de dua ediinn..herhalde tes gunum 14 mart olacakkkk

canım kesinlikle olumsuz hiç bişey düşünme allaha sığın hakkında hayırlısı olur inşallah..alah bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

listeye bende girmek istiyorum 3.deneme olacak,dondurulmuş değil,yenibaştan bir deneme yapacağız ınş,ınş bende hamileyim diye gelirm buraya,adetimi bekliyorum 20 mart gibi adet olmam gerek...

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE

6. İsmihazır ---------2. deneme - Normal Protokol Transferi--Test Günü 22 Şubat--- HAMİLE

7. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

13. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

14. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

15. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

18. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

19. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

20. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

21. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol Transferi - Tedaviye Haziranda başlayacak

22.mais03---------1.deneme- Uzun protokol Transferi- başlangıç aşaması

4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE

7. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

22.mais03---------1.deneme- Uzun protokol Transferi- başlangıç aşaması

24.aysosman---------3.deneme normal protokol test tarihi 12 mart

24,melekkose----------10 martta tedaviye baslıcamm

ben ekliyorum kendimi sonra bakıyorumm yine başka liste ve yine ben yokumm.ayyyyyyy artık eklemicemmm kendimii allahım hepinize bebek nasip etsiin allahım hepinizin dileklerini kabul etsinnn.artık uğraşmıcam bu bölüm ile.hepiniz kendinize iiyi bakın.

al bendende okadar bende habire düzeltiyorum kendimi hamile yazıyorum ama yok bakıyorum ki başlangıç aşaması

merhaba arkadaslar bugun melegimi gordum o minik kalbini gordum
cok sukur cok mutluyum huzurluyum rahatim rabbim isteyen herkese nasip etsin
su an itibariyle 8 haftalik hamileyim cok guzel yaaaaaaaaaaa

Herkes en son listeye eklese kendini sorun olmayacak bence... Birisi çıkıyor orta sayfadaki listeyi alıp kendini ekliyor ve son sayfaya yazıyor, geriden gelenler de o listeyi baz alarak devam ediyor.. O arada kendini ekleyenler listeden çıkmış oluyor malesef.. Fikir güzel ama uygulama kötü oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…