- Konu Sahibi herzamanpozitif
-
1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE
2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE
3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE
4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE
5. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat
6. İsmihazır ---------2. deneme - Normal Protokol Transferi--Test Günü 22 Şubat--- HAMİLE
7. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması
8. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması
9. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
10. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
11. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
12. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
13. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak
14. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak
15. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak
16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak
17. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak
18. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
19. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
20. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
21. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol Transferi - Tedaviye Haziranda başlayacak
22. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...
23. Dilberimk----------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...
evet inşallah sıra bende HAMİLEYYYYYYİİİİMMMMM
inşallah en kısa zamanda sizlerde alırsınız mutlu haberler duamdasınız
Bizlere güzel haberler veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İşe geri dödüğüm için biraz ihmal ettim formu...bakıyorum da bayaa renklenmiş:))) Listemiz uzamış gitmiş...ben de inşallah haziranda tekrar aranıza katılırım ve bu sefer bebeğime kavuşurum...
kızlarrrrrr ikinizi de coook tebrik ediyorummm Allah kucaginiza almayi nasip etsiinnn
benim de kısmetse carsamba gunu transferim varrrr umarımmm hre sey yolunda giderrrr.. bizler icin de dua ediinn..herhalde tes gunum 14 mart olacakkkk
hosgeldin seni cok merak ettim insallah iyisindir
insallah tekrar katilirsin aramiza hamile olarak ama bu son olur ins.
malesef 2. denemede NEGATİF listenizi bozduğum için özür dilerim
arkadaşım üzme kendini hakkında hayırlısı buymuş demek ki herşeyin vardır elbet bi vakti zamanı allaha sığın yılmadan yola devam et allah yar ve yardımcın olsun
1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE
2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE
3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE
4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE
5. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat
6. İsmihazır ---------2. deneme - Normal Protokol Transferi--Test Günü 22 Şubat--- HAMİLE
7. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması
8. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması
9. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
10. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
11. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
12. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
13. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak
14. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak
15. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak
16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak
17. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak
18. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
19. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
20. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
21. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol Transferi - Tedaviye Haziranda başlayacak
22. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...
23. Dilberimk----------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...
ben ekliyorum kendimi sonra bakıyorumm yine başka liste ve yine ben yokumm.ayyyyyyy artık eklemicemmm kendimii allahım hepinize bebek nasip etsiin allahım hepinizin dileklerini kabul etsinnn.artık uğraşmıcam bu bölüm ile.hepiniz kendinize iiyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?